[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@uzaysan Teşekkür ederim.
-
@Orhan-Cabarov öncelikle tebrik ederim çok çile çektin ve aldın. bu arada evrakları çok didiklediler mi

-
@ruhimücerret Teşekkür ederim. Herkese yardım eden, herkesten çok çile çeken arkadaşlarımız hala vize almadığı için kendimi suçlu gibi hissediyorum biraz. İnşallah onlarda rezerv ile alırlar.
Evrakları hiç incelemediler, ya da ben görmedim.
-
@Orhan-Cabarov orhan hayırlı olsun.amerikaya gidince bol bol fotograf cek biz de merak ediyoruz
-
Arkadaşlar merhaba sizlere 2 sorum olucak
- bu ayın sonunda abd ye girş yapıcam. USCIS Immigrant Fee Ödemesi gittikten sonra mı yoksa gitmeden önce mi yapmalıyım?
2)diğer bir konuda mülakkatta adres değişikliği yapmıştım. ama durumlar değişti tekrar adres değişikliği yapmam lazım. bu durumda girişte tekrar adres değişkliği yapabilirmiyim.?
- bu ayın sonunda abd ye girş yapıcam. USCIS Immigrant Fee Ödemesi gittikten sonra mı yoksa gitmeden önce mi yapmalıyım?
-
@Orhan-Cabarov Tebrikler efendim. Banka hesabınızdaki para miktarı ile ilgili bir soru soruldu mu mülakatta?
-
@sadıkkurtoglu Teşekkür ederim. Banka hesabıyla ilgili ve yaptığım iş ile ilgili hiçbir şey sormadılar. Çok rahat geçti mülakatım.
-
@Orhan-Cabarov Gerçekten harika. Mülakattan çıkarkenki hisleriniz kelimeler ile tarif edilemezdir.
-
@sadıkkurtoglu Maskenin altında sırıtarak yürüdüm tüm yolu.
Darısı sizlerin başına inşallah 
-
@Mesut-Ay, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba sizlere 2 sorum olucak
2)diğer bir konuda mülakkatta adres değişikliği yapmıştım. ama durumlar değişti tekrar adres değişikliği yapmam lazım. bu durumda girişte tekrar adres değişkliği yapabilirmiyim.?
1 - her ikisi de olur. Kart giristen sonra basılacak.
2 - giriste zarfi verdiginiz gorevliye adres degisikligi yapacaginizi bildirin ama bu durumda SSN ve GC nin gelmesi uzayabiliyor adrese. Bunlarla ilgili baska basliklar var forumda, onlara bakmanızı oneririm. Link koyamadım, kusura bakmayın. - bu ayın sonunda abd ye girş yapıcam. USCIS Immigrant Fee Ödemesi gittikten sonra mı yoksa gitmeden önce mi yapmalıyım?
-
-
@Orhan-Cabarov Hocam, bazen yürüdüğünüz yer yol oluveriyor siz yol ararken. Tebrikler bundan sonraki hayatınızda her şey gönlünüzce olması dileğiyle...
-
@Orhan-Cabarov gözün aydın, vizen hayırlı olsun.
abd'de bol şans. -
@gucarslan Her şey için size çok teşekkür ederim. Emeğinizin karşılığı ödenmez. İnşallah dava ile vize alırsınız.

-
Hayırlı olsun @Orhan-Cabarov tekrardan. Ağustos ayında yaşaman gerekliydi bu deneyimi ama kurumların ilginç işleyişi biraz daha sabretmene neden oldu maalesef ki. Fakat çok şükür ki sonu güzel bitti.
İnşallah yeni hayatın hep daha kolaylıklarla dolu olur. Bol şans

-
@Orhan-Cabarov 'a sorulmadığı gibi bana da sorulmamıştı mali durumla ilgili herhangi bir bilgi sayın @sadıkkurtoglu. Ama yine de soracakmış gibi hazırlık yapmakta fayda var.

-
İnşallah @Orhan-Cabarov. Buralar asıl @Muhtaradana ve @gucarslan vizelerini aldığında bayram yerine dönecek. Sabırla bekliyoruz o günleri.

-
@BEYKOZLU28 Hayırlı olsun değişik bir durum olmuş tebrikler.
-
@Sono Çok teşekkür ederim
Sana da yeni hayatında başarılar dilerim. -
@Orhan-Cabarov Siz ve vizesini alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. Yeni hayatınızda bol şanslar diliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.