Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mevcut ABD yonetiminin yasal gocmenlerin vatandasliga gecmelerini engellemek/guclestirmek icin uygulamaya calistigi yeni politika

• ⭐⭐

@Sam-Sams, içinde söyledi: Mevcut ABD yonetiminin yasal gocmenlerin vatandasliga gecmelerini engellemek/guclestirmek icin uygulamaya calistigi yeni politika

Merhaba arkadaslar, daha once de soran gordum ama konuda hakkinda bilgisi olan olup da paylasirsa cok sevinirim.
    Esim ve benim icin GC mevcut ve 3 yilimizi doldurduk. Bugune kadar hic yardim almadik ama su an isler benim icin zorlasti. Esim ve cocuklarim icin ( 2 cocuk amerikan vatandasi - 5 yasinda ve 6 aylik ) WIC yardimi ve tum aile icinde SNAP yardimi , ayni zamanda elektrik, dogalgaz yardimi da mevcutmus; bunlar vatandasligi tehlikeye atar mi acaba ? Gelir dusuk malum ve bu haktan yararlanabiliyor gibi gozukuyorum. Chatgpt ye sorunca hayir problem olmaz , public charge kapsamina girmez , diyor ama emin olmanin bir yolu var midir acaba ?

Emin olmanın bir yolu olamaz, çünkü yeni düzenlemeler yapılabiliyor, yeni kararlar alınabiliyor, uygulanan politikalar ve hukuki süreçler sabit kalmıyor. Geçmişe dönük olarak bakılabildiği için bugün sorun olmayan bir şeyin ileride sorun haline gelmesi söz konusu olabiliyor. Örneğin sosyal medyaya eskiden bakılmıyordu, artık bakılıyor. Bakılmadığı dönemde sorun olmayan bir paylaşım bugün artık sorun haline geldi.

Sorunuza gelirsek... Bu bir hukuki tavsiye değildir, kişisel düşüncemi paylaşıyorum: Çocuklarınız vatandaş olduğu için onların yararlanacağı yardımlar bugün ya da yarın herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir kanısındayım. Size yönelik olanlar hakkında ise takdir sizin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |