DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
Hâlâ Grace Meng kararı açıklanmadı mi? @gucarslan
-
@İpek-Dedemen-Erdur bu kararın hemen açıklanmasını beklemeyin, belki rezerv vize takviminin sonrasına bile kalabilir.
-
@gucarslan Allah büyük , o kararla birlikte bizim gibi davaya katılmayanlar da fayda görebilir mi sizce ?
-
@İpek-Dedemen-Erdur büyük olasılıkla evet. çünkü o karar davacı / davacı olmayan ayrımı yapmayan bir karar olacak.
-
@gucarslan çok teşekkürler, herşey sürpriz olur bu saatten sonra ...
-
:regional_indicator_symbol_letter_u: :regional_indicator_symbol_letter_p: :regional_indicator_symbol_letter_d: :regional_indicator_symbol_letter_a: :regional_indicator_symbol_letter_t: :regional_indicator_symbol_letter_e:
hükümet avukatları, brifing takvimine uygun olarak idari onaylı kaydı mahkeye sundular.
curtis morrison'un konu ile ilgili açıklaması aşağıdaki gibi.
rapordaki bizi ilgilendiren en önemli konu son 7 sayfası. hükümet burada ankara'nın sadece türk vatandaşlarına mülakat verme durumunu açıklamaya çalışmış.
çalışmış..Dear Goodluck v Biden Plaintiffs,
Pursuant to their deadline in briefing schedule, the government has filed the certified administrative record: https://drive.google.com/file/d/18VvS6eak6U4Xeq08FI9FKw79bn2uVRRZ/view.
This was supposed to be the record of their decisions that we are challenging. Sadly, it is not. They mostly filed the same record they filed in the Rai case back in May. It is like they misunderstood the assignment. However, there is some new information here: the last 7 pages of the record explain their decision to only allow Turkish citizens at the Ankara consulate. -
türkiye'deki kişiler için kötü bir haber galiba. bize sıra gelmeyebilir. ırak iran vb için ankaraya yüklenirler.
ayrıca ankara'da en son hangi case no vize aldı?
-
@ruhimücerret En son 9 bin sonu 10 bin başındakiler vize aldı.
-
Merhabalar,
Şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Vizemi aldım ve Ekim ayı sonunda ilk girişimi yapmayı planlıyorum. Daha önce Goodluck davasına katılım sağlamıştım. Bu kapsamda geriye kalan 1000 dolar ücreti gitmeden ödemeyi planlıyorum. Bunun dışında başka bir işlem yapmam gerekiyor mu? Acaba beni dava dosyasından çıkaracaklar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı sormak istedim. Tekrar teşekkür ediyorum.
-
@TAMURA vizeniz hayırlı olsun, tebrikler.
ilk olarak lütfen mülakat deneyiminizi ilgili başlıkta paylaşın. bu forum için oldukça önemli bir konu..dava ile alakalı ödemeniz gereken tutarı kesinlikle peşin ödemeyin ve taksit yapılmasını talep edin. çoğu arkadaşımıza aylık 100$ / 200$ olarak ödeme planı çıkarttılar ve ilk ödemeyi aylar sonrasında başlatacaklar. kısaca kesinlikle taksit + öteleme talebiniz olsun..
vizenizi aldığınız için artık dava dosyasında olmayacaksınız.
olsanız dahi hiçbir şekilde bir anlamı olmayacak dosyada olmanızın.tekrardan hatırlatmak istiyorum; mülakat deneyiminizi ilgili başlıkta kesinlikle paylaşın.
-
Tekrar Merhabalar,
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Sonya Barnard'a bu hafta öderim diye bir mail atmıştım ama bir talep maili atayım bakalım ne diyecekler.
Mülakat deneyimimi bugün yazıyorum. Yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
-
@TAMURA kesinlikle taksitlendirme isteyin.
kabul etmek zorundalar, net. -
@gucarslan Teşekkür ediyorum. Maili attım cevaplarını bekliyorum, cevap verme süreleri biraz uzun galiba.
-
@TAMURA zannetmiyorum, kısa sürede döneceklerdir.
-
@gucarslan @TAMURA ben de bu hafta salı günü gonderdim. 4 gun oldu daha haber yok. Paralegaller eylemde belki de 😅
-
-
@gucarslan Merhabalar, dönüşü yaptılar. 4 taksit yaptılar.
-
Herkese merhabalar ben de Goodluck vs Biden davacısıyım...10 Eylül'de vizemi aldım...18 Ekim'de New York'tan girişimi yaptım 3 gün sonra da Türkiye'ye döndüm...En aşağı 2 ay en fazla da 6 ay Türkiye'de kalıp Amerika'ya yerleşmeyi planlıyorum...Davanın kalan borcu için temelli yerleşme sonrası taksitli bir ödeme planı talebinde bulunsam uygun olur mu? Mesela Mart 2022'den başlamak suretiyle 5 veya 4 aylık taksitlerle ödemek istediğimi söylesem kabul edilir mi?
Teşekkürler
-
@TAMURA gözünüz aydın.
-
@Fethi-Çağlar etmemeleri için hiçbir sebep yok.
ülkedeki ekonomik durumları, iş durumlarınızı vb sebepleri belirtip talebinizi yapın lütfen.
gelebilecek olumsuz bir cevapta da lütfen geri adım atmayın. ödeyemeyecek durumda olduğunuzu tekrar belirtin ve bu şartların sizin için uygun olduğunuz belirtin.bol şans.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum