[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
6000 bu kadar yavaş gitmesi gerçekten ilginç. Umutlar Ocak 2018 kaldı artık . Farklı bir durum olduğu kesin belli.
-
@maranty ikamet edecek yerle ilgili bir belgeye ihtiyaç yok sizin vereceğiniz beyanat yeterli. anlattığınız şekilde yapılsa bile ek bir getirisi olmayacaktır.
-
@smesut Teşekkür ederim ama zaten bu gidişle sıra bize zor gelir 😂😂😂
-
@maranty hayir, davetiyeye gerek yok.
-
@1877ru sponsorunuz form I-134'u doldurmali.
Ayrintili bilgi icin resmi yonergenin son sayfasina bakabilirsiniz:
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/2017/06/DV-Instructions-TR.pdf -
@crazycells şöyle bi durum mümkün mü ? Green card talihlisiylen amerkan vatandaşı ile evlenip bu yoldan göçmenlik vize başvurusu yapılabilir mi yoksa green card mülakatını beklemek mi gerekir?
-
@maranty Eger iliskinizin guclu oldugunu gosterebilirseniz, iki turlu de ilerleyebilirsiniz.
-
@crazycells yani bir vize başvurusu varken İkinci başvuruyu da yapabiliyoruz . Çünkü green kart varken turistik vize başvurusu yapılamıyor diye biliyorum ama evlilik özel bir durum
-
Umduğum değil ama beklediğim rakam geldi 6000 !! Farklı durumlar olduğunu sanmıyorum daha doğrusu Tr için değil genel olarak durağanlaşmışlar sebepleri illaki vardır beklemek ve görmek lazım.
-
Merhaba Ben vize görüşmem de hali hazırda kredisini ödemeye devam ettiğim, evimin tapusunuda göstereceğim , bununla iligili olarak vize görüşmesine gitmeden önce evin faiş bedelini bellirlemek için resmi bir belge almamız gerekiyor.Remax emlaktan alacağımız bir belge yeterli olur mu ?
Tam olarak ne yapılması gerekir ? -
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/2017/06/DV-Instructions-TR.pdf
siteye ulaşılmıyor. İngilizcesinide gönderebilirmisiniz. Bir de Amerikada ki hangi resmi daireye sponsor olduğuna dair belgeyi ulaştırması gerekir. Birde bana sponsorluk belgesi mülakattan önce postalayıp görüşmeye giderken yanımda götürmem gerekecek mi ?
-
@maranty evet, iki ayri gocmen vize islemini paralel devam ettirebilirsiniz. Birinden Green Card'i aldiktan sonra diger yontemi iptal ettirebilirsiniz.
-
@1877ru emlakcidan bir eder belgesi almaniz yeterli. Bunun bir standarti yok, alaninda uzman olan birinden bir dokuman goturmenizi yeterli buluyorlar.
-
@1877ru ilginc, siteye 3-4 farkli yerden de ulasabildim ben...
Su da ingilizcesi:
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/DV-Instructions-EN.pdfevet, sponsorunuz gerekli belgeleri size postalayacak, siz de mulakat sirasinda yaninizda gotureceksiniz.
-
@crazycells siz aralık 6000 hakkında düşünüyorsunuz? 28 bin sıkıntı damı sizce
-
@metert ben genelde bu sayilari cok dusunmuyorum :)
Bu sayilar uzerine destanlar yazmanin ya da saatlerce konusmanin hicbir getirisi olduguna da inanmiyorum :) Bu sayilar aciklanan resmi sayilardir ve bizler ya da baskalari tarafindan degistirilmesi mumkun degildir :) o nedenle en iyisi diger aylarin numaralarini beklemek olacaktir. Tabii ki kazanan yogunlugunun azligindan dolayi ilerki aylarda daha hizli artislar olacaktir. 28.000'in sikintida oldugunu dusunmuyorum :) -
Kazanan yoğunluğunun azlığından kastınız nedirr
-
@maranty su posta bir bakin isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları/9
-
Sn @crazycells bende sizin gibi düşünüyorum. 3 aya kalmaz ciddi sıçramalar olur. Bu sene bence hem KCC nin yöntem değiştirmesi hemde %7 sınırını geçen ülkeleri çokluğu yavaşlamaya sebep oluyor. Ukrayna özbekistan gibi ülkelerin çok başvuranı ve kazananı olması süreci yavaşlatıyor.
-
Case No büyük olunca çileye dönüşen süreç bu seneki saçma sapan siyasi olaylar ve artış oranı ile iyice rayından çıktı. Zaten aman şu eksik olur mu, bundan dolayı elenir miyiz dediğimiz durumda artık acaba bir ihtimal çağrılırmıyıza geldik. Ne olacaksa olacak normal hayatına dön de diyemiyor insan. Tahmini 7-8 ay sonrasına geleceğini düşündüğümüz rakamlar saçma sapan bir hal aldı. 2006'daki gibi Ağustosa kadar 16 bin cutoff yapıp sonrası current mı diyecekler ne diyecekler. Böyle uzun ve yıpratıcı süreç cidden çok saçma ve yapacak bir şey yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum