DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
-
@Ruslan-Aliyev Salam ruslan gardaş. Xeyirli olsun, tebrik ederim. 🙏
-
@Ruslan-Aliyev, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Hər kəsə salamlar. Dünən intervyuya dəvət gəldi. 31 Avqustda Tbilisidə.
Hər kəsə tezliklə intervyu dəvəti gəlməsini arzulayıram.Gözünüz aydın. Bundan sonrakı mərhələdə uğurlar arzu edirəm :)
-
Çok teşekkürler, tüm bekleyenler için gelsin
-
@Ruslan-Aliyev, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Hər kəsə salamlar. Dünən intervyuya dəvət gəldi. 31 Avqustda Tbilisidə.
Hər kəsə tezliklə intervyu dəvəti gəlməsini arzulayıram.gözləriniz aydındır, təbrik edirəm. Xoş xəbərlərinizi gözləyirik.
-
Salamlar hər kəsə. Mən bu il universiteti bitirib iyul ayında hərbi xidmətə yola düşəcəm. May ayında green kart qazansam hərbi xidmətə gedib gələndən sonra müsahibə və digər mərhələlərdən keçə bilərəm? Araşdırdığıma görə DS-260 formunu nə qədər tez doldursam o qədər yaxşıdır.Əsas da case number-dəki növbənin müsahibəyə çağırılacağı aya qədər. Və ən son müsahibə ilk müsahibə başladıqdan 1 il sonra, yəni, gələn ilin sentyabr ayında qədər davam edir. O zamana qədər mənim növbəm çatarsa və normal olaraq hərbi xidmətdə olduğum üçün müsahibəyə gedə bilməsəm bu proseslər necə olacaq? Bunun üçün hansı qurumu necə məlumatlandıra bilərəm? Mənə gələn ilin iyul ayına qədər zaman lazımdır. Daha sonra case numberdəki sıramın keçməsinə rəğmən müsahibələrdə iştirak edə bilərəm mi? Təşəkkür edirəm indidən.
-
@faridizym, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salamlar hər kəsə. Mən bu il universiteti bitirib iyul ayında hərbi xidmətə yola düşəcəm. May ayında green kart qazansam hərbi xidmətə gedib gələndən sonra müsahibə və digər mərhələlərdən keçə bilərəm? Araşdırdığıma görə DS-260 formunu nə qədər tez doldursam o qədər yaxşıdır.Əsas da case number-dəki növbənin müsahibəyə çağırılacağı aya qədər. Və ən son müsahibə ilk müsahibə başladıqdan 1 il sonra, yəni, gələn ilin sentyabr ayında qədər davam edir. O zamana qədər mənim növbəm çatarsa və normal olaraq hərbi xidmətdə olduğum üçün müsahibəyə gedə bilməsəm bu proseslər necə olacaq? Bunun üçün hansı qurumu necə məlumatlandıra bilərəm? Mənə gələn ilin iyul ayına qədər zaman lazımdır. Daha sonra case numberdəki sıramın keçməsinə rəğmən müsahibələrdə iştirak edə bilərəm mi? Təşəkkür edirəm indidən.
Dediyiniz kimi, fayl nömrəniz müsahibə prosesinizi təyin edəcək. İyuldan sonra hələ 2 ay qalacaq. Göstərilən gün müsahibəyə qatıla bilməsəniz, yenidən konsulluqdan soruşa və müsahibə üçün tarix istəyə bilərsiniz. Təbii ki, bu müddət ərzində müsahibəyə qatılıb -qatılmayacağınıza konsulluq qərar verəcək. Çox vaxt yeni bir müsahibə tarixi verirlər, ancaq son həftələrdə bir müsahibə tarixi verə bilməyəcəklər ...
-
DS-260, 15.09.21 tarixində göndərildi. KCC -dən məktub gəlmədi xələki . KCC -dən heç bir tələb olmadan taramalar göndərim və ya bir sorğu gözləyim? Gözləsəm, nə qədər gözləyim ?
-
@Far, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
DS-260, 15.09.21 tarixində göndərildi. KCC -dən məktub gəlmədi xələki . KCC -dən heç bir tələb olmadan taramalar göndərim və ya bir sorğu gözləyim? Gözləsəm, nə qədər gözləyim ?
fayl nömrəniz nədir? Məlumatlarınızı imzanıza daxil etməlisiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
18000
-
səssizlik
-
@Far senin case nomrene hele current olmayib yeni indi senedlerini gondersen bele nese deyismeyecek men bildiyim qederile. Senedler gondermek o halda nese ise yariyirki visa bulletinde nomren current olsa
-
18000
Bu vəziyyətdə yalnız gözləmək lazımdır. Növbənizin olması 3-4 ay çəkə bilər.
-
Selam, Gurcustanda interview ucun tercumeci tapmaq asandir mi? Ve ya azerbaycandan mi oraya aparmaq lazimdir?
-
@diana, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Selam, Gurcustanda interview ucun tercumeci tapmaq asandir mi? Ve ya azerbaycandan mi oraya aparmaq lazimdir?
Tərcüməçinin haradan gəldiyinin fərqi yoxdur. Konsulluq məmuru ilə yaxşı ünsiyyət qura bildiyiniz və başa düşdüyünüz müddətcə heç bir probleminiz olmayacaq.
-
Mən Azərbaycan dilini yaxşı bilmirəm. Bu faylın hazırlanmasında mənə köməklik edən forum istifadəçimiz @azeusa - ya çox minnətdaram.
Lutfen sualınızda sadə bir dillə yazın. Google translate istifadə edərək suallarınıza cavab verəcəyəm.
Bunu yeni gördüm. Crayzcells çok yardımsever birisiniz. Sabrıniz ve emekleriniz takdirlik !
-
@utopya, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Mən Azərbaycan dilini yaxşı bilmirəm. Bu faylın hazırlanmasında mənə köməklik edən forum istifadəçimiz @azeusa - ya çox minnətdaram.
Lutfen sualınızda sadə bir dillə yazın. Google translate istifadə edərək suallarınıza cavab verəcəyəm.
Bunu yeni gördüm. Crayzcells çok yardımsever birisiniz. Sabrıniz ve emekleriniz takdirlik !
Viza müraciət prosesində sizə uğurlar arzulayıram.
-
Salam dostlar .tblisidə intervüyə gedəndə adətən hansı otellərdə qalırsınız?
-
Menim bir sualım olacağ herbi bilet hakkında . Demeli men bu dönem türkiyede hacettepe universitetini tamamlamağı düşünürem. Lakin bele bir problem var ki , 2023 qalibleri arasında olsam eger , bu herbi bilet meselesini nece hell edecem ? çünkü universitet oxuduğum üçün herbi biletim yoxdu ve universitet bittikden sonra telebe olarağ görünmüyecem. Ümid edirem fikrimi çattıra bildim .
-
Arkadaşlar merhaba , benim bu dönem üniversite bitiyor ve 2023 greencard başvurusu yaptım , dolayısıyla okul bittikten sonra loterya bana çıkarsa ve öğrenci statüsünde olmayacağım için askerlik konusunu nasıl çözeceğim ? Çünkü okul bittikten sonra askerliğe gitmem gerekecek .
-
@crazycells
Salam bu cədvəl dv2022https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B9L66m7-eIUazculBiABMZ-7BKqQKgILIb398AIUK3g/edit#gid=0
zəhmət olmasa dv2021 linki göndərin mene
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum