Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@uralazorus, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar herkese başvurumu bugün gerçekleştirdim.
Eğitim durumunu lise diploması şeklinde giriş yaptım, şu an üniversitede 6.senem ve seneye mülakatların başladığı tarihte okulum bitmiş olacak. Başvuru formunda şu an itibariyle sahip olunan eğitim seviyesi sorulduğundan lise diploması olarak giriş yaptım. Some university courses kısmını görmedim ve bu sene de üniversite eğitimimi de bitirmiş olacağım sizce bu başvuru ve mülakat sürecimde bir sorun yaşatır mı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.herhangi bir problem yasamazsiniz.
-
@ümittopcuoğlu, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Sevgilimden çocuk sahibiyim. Çocuk nüfusta ikimizin adına. Başvuru sırasında sevgilimin adını yazmalı mıyım?
Hayir, sevgilinizi yazamazsiniz, ama cocugunuzu yazmalisiniz.
-
@cvtgrz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@datanist, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@cvtgrz pasaportta ve nüfus kayıt örneğinde yazıyor. Evet, yeni kimliklerde yok
Kardeşim ben Eminönü yerine İstanbul yazdım. Fail mı olduk şimdi? 😐
sorun olmaz.
-
@doguyakasiefendisi, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
herkese iyi ve verimli forumlar, kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum müsaadenizle.
benim aslında öğrenci pasaportum var ama iki gündür arıyorum bulamıyorum. e-devletten pasaport numarasını öğreniyorum sorun yok fakat oldu da binde bir ihtimal çekilişi kazanırsam o pasaportu muhakkak bulmam lazım, bulamazsam hakkım yanar sanıyorum değil mi ? bunun için yeni bir pasaporta başvurup onun numarasıyla başvurmak daha mı doğru olur sizce ? bu arada 23 yaşındayım, öğrenci pasaportunu max 2023 eylül başına kadar kullanabiliyorum. yine olur da çekilişi kazanmam halinde vizeler için son tarih de 30 eylül 2023. yani demem o ki hazır çıkartmışken öğrenci pasaportu değil de geçerliliği daha uzun olan normal pasaport mu alsam ? biraz uzun ve karmaşık oldu belki ama zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
Sadece pasaportunuzu bulursaniz o pasaport ile katilmanizi tavsiye ederim. Eger bulamazsaniz yeni bir pasaport basvurusu yapin...
-
@Corleone93, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba dün ilk başvuruyu eşim adına yaptık. İlk denemede ilk sayfa çok beklediğimiz için continue tıkladığımızda hata aldık. İkinci denemede ise başvuruyu bitirirken submit edince hata aldık. Üçüncü denemede hızlıca yapıp sorunsuz şekilde başvurduk. Bu hataları almak her hangi bir sorun teşkil eder mi?
hayir, kesinlikle bir problem yaratmaz.
-
merhaba arkadaşlar, kayıt yapıyorum eşimi ve çocuğumun bilgilerini girdikten sonra devam dediğimde bu siteye ulaşılamamıştır diyor. geri yapıp tekrar devam dediğimde sürekli aynı hatayı alıyorum. böyle hata alan oldu mu? çözümünü bilen varmı arkadaşlar?
-
Merhaba herkese iyi forumlar, başvurumu yaptım Pasaport sürem başvuru yaptıktan 4 gün sonra bitti, bunun bir dezavantajı var mıdır?
-
@ÜZEYİR-KOŞULAN, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba arkadaşlar, kayıt yapıyorum eşimi ve çocuğumun bilgilerini girdikten sonra devam dediğimde bu siteye ulaşılamamıştır diyor. geri yapıp tekrar devam dediğimde sürekli aynı hatayı alıyorum. böyle hata alan oldu mu? çözümünü bilen varmı arkadaşlar?
fotolari yuklemeden her 2-3 soruda 1 sayfayi gondermeye calisin, zaten fotolar eksik oldugu icin hata verecek, o hata verdikce siz sorulara ekleme yapa yapa ve kontrol ede ede ustunden gidin... tum bilgilerin girildigine emin olduktan sonra fotolari yukleyip sonra son kez gonder tusuna basin...
-
@umutkara, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba herkese iyi forumlar, başvurumu yaptım Pasaport sürem başvuru yaptıktan 4 gün sonra bitti, bunun bir dezavantajı var mıdır?
hayir, hicbir dezavantaji olmaz.
-
@umutkara, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
O pasaportu iyi muhafaza edin. Kazanırsanız evrak gönderimi ve mülakat sırasında o pasaportu göstermek zorundasınız. Sahte, uydurma bir pasaport ile başvuru yapmadığınızı ispatlamak için.
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Corleone93, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba dün ilk başvuruyu eşim adına yaptık. İlk denemede ilk sayfa çok beklediğimiz için continue tıkladığımızda hata aldık. İkinci denemede ise başvuruyu bitirirken submit edince hata aldık. Üçüncü denemede hızlıca yapıp sorunsuz şekilde başvurduk. Bu hataları almak her hangi bir sorun teşkil eder mi?
hayir, kesinlikle bir problem yaratmaz.
Çok teşekkür ederim :)
-
Merhaba. 20 yaşındaki birisi anne baba ve kardeşlerini ekleyecekmi yoksa sadece kendi bilgilerini girip mi başvuracak?
-
@Hasan-Gündüz Merhaba, sadece kendi bilgilerinizle başvuracaksınız. Anneniz babanız ayrıca başvurabilir. Onlardan biri kazanırsa ve siz 21 yaşınızı doldurduysanız onlarla gidemezsiniz.
-
Merhaba basvuru kısmını yapınca 2 sayfada baglantı hatası verıyoe
-
@Hasan-Gündüz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba. 20 yaşındaki birisi anne baba ve kardeşlerini ekleyecekmi yoksa sadece kendi bilgilerini girip mi başvuracak?
Kendi basvurunuza sadece esinizi ve cocuklarinizi ekleyebilirsiniz...
-
@alkurt48, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba basvuru kısmını yapınca 2 sayfada baglantı hatası verıyoe
ilk sayfada uzun sure gecirmeden devam tusuna basmayi denediniz mi?
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
başvuru yaparken bu hatayı alıyorum the following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. you must remove before continuing. bu 5. başvurum hiç böyle bir şey yaşamadım her şeyi tek tek düzeltiyorum sorunu bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
-
@Hisoka noktalama işareti kullandiysaniz ondan olabilir. Bende de olmuştu
-
merhaba arkadaşlar ben normalde lise mezunuyum fakat green card başvurusu sırasında high school/no degree kısmını seçmiş bulundum ve anlamını tam olarak bilmediğim için lise mezunu anlamına geldiğini sanıyordum fakat lise terk demekmiş...daha önce bu tarz bir durum yaşayıp elenmiş olan var mı sizce bu durum çok büyük bir sorun olur mu elenmeme sebep olur mu şayet kazanmam durumunda...lütfen bu tarz bir durumda olup vize görüşmesine giden arkadaşlardan yardım bekliyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum