[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ggulduk bu şekilde yazabilirsiniz, sorun olmaz.
-
@gguldilk doldurduğunuz zamanki bilgileriniz geçerli.
doldurduğunuzda öğrenciyseniz o şekilde kalmalı.. -
@gucarslan İlk doldurduğum tarihte öğrenciydim şu an e devletten mezun belgesi sorgulattığımda (formu doldurduğum zamandan 10 - 15 gün sonrası mezun olduğumu gösteriyor) formu haziran ayında doldurmuştum temmuzda mezun olarak çıkıyorum fakat diplomamı henüz okuldan teslim almadım hala öğrenci olarak bırakıp diploma kısmına da none yet mi demeliyim yoksa güncellemem gerekiyor mu ?
-
@ggulduk formu yolladıysanız güncellemenize gerek yok, bu şekilde kalabilir.
-
@gucarslan Henüz yollamadım sonlarda olan bir soruya yanlış cevap verdiğim için formu açtırmıştım şu an güncelleme yapıp tekrar göndereceğim bununla alakalı da güncellemeyi düşündüğüm ve tavsiyenizi beklediğim konular 1- c/o olayıydı ona cevap vermişsiniz
2- az önce açıkladığım şu anki iş ve mezuniyet olayı
3- wat'dan ssn numaram vardı numarayı aynı tutup kartı yenilemek istediğimde sorulara ne cevap vermem gerekiyor
4- sosyal medya hesabı olarak bir tek instagramımı ekledim diğerlerini tek tek eklemek istemiyorum bir problem olur mu ?Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
-
2- mezun olduysanız mezun şekilde doldurun.
3- YES demelisiniz.
4- aktif kullandığınız bütün sosyal hesaplarını yazın. -
@gucarslan Şu anda mezun olarak gözüküyorum fakat üniversiteden diplomamı henüz teslim almadım ama e devlette mezuniyet belgesi sorguladığım zaman mezun olarak çıkıyor
-
@ggulduk sanırım 3. kere tekrardan yazıyorum.
mezunsanız mezun olarak yazın. türkiye'de yüzbinlerce mezun kişi halen diplomasını üniversiteden teslim almadı ve emin olun onlar da mezun.. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
nız mezun olarak yazın. türkiye'de yüzbinlerce mezun kişi halen diplomasını üniversiteden teslim almadı ve emin olun onlar da mezun
15 yıllık Mühendisim hala diplomam okulda duruyor. Bizim zamanımızda önce çıkış belgesi verirlerdi 6 ay sonra basılır dı diplomalar. mezuniyet belgesi elninde yada e-devletde gözüküyorsa yeterli.
-
Merhabalar, az önce evrak onayını aldık. Umarım herkesin güzel haberlerini alırız.
-
@Levent-Akay tebrikler hayırlı olsun.
-
@Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, az önce evrak onayını aldık. Umarım herkesin güzel haberlerini alırız.
Hayırlı olsun Levent bey

-
@gucarslan öyleyse bu şekilde çalışma(ma)larını DOS mu öneriyor. Yani hükümet politikası mı?
-
@ganzo, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Birleşik Arap Emirliklerinden polis temiz kağıdı almak için parmak izi belgemi emniyetten aldım. Dış işlerine ve BAE konsolosluğuna onaylatıp göndermem gerekiyor. Ancak Dış işleri kaymakamlık veya valilik onayıyla gelmelisiniz diyor. Kaymakamlık ve valilik nasıl bir onay vereceklerini bilmiyorlar. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kaymakamlık veya valilikten nasıl bir onay almak gerekiyor?apostilden bahsediyorlar anladigim kadariyla. Hazirladiginiz belgeye apostil vurdurun (kaymakamlik veya valilikten).
-
@Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
gozunuz aydin.
-
@Levent-Akay hayırlı olsun

-
Merhaba ben kartı teslim alacak kişi ve adresinin önüne co koymadım ds260 formunu açtırıp düzeltmem gerekirmi nasıl bir sorun yaratır bu
-
exceldeki bilgilerimi güncellemek için excele veri yazıp kaydetmek yeterli mi
-
@sanaldeniz veriyi yazmanız yeterli. otomatik olarak kaydolacaktır.
-
@eynar teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.