DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
Merhaba Benim de case numaram @İpek-Dedemen-Erdur gibi. Ve benim de merak ettiklerimi sormuş :) . Fakat benim bir sorum daha olacak. Şu an 17.000 lere acaba eylül sonuna kadar vize mülakat sırası gelir mi acaba? Yani önümüzde kaç kişi olduğunu öğrenmenin bir yolu var mıdır? Bu arada umarım bu dava sonucu hepimiz için bir umut olur. Ben en son gidemeyeceğimi üzülerek kabul etmiştim :(, bu haberler yine umut oldu.
-
@GKC bence rahatlıkla gidersiniz keşke bende 17k'da olsam :) 33 bine gelir mi asıl? :face_with_tears_of_joy:
-
Ben de mulakatimi ankaradan dublin irlandaya almistim, bakalim 2 hafta icinde gelecek mi mulakat 🤷♀️ tam da yillik iznimi almistim bu iki hafta gezecektim, artik iptal edip bekleyecegiz 😅
-
Peki o zaman simdi sadece kccden email mi bekleyecegiz mulakat icin, yoksa yapilmasi, bakilmasi gereken baska seyler var mi?
-
@GKC DV2021 excel listesini incelemenizi öneririm.
şunu da belirtmem gerek.. excel listemizde olan kişi kadar dışarıda da olan ve forumu takip etmeyen talihli olduğunu biliyoruz. kısaca excel listemizdeki kişiler x 2 -
@gucarslan Merhaba, evet inceliyorum sık sık yaklaşık 125 kişi var biraz sınırlarda kalabilir 17.000 ler gibi geliyor. Dediğiniz de çok doğru asıl düşündüren de forumda olmayan daha kaç talihli daha var acaba? :) Neyse bekleyip göreceğiz. Yine de umut var gibi. Teşekkürler cevabınız için de.
-
@gucarslan çok sevindim, en kısa sürede mülakat deneyiminizi okumayı dört gözle bekliyorum. Bol şans.
-
@GKC evet davaya katilmadigimiz için ve onay almadığımız için haliyle sorulacak sorularım hep aynı oluyor size de onay gelirse lütfen yazın hemen biz de bilgilenelim 😊
-
@Berk-Şendil siz davacisiniz sanırım size bizden önce gelebilir çünkü biz katılmadık ve onay emaili yok henu z.
-
Ya benim anlamadigim sey su, ayin 27sine 3 haftadan az var, bir de doktor raporu istiyorlar, nasil dosya onayi almamis talihlilere mulakat verecekler bu kadar kisa surede 🤔, hadi haftaya gel mi diyecekler
-
@greenlover yanlis hatirlamiyorsam eylul basindaki mulakatlari 6 gun kala verdiler. Versinlerde onada raziyiz :)
-
@gucarslan umarım siz ve diğer bütün talihliler hakettiğiniz vizeyi en kısa sürede alırsınız 🙏🏻
-
@greenlover bu durumda geçen seneden örnekler veriliyor konsolosluğun ve kcc'nin çok hızlı ve tam kapasiteli çalıştığına dair. Örnekleri varmış geçtiğimiz sene için. Biraz hızlandırılmış ve sıkışık bir program olacak gibi ki buradaki herkes buna razı. Yeter ki vizemizi alalım modunda herkes.
-
@gucarslan Merhaba hocam. Sizce bu kez bizleri de çağırırlar mı ? Bu arada yemin ederim kararın açıklandığı gün gece rüya görmüştüm. Rüyamda telegram grubunda herkes mehta hakkında mesajlar yazıyordu. Rüyam çıktı valla. Dün bir baktım telegrama herkes mehtanın kararını konuşuyordu.
İnşallah herkes vize alıp gider.
-
@İpek-Dedemen-Erdur sanmıyorum, davacılara yapılan herhangi bir önceliklendirme yok bildiğim kadarı ile. yoksa alınan PI kararı ile ilk bizden mi başlayacaklar evrak istemeye? @gucarslan
-
@greenlover sadece beklemelisiniz.
-
@Berk-Şendil hiçbir davacıya onceliklendirme verilmedi. DoS bu kararı nasıl uygulayacak onunla ilgili Mehta bir karar vermiyor. kanaat ssdece DoS'ta.
bu yüzden kim, nasil, hangi sırayla mülakat alacak hepimiz bekleyip göreceğiz. -
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@gucarslan Merhaba hocam. Sizce bu kez bizleri de çağırırlar mı ? Bu arada yemin ederim kararın açıklandığı gün gece rüya görmüştüm. Rüyamda telegram grubunda herkes mehta hakkında mesajlar yazıyordu. Rüyam çıktı valla. Dün bir baktım telegrama herkes mehtanın kararını konuşuyordu.
İnşallah herkes vize alıp gider.
şuan bunu en cok hakeden sizlersiniz.
hali hazırda evrak onaylı sizden baska kimse yok. eğer mülakat vermek istiyorlarsa ellerinin altinda sizden başka kimse yok. bu yüzden şansınız halen var ve herkesten cok var. -
@gucarslan Bence KCC evrak onayı olmayan Türkiye doğumlulara hızlıca onay verip mülakat dağıtacak. Çünkü @Orhan-Cabarov gibi Türkiye doğumlu olmayan ama evrak onayı olan kişilere mülakat vermek isteseydi bu hafta verirdi. KCC mülakat vermek yerine bir hafta boş geçirmeyi tercih etti.
-
Avukat Vügar Caferov, Aynur hanımın kanalına konu ile ilgili açıklama yapmış. Umarım bütün kazananlar muratlarına erer ve Amerikaya gider.
https://www.youtube.com/watch?v=vdOdG4pEW7s
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum