Vatandaslik suresi uzadi
-
Selam lotodan green card var vatandaslik hakkim geldi ve 2020 eylulde basvurdum temmuzda parmak izini verdim ama uscis’in sayfasinda sure hala 12 ay gosteriyor. Ayrica bu sure icinde iltica eden biriyle evlendim ama immigration’a henuz bildirmedik. Surec neden uzamis olabilir. Son olarak California’da sinava giren var mi nasil gecti Merck ettim
-
@gul_bencee, içinde söyledi: Vatandaslik suresi uzadi
Selam lotodan green card var vatandaslik hakkim geldi ve 2020 eylulde basvurdum temmuzda parmak izini verdim ama uscis’in sayfasinda sure hala 12 ay gosteriyor. Ayrica bu sure icinde iltica eden biriyle evlendim ama immigration’a henuz bildirmedik. Surec neden uzamis olabilir. Son olarak California’da sinava giren var mi nasil gecti Merck ettim
sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum