@Ali-Veli-Ahmet, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhaba bugün konsolosluk görüşmem vardı.
Sıranız yanıyor sizi önce bir görevli evraklarınızı istiyor adli sicil, nufus kayıt örneği, evlilik cüzdanı ve kanıtları. Tatlı bir sohbet yaptık. Sonrasında oturun sizi çağıracağız dendi 20 dk kadar bekledikten sonra konsolosluk görevlisi için numaram yandı ve yanına gittim yemin ettirdi önce, bir iki soru sordu 2020 ait adli sicil belgeniz yanınızda mı? dedi. hayır dedim ama güncel 2021 tarihli vardı önünde tamam dedi bunu ceac yükleyin sağlık raporunuz hala ulaşmadı bize dedi. Pasaportumu geri verdi. Ben de hemen harekete geçtim ceac güncel adli sicil belgemi yükleyip ptt ile pasaportu onlara iletmemi istediler sizin gelmenize gerek yok dediler. Bende belgeleri hemen yükledim ve en yakın ptt pasaportu verdim.
Sizce bir sorun var mı durum nedir? Çok strese girdim. Yeterince beklediğimiz yetmiyormuş gibi.
tebrikler, hayirli olsun, bir problem yok, belgeleri tamamlaninca vizenizi basacaklar...