Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @smartcells selamlar ,bu sayılar iyi mi? bende mülakatımı kanadaya aldırmayı düşünüyorumda burada kriter olarak neyi almamız gerekiyor max cn numarasını mı?kanada şuan max cn olarak EUda 8100 gösteriyor,ve aynı zamanda bu veriler güncel veriler mi yoksa geçen senenin olanlar mı acaba ?


  • @muratcan Direkt aldırın Kanadaya. Şuana kadar trde 1 kişiye mülakat verildi. Tereddüt dahi etmeyin.

    Tr süreci umutsuz bir vaka gibi gözüküyor şimdilik.

  • ⭐⭐⭐

    @muratcan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells selamlar ,bu sayılar iyi mi? bende mülakatımı kanadaya aldırmayı düşünüyorumda burada kriter olarak neyi almamız gerekiyor max cn numarasını mı?kanada şuan max cn olarak EUda 8100 gösteriyor,ve aynı zamanda bu veriler güncel veriler mi yoksa geçen senenin olanlar mı acaba ?

    Numaranız itibariyle acele etmenizi gerektirecek bir durum yok. Kanada'nın performansı Ankara'dan daha iyi değil. Geçen sene Kanada'dan mülakat alamadığı için Ankara'ya aldırıp buradan vize alan biri vardı doğru hatırlıyorsam. Öncelikle numaranızın current olmasına yakın bir zamana kadar bekleyin ki bu süreçte hangi ülkenin performansı daha iyi gözlemleyebilir ve ona göre de transfer kararı alıp girişimde bulunabilirsiniz.


  • @Megatron covid durumu nasıl yok? Vakalar top seviye...


  • @Ai123 Vakalar top seviye olsa abd tüm kara ve hava sınırlarını yabancı ülke vatandaşlarına 8 Kasım’dan itibaren açmazdı.


  • @Megatron artık vakaların bir önemi kalmadı. Siyasi vakalar canımızı daha çok yakacak gibi duruyor. Pazartesi sabah dolar 10 tl yi deler geçer bence. Çünkü cuma akşam 5 ten sonra haberlere 10 büyükelçi damgasını vurdu.


  • Mülakatlar hala başlamadı acaba gidişat ne olacak

  • Yasaklı

    Durum iyice sarpa sardı. 17 ağustosta evrak talep edildi. Aynı gün evrakları gönderdim fakat hala evrak onay maili almadım case no:3xxx olmasına rağmen hiçbir dönüş yok 2.5 ay oldu. Bir de yetmezmiş gibi elçilik krizi gündemde böyle giderse DV2021 den bir farkımız kalmayacak. Herkes buna hazırlıklı olsun. Umarım yanılırım umarım mülakatlar bir an önce başlar ama şu süreçte çok zor. Herkese iyi pazarlar...


  • Bilgisi olan yazabilir mi LÜTFEN ?

    Diğer ülkelerde mülakat durumları ne durumda ?
    Örneğin avrupa ülkelerinde durum nasıl ?

    Bunu telegram grubundan sorar mısınız ? Burada cevap gelmiyor 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Bilgisi olan yazabilir mi LÜTFEN ?

    Diğer ülkelerde mülakat durumları ne durumda ?
    Örneğin avrupa ülkelerinde durum nasıl ?

    Bunu telegram grubundan sorar mısınız ? Burada cevap gelmiyor 🙂

    DV2022 süreci şu anda bütün dünya çapında yavaş ilerliyor. Şimdiye kadar gelen mülakat haberi 10 civarında.
    1 Londra, 1 Ankara, 1 Varşova, 1 Doha ve bir kaç tane de Afrika ülkelerinde mülakat verildi (Fas, Cezayir, Kamerun vs).
    Türkiye ve İngiltere'deki Kasım, diğerleri Aralık ayına verildi.


  • @smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Bilgisi olan yazabilir mi LÜTFEN ?

    Diğer ülkelerde mülakat durumları ne durumda ?
    Örneğin avrupa ülkelerinde durum nasıl ?

    Bunu telegram grubundan sorar mısınız ? Burada cevap gelmiyor 🙂

    DV2022 süreci şu anda bütün dünya çapında yavaş ilerliyor. Şimdiye kadar gelen mülakat haberi 10 civarında.
    1 Londra, 1 Ankara, 1 Varşova, 1 Doha ve bir kaç tane de Afrika ülkelerinde mülakat verildi (Fas, Cezayir, Kamerun vs).
    Türkiye ve İngiltere'deki Kasım, diğerleri Aralık ayına verildi.

    Cevap için teşekkürler hocam


  • @Megatron global sorun var. KCC nin agir giden hareketleri yüzünden tum ulkeler ayni şekilde sinurli sayida mulakat haberi ya da hic mulakatsiz devam ediyor

  • ⭐⭐⭐

    @Papa-Giorgio, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells Bilginiz için teşekkürler peki Çin’den mülakata girenler hakkında bir bilginiz var mi?

    Yok.


  • Bu sorunun hala covid ile ilgili old dusunuyorum. Ulkeler arasindaki gerilim etkilemez kanimca ve merak etmeyin ABD yi yonetenler Turkiye deki zeki gorunumlu beyinsiz adamin tum Turk halkini temsil etmedigini gayet iyi biliyorlar.

  • ⭐⭐⭐

    Trump'ın yasakları ve Covid nedeniyle birikmiş yüzbinlerce göçmen vize dosyası var. Yüzbinlerce insan eşi, nişanlısı, çocuğu, anası, babasını yanına getrmek için başvurmuş ve aylardır, yıllardır bekliyorlar. Bütün post'lar Tier uygulması nedeniyle önceliği bu türdeki göçmen vizelerine vermiş durumdalar.

    DV vizeleri hem process olarak hızlı hem de yoğun mülakat verilerek hızlıca ilerleyebilecekleri bir vize türü olduğundan hazır dosyaların birikmesini bekliyorlar diye düşünüyorum. Bunu DV2021'lerde net olarak gördük. Sadece Ağustos ayında, yani 1 ay içinde toplamda 10 günde (haftada 2 gün, Perşembe ve Cuma günleri olarak) 210+ mülakat gerçekleştirdiler Ankara konsolosluğunda. Yeterince hazır dosya biriktiğinde (evrak isteği ve onayı tamamlanmış dosyalar) haftada yine 2 gün mülakat yaparak 3-4 ayda bütün DV2022 adaylarını mülakata alıp hepsini bitirebilirler.

    KCC konsoloslukların talebi doğrultusunda normalden biraz daha yavaş bir tempoda çalışsa da onların da bu yıl sonuna kadar hemen hemen bütün CN'lerin evrak işlerini bitirerek herkesi mülakata hazır duruma getireceği düşüncesindeyim. Kısmen Aralık ayında başlayıp 2022 ilk aylarından itibaren yoğun bir mülakat döenmine gireceğimize ve paralel olarak mahkeme kararlarıyla önceki dönemlere de verilecek mülakatlarla bu forumun bayram yerine döneceği inancındayım. Bunu fazlasıyla ve çoktan hakketmiş bu arkadaşlarımızla hep beraber kutlayacağız.

    Aynı zamanda numarası current olanların ve ABD vizesi olanların AOS gibi bir fırsatı var. AOS candır ve bu işin en kestirme yollarından biridir. Vizeniz varsa, sizi orada 5-6 ay geçindirecek para + avukat parasını karşılayacak maddi gücünüz varsa dakika kaybetmeden AOS peşine düşmenizi öneririm.

    Hep söylediğim bir şeyi tekrar etmek istiyorum: DV sürecinin %90'ı hiç bir şey yapmadan sabırla beklemekten ibarettir.
    Sabırlı ve pozitif bakış açısı sizi amacınıza ulaştıracaktır.


  • pozitif düşünmek en mantıklısı şu aşamada hocam eline sağlık


  • Merhabalar, 18 Mayıs'ta ds260 formumu yolladım ve ardından pasaport bilgilerimi güncelleme amacıyla formu açtırıp Eylül'de tekrar yolladım. İncelediğim kadarıyla benim yollamış olduğum tarihten ileri giderek evrak talebine başlamışlar ve gördüğüm kadarıyla eveak talebi olmadan o tarihlerde formu yollayan kişiler evrakları yollamış. Sizce ben de göndermeli miyim yoksa talebi mi beklemeliyim ? İlginiz için teşekkür ederim şimdiden.


  • Sn.@crazycells, foruma ilk girdiğim günlerdi sanırım sürekli okuyordum. Ds formunu e zaman göndermeliyiz diye. Pasaport süreleri biltmek üzereydi. Bir daha açtırmak için bir iki ay bekledim. Ağustos başında gönderdim.tüm aile üyelerini aynı günde.Ama şimdi keşke asıl talihliyi ilk günlerde göndersemiymişim diye düşünüyorum. Cn düşük diye biraz rahat davrandım. Şimdi bize sıra gelirmi diye düşünüyorum..KCC de yaptı yapacağını formu gönderme tarihine göre işliyor..120K kişinin içinde 55K ya vize verileceğini düşününce bize vize kalmaz diye bir düşünce kaplıyor içimi.Ama sonra cn düşük illaki evrak talep ederler onay alırım diye ümitleniyorum..Sizce 2022 durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz. Bize de sıra gelirmi? Panikliyorum gün geçtikçe.


  • @AYSY33 sizede gelmezse kime sıra gelir acaba. Boşuna korkmayın. Biran evvel gideceğiniz eyaleti hayal etmeye başlayın bence.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cihankocaturk evrak talebi beklemenize gerek yok.
    tavsiyem bir an önce evraklarınızı gönderin.. eğer onay almadan tekrar evrak talebi alırsanız yine gönderirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum