[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Kursaduo bu senenin en enteresan mülakatını yapıp vizesini alan size de hayırlı olsun :)
abd'deki hayatınızda mutluluk ve sağlık diliyorum.yolunuz da bahtınız da açık olsun..
bol şans. -
Özellikle @gucarslan özelden yardımlarından dolayı teşekkür ederim. GC kazanan bir kişinin bu forum üzerinden yardım almadan kendi başına süreci noktalaması çok zor. Bu forum içindeki insanlarıyla beraber tam bir altın madeni.
İlginç ilginç risklere girdim o yüzden evet enteresan bir mülakat deneyimi oldu, Ama sonunda istediğimi istediğim şekilde başardım. Çok fazla riske girme diyen vardı. hatta green kartımı yaktığımı söyleyenler de oldu özelden. Ama bir şekilde düze çıktım hem şans hem de süreci hızlı ve kontrollü yöneterek eksiksiz belge sunarak şuan burada olumlu bittiğine dair sevincimi paylaşıyorum. Hali hazırda davası olan arkadaşların da davaları olumlu sonuçlanıp mutlu yazılarını görmek için hep takipte olacağım.
Herkese tekrardan teşekkür ederim.
-
@Kursaduo, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Özellikle @gucarslan özelden yardımlarından dolayı teşekkür ederim. GC kazanan bir kişinin bu forum üzerinden yardım almadan kendi başına süreci noktalaması çok zor. Bu forum içindeki insanlarıyla beraber tam bir altın madeni.
İlginç ilginç risklere girdim o yüzden evet enteresan bir mülakat deneyimi oldu, Ama sonunda istediğimi istediğim şekilde başardım. Çok fazla riske girme diyen vardı. hatta green kartımı yaktığımı söyleyenler de oldu özelden. Ama bir şekilde düze çıktım hem şans hem de süreci hızlı ve kontrollü yöneterek eksiksiz belge sunarak şuan burada olumlu bittiğine dair sevincimi paylaşıyorum. Hali hazırda davası olan arkadaşların da davaları olumlu sonuçlanıp mutlu yazılarını görmek için hep takipte olacağım.
Herkese tekrardan teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun, yepyeni yaşantınızda size mutluluklar ve başarılar.
GC sürecinde evlilik düşünenler için eşsiz bir deneyim ve örnek oldu sizin süreciniz. İnsanlar mülakattan önce bile evlilik yapmaktan endişe duyarken siz mülakattan sonra evlilik yaparak vize aldınız. Gerçekten eşsiz bir deneyim. -
@smartcells Teşekkür ederim, Evet güzel bir tecrube oldum arkadaşlara, Abd yolunda evlilik konusuna da küçük bir bilgi gireceğim birazdan. direkt muhatap için yaşadığım süreç yön gösterecektir. :handshake:
-
@Kursaduo Hem evliliğiniz, hem de vizeniz hayırlı olsun, cesaretiniz ve azminiz içinde tebrik ederim, sonraki süreçte her şey gönlünüzce olması dileğiyle...
-
@Kursaduo DV2021 için zamanın azaldığı bir dönemde, böylesine riskli bir hamleyi göze alıp önce mülakatınızı askıda bıraktığınız ve sonrasında evlenip, sürecinizi mutlu sonla noktaladığınız için sizleri çok tebrik ediyorum. Sanırım forumda okuduğum en olağanüstü deneyimlerden biri oldu bu.
Yeni hayatınızda size ve eşinize bol şans dilerim. Vizeleriniz hayırlı olsun :)
-
@crazycells yok akciğer im de sıkıntı olmadi heralde şuan iyiyim şükürler olsun.Zaten sıra da gelmeyeceği için artık gidenleri uğurlamak için buradayız gibi , umudu kestik biz ☺
-
@Kursaduo Merhaba ben ve erkek arkadaşımda 1 yıl önce nişanlandık ama evliliği kcc belge değişikliği vs durumundan dolayı erteleyip duruyorduk. Yani bir yıldır bu sürecin sonlanmasını bekliyorduk riske atmamak için. Biz de 6 yıldır beraberiz ve aslında ben de ikimizin aynı anda vize alarak gitmesini istiyorum. Bu durumda sizin yazdıklarınız gibi aynı durumdayız. Güzel, umut dolu bir tecrübeniz var benim açımdan. Bu ay artık bir şeyler belli olursa biz de erkek arkadaşımla evlenip mülakata girebiliriz umarım ki. Teşekkürler paylaşımınız için. Amerika'da bol şans diliyorum size ve eşinize.
-
@Kursaduo
İnanın sonu nasıl bitecek diye hem heyecanla hem de keyifle okudum mülakat deneyiminizi :) Sizin adınıza çok sevindim, yeni hayatınızda mutluluklar ve darısı bizim gibi hayaller kuran herkese ... -
@Kursaduo Tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Kursaduo tebrikler, hayirli olsun. bundan sonraki surecte bol sanslar...
-
@AfrikaBE, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells merhaba,
KCC'ye gönderdiğimiz evraklar arasındaki evlilik belgesinin İngilizce çevirisini yaptırmamız gerekiyor mu?
TeşekkürlerSiz Turkiye'de mulakata girmeyecektiniz sanirim, dogru mu?
Bu durumda dili Turkce olan tum belgelerin ingilizce tercumesini de eklemeniz lazim email'e...
-
Avukata (Goodluck et al., v. Biden et al.,) isimize yaracayigini dusundugumden toplamda birkaci gecmeyen maillerimden birini daha attim, ozetle:
2021 mali yili bitimine sayili gunler kala ve bu kisa donemde Yargic Mehta'nin kararinin uzerine bir hafta gecmis olmasina ragmen benim ki gibi gorece kucuk case numaralarinin dahi National Visa Center'dan konsolosluga hala transfer edilmedigi noktasina dikkat cektim.
Bildikleri gibi normal bir donemde evrak onayindan sonra transfer gerceklesmesine ragmen, bu sene mulakattan once evraklarin isleme alinip alinmayacagi noktasina emin olmadigimi belirttim (bu soru isaretinin onunda kafasinda olusmasini istedim).
CEAC den kontrol ettigimi bir degisiklik olmadigini, bircoklari icinde durumun ayni oldugunu belirrtim. Normal is akislarinda giderlerse (evrak onayi) olasi bir vize gorusmesinin imkansizligindan bahsettim.
Ozetle yilin geri kalaninda oldugu gibi, Yargic Mehta'nin ''iyi caba'' emrinden sonra da hic birsey yapmadan olan biteni izlediklerine dikkat cekip, bunun olasi bir rezerv karari icin kullanabilecekleri bir arguman olabilecegi yonunde gorus bildirdim.
Benim mailimi kacirirsa diye, benzer bir maili bir iki forumdasin daha atmasini alcak gonullulukle tavsiye ederim (bu cercevede buraya da yazdim).
-
@umut-gndgn bana da herhangi bir evrak talebi gelmemişti sayın @gucarslan dediği gibi kendim gönderdim evraklarımı
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
Şuana kadar covid aşısı hiç olmadım ve iş değişikliği sebebi ile olmayı düşünüyorum hala daha onay e postası almadım pek de ümidim yok ama davalardan olumlu bi sonuç gelmesi halinde Çin aşısı ( sinovac ) yaptıracağım İçin sorunla karşılaşırmıyım illa ki biontech mi isteniyor -
@cansutorun Eger rezerv verilir ve 1 Ekim sonrasında sağlık muayenesi olmanız gerekirse, bu durumda 2 doz Biontech ya da 2 doz Sinovac olmus olmanız gerekecek.
-
Ben anlamıyorum, o kadar mahkeme oldu, karar çıktı, sürecin bitmesine 2 hafta kaldı, bugün Perşembe ve hala mülakat isteği yok. Ne yapmaya çalışıyorlar?
-
@MehmetArikan Mahkemeden henuz konsoloslukları ve Dişislerini çalışmaya zorlayacak bir karar çıkmadığı icin maalesef bu durumla karşı karşıyayız.
-
@Sono yani 2 doz sinovac aşısını kabul ediyorlar öylemi
-
@cansutorun Evet. WHO tarafından onaylanmış ve devlet otoriteleri tarafında o ulke vatandaşlarına yapılma imkanı tanınan tum COVİD asilarini kabul ediyorlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum