[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ggulduk sanırım 3. kere tekrardan yazıyorum.
mezunsanız mezun olarak yazın. türkiye'de yüzbinlerce mezun kişi halen diplomasını üniversiteden teslim almadı ve emin olun onlar da mezun.. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
nız mezun olarak yazın. türkiye'de yüzbinlerce mezun kişi halen diplomasını üniversiteden teslim almadı ve emin olun onlar da mezun
15 yıllık Mühendisim hala diplomam okulda duruyor. Bizim zamanımızda önce çıkış belgesi verirlerdi 6 ay sonra basılır dı diplomalar. mezuniyet belgesi elninde yada e-devletde gözüküyorsa yeterli.
-
Merhabalar, az önce evrak onayını aldık. Umarım herkesin güzel haberlerini alırız.
-
@Levent-Akay tebrikler hayırlı olsun.
-
@Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, az önce evrak onayını aldık. Umarım herkesin güzel haberlerini alırız.
Hayırlı olsun Levent bey :)
-
@gucarslan öyleyse bu şekilde çalışma(ma)larını DOS mu öneriyor. Yani hükümet politikası mı?
-
@ganzo, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Birleşik Arap Emirliklerinden polis temiz kağıdı almak için parmak izi belgemi emniyetten aldım. Dış işlerine ve BAE konsolosluğuna onaylatıp göndermem gerekiyor. Ancak Dış işleri kaymakamlık veya valilik onayıyla gelmelisiniz diyor. Kaymakamlık ve valilik nasıl bir onay vereceklerini bilmiyorlar. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kaymakamlık veya valilikten nasıl bir onay almak gerekiyor?apostilden bahsediyorlar anladigim kadariyla. Hazirladiginiz belgeye apostil vurdurun (kaymakamlik veya valilikten).
-
@Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, az önce evrak onayını aldık. Umarım herkesin güzel haberlerini alırız.
gozunuz aydin.
-
@Levent-Akay hayırlı olsun :)
-
Merhaba ben kartı teslim alacak kişi ve adresinin önüne co koymadım ds260 formunu açtırıp düzeltmem gerekirmi nasıl bir sorun yaratır bu
-
exceldeki bilgilerimi güncellemek için excele veri yazıp kaydetmek yeterli mi
-
@sanaldeniz veriyi yazmanız yeterli. otomatik olarak kaydolacaktır.
-
@eynar teşekkürler
-
@Levent-Akay tebrikler.. darısı bizlerin başına Hayırlısı ile..
-
@The-inception, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba ben kartı teslim alacak kişi ve adresinin önüne co koymadım ds260 formunu açtırıp düzeltmem gerekir mi nasıl bir sorun yaratır bu
Sadece bunun için formu açtırmayınız. Adresi mülakatta da değiştirebiliyorsunuz. Orada güncelleyebilirsiniz dilerseniz.
-
Tekrar merhaba @gucarslan bey'i bugün sorumla boğudum kusura bakmayın ama hata yapmak istemiyorum o yüzden defalarca sordum. Bir sorum daha olacak adres kısımlarını yazarken mesela ankara merkez ise ankara ankara olarak yazılması öneriliyordu bir de sayın @crazycells ssn olayı üzerinden konuşurken eski numaramla yeni bir kart isteyerek eski numaramı kullanabileceğimi iletmişti formda buna yönelik bir soru göremedim formda olan 4 soruya da yes demem gerekiyor ve özel bir ibare ile eski numaram ile yeni bir kart istediğimi belirtemiyorum doğru mudur acaba? Sizi sıktıysam kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.
-
@The-inception co dediğiniz şey nedir?
-
@civilengineer, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@The-inception co dediğiniz şey nedir?
"In Care Of" un kısaltılmışı. Türkçedeki "eliyle" anlamında kullanılıyor.
C.O, C/O, CO, şeklinde yazılabilir. Postacılar anlar. -
@crazycells merhaba. Mülakat yerim Londra. İkamet adresim dede ingiltere'de oturduğum yer gözüküyor şu an.
Selamlar,
-
@smartcells Teşekkür ederim. Ben de bu şekilde yazmadım ds260'ta. Mülakatta nasıl düzeltiyoruz bunu? Ne gibi bir sorun yaratıyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum