Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@Sono, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhaba,
ABD'den Türkiye'ye gidiş - dönüş uçak biletleri, genel olarak Türkiye - ABD'den uçuşlarından daha pahalı sanırım. Bilet fiyatlarına göz atarken farkettim bunu; genel bir kural mı onu merak ettim. Eğer öyleyse sanırım sürekli TR - ABD gidiş dönüş olacak şekilde planlama yapmak daha iyi sanırım, değil mi?
Yanilmiyorsam ABD'den kalkinca ayri bir kalem vergi daha aliyorlardi, o nedenle ucus ABD'de baslayip ABD'de bitince daha yuksek miktar oduyorsunuz... Su an nerede gordugumu hatirlayamadim ama wendover productions video'larinda gormus olabilirim...
-
Şuan hem pcr hem de çift doz aşımı isteniyor amerika uçuşları için ? Eğer öyleyse diyelimki çift doz aşımız var ama pcr pozitif çıktı , uçuşa alınmıyor muyuz ? Nasıl işliyor süreç ?
-
@cüneyt-tarıkman Hem çift doz aşı hem de pcr testi istiyorlar. Eğer pozitif aşılıları alsalardı, aşılılardan pcr testi istemezlerdi hocam.
-
@cüneyt-tarıkman ABD uçuşları için aşı şartı kasım ayında gelecek. O güne kadar yalnızca PCR yeterli.
Ancak göçmenlik amacıyla vize başvurunuz varsa ve bu yüzden sağlık muayenesine girmeniz gerekiyorsa, o zaman çift doz aşı şartı var.
-
3 ekimde geldim İstanbul'da havalimanında pcr testi soruldu o kadar. Amerika JFK-New york girişte hiç bir şey sorulmadı bilginiz olsun.
-
@Murat-Yılmaz Merhaba,
Katar aktarmalı uçuşlarda PCR testi isteniyor mu veya başka bir belge ? Oğlum Amerika'dan Türkiye'ye Katar aktarmalı gelecek. -
@SerdarNil turkiyeye giriste asi kartiniz varsa yeterli oluyor. Katar aktarmasinda pcr testine gerek yok eger asi kartiniz varsa.
-
Kasım ayında ABD ye aktarmali ucuslarda duzenleme gelecek, sanırım bir takım kısıtlamalar kalkacak aktarmalarda. Bilet alacakların bilgisine.
-
-
@MySea merhaba son düzenlemeye göre Türk vatandaşları avrupa aktarmalı Amerika uçuşu yapabilecek mi bilginiz var mı?Bununla ilgili bir bilgi göremedim.
-
@Cerny Kasim ayindan itibaren sanirim evet. Fully asili ve negative PCR testi ile.
https://thepilotwhoexplores.com/2021/09/20/visit-the-usa-covid/
-
@MySea teşekkürler.
-
İstanbul Amerika direk uçuşlarında kabine lap top alabiliyor muyuz ? Son durum nedir ?
-
@cüneyt-tarıkman ülke içi ülke dışı uçuş farketmez, bütün uçuşlarda laptop ve tablet gibi aletler eğer paketinden çıktıysa kabin bagajı veya sırt çantanızda olmak zorunda zaten =) hala bu geçerli.
-
@mulus, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@cüneyt-tarıkman ülke içi ülke dışı uçuş farketmez, bütün uçuşlarda laptop ve tablet gibi aletler eğer paketinden çıktıysa kabin bagajı veya sırt çantanızda olmak zorunda zaten =) hala bu geçerli.
Teşekkürler. Bir ara amerika bize özel sıkıntı çıkarıyordu diye hatırlıyorum :) Ondan sormuştum. Sorun yoksa ne güzel.
-
Selam,
Turkiye den ABD ye turist vizeli yolculara Almanya dan aktarma icin guncel durum hakkinda bilgi verebilecek olan var mi?
Tesekkurler. -
Merhaba. Kızım Abd de F1 ünv.öğrencisi. Aralıkta İstanbul a dönecek..Avrupa aktarmalı (Münih,Londra, Paris veya Amsterdam) uçuşları tercih etsem sorun olur mu? Türkiye ye herhangi bir uçuşu olmayan ülke varmıdır?
-
@hasbelkader, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Selam,
Turkiye den ABD ye turist vizeli yolculara Almanya dan aktarma icin guncel durum hakkinda bilgi verebilecek olan var mi?
Tesekkurler.8 Kasim'a kadar yasakli, ama sonrasinda "fully vaccinated" kisiler icin yasaklarin kaldirilmasi planlaniyor. Bu konuda aciklamalar var ama tam yonergeler henuz yayimlanmis degil, 8 Kasim'da bu bilgileri foruma aktaririz :thumbs_up:
-
@AYSY33, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhaba. Kızım Abd de F1 ünv.öğrencisi. Aralıkta İstanbul a dönecek..Avrupa aktarmalı (Münih,Londra, Paris veya Amsterdam) uçuşları tercih etsem sorun olur mu? Türkiye ye herhangi bir uçuşu olmayan ülke varmıdır?
ABD'den Turkiye'ye veya Turkiye'den ABD'ye giderken -aktarmali olsa da- ogrenci vizesiyle sorun yasamamaniz lazim.
-
Merhaba. Abd’ye Türkiye’den uçuş öncesi Pcr testini nerelerde yaptırabiliriz? Bu konuda deneyimi ve bilgisi olan var mı?(Süre ve ücretler) Devlet hastanelerinde yaptırdığımız test kabul olur mu? Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum