Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @smartcells 2022 Green Card başvurusunda yüksek lisans öğrencisi olarak belirttim eğitim durumumu ancak, şuanda DS260 formu sadece mezun olarak işaretlememe izin veriyor. Mevcut durumumu 'öğrenci' olarak işaretleyemiyorum. Dolayısıyla mülakat tarihinde halen mezun olamadıysam ve DS260a şimdi mezun olarak bilgi girersem Ne cevap vereceğim ? Olumsuz bir durum söz konusu olur mu ? Nasıl doldurmam gerekiyor şuanda DS260 formunu ?

    tşkler.


  • Bu forumun telegram grubu var mı acaba?


  • Merhabalar. Şuana kadar forumu kurup insanlara yardım edenlere teşekkürler vizesi onaylananlara hayırlı olsun ve bekleyenlere de sabırlar dilerim tabiki kendime de 😊 @gucarslan telegram grubu için formu doldurdum bugün en kısa sürede orada da buluşmak dileğiyle

  • ⭐⭐⭐


  • Merhaba Arkadaşlar,

    Telegram grubuna nasıl katılıyoruz.

    Selamlar,

  • ⭐⭐⭐

    @FUAT-ARI, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba Arkadaşlar,

    Telegram grubuna nasıl katılıyoruz.

    Selamlar,

    Lütfen okuyun. Okuyun.
    Sorduğunuz soru hemen bir üstünüzde cevaplanmış zaten.


  • @İsmail-Karakaya tesekkurler hocam. Bu secenek daha saglam gibi gozukuyor. Ilk etapta olmasi gerektigi gibi sureci takip edelim de.. Gerekirse sizin onerdiginiz yolla giris cikis yapmis oluruz.

  • ⭐⭐⭐

    @micro-nesia Eğer yüksek lisansı bitirmeyi hedefliyorsanız, bu eğitiminizi DS260’da belirtip derece kısmına “henuz bitirmediginizi” not düşebilirsiniz.

    DV çekilişine katılırken verdiğiniz en kritik bilgiler ad soyad, pasaport, ulke bilgisi ve medeni haliniz. Diğerleri cok önemli değil.

    Siz DS260’i en güncel bilgilerinizle doldurun. Önemli olan doldurduğunuz tarihteki bilgilerin güncel olması. Konsolosluk mülakatına kadar durumunuzda önemli değişiklikler olursa, onu konsoloslukta da değiştirebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @micro-nesia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells 2022 Green Card başvurusunda yüksek lisans öğrencisi olarak belirttim eğitim durumumu ancak, şuanda DS260 formu sadece mezun olarak işaretlememe izin veriyor. Mevcut durumumu 'öğrenci' olarak işaretleyemiyorum. Dolayısıyla mülakat tarihinde halen mezun olamadıysam ve DS260a şimdi mezun olarak bilgi girersem Ne cevap vereceğim ? Olumsuz bir durum söz konusu olur mu ? Nasıl doldurmam gerekiyor şuanda DS260 formunu ?

    tşkler.

    Sn @Sono 'nun belirttiği gibi bu çok önemli bir konu değil. Halen okumakta olanlar formu gönderdikleri günün bir önceki gününü bitirme tarihi olarak girip açıkama kısmında halen okumakta olduklarını belirtmeleri yeterli. Bu hiç bir şekilde problem yaratmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nigdeli merhaba, ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

    bulabildiğiniz bilgileri girin lütfen. okulların kapnamış olması vb durumlar önemli değil.
    sorun olmaz, hatırlayabildiklerinizi yazın lütfen.
    doğru, bu şekilde işaretleyebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nigdeli, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    bir de 21 yas ustu de olsa cocuklarimin bilgisini girdim, ama benimle gocmen olmayacak dedim. Dogru mu?
    doğru

    benim ingilizcem olmadigi icin kizim ceviriyor, birlikte giriyoruz bilgileri. yine basvuran applicant isaretliyoruz o yuzden. dogru mu?
    doğru

    Son mezun oldugum okulun diplomasini bulamadim, evraklarda isteniyor mu?
    son mezun olduğun okul lise mi üniversite mi?
    lise ve üstü mezunu olmanız ve bunu resmi olarak kanıtlamanız gerekmekte.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ironsmasher33, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar,
    KCC evrak talep mail’ı gelmemesine rağmen şimdiden gerekli belgeleri toplamaya başladım. Yalnız pasaportumu yenilediğimden ve nüfus müdürlüğü eski pasaportumu aldığından başvuru sırasında kullandığım pasaportun ön yüzüne erişemiyorum. Ne yapmam lazım? Birisi beni bilgilendirirse çok mutlu olurum.

    merhaba. lütfen ilk olarak sürecinizi imzanıza taşıyın..
    nufüs müdürlüğü eski pasaportunuzu neden aldı?
    eğer o pasaportu ibraz etmez ya da kanıtlamazsanız sürecinize devam edemezsiniz,
    lütfen bir şekilde bu pasaporta ulaşmaya çalışın, aksi halde çok sıkıntı yaşarsınız.


  • @gucarslan lise mezunuyum ama SEKA meslek lisesi, yani MEBe bile bagli olmayabilir, ustelik yillar once kapanmis. diplomam da yok. en son ortaokul var. Ancak muzniyetten emeklilige kadar calisma belgelerim mevcut. Sanirim en az 2 yil calismak ya da lise ve ustu diploma diyordu, oyle degil mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sudegül-bayram merhaba, evrak onayınız hayırlı olsun.
    mülakata nerede gireceksiniz? bir de rica etsem, KCC'den size gelen maili, kişisel bilgilerinizi gizleyerek paylaşır mısınız bizimle?

    teşekkürler


  • @smartcells okul bilgilerinde açıklama nereye yazılacak ben göremedim de.

  • ⭐⭐⭐

    @ali-yılmaz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells okul bilgilerinde açıklama nereye yazılacak ben göremedim de.

    Course of Study'e ekleyebilirsiniz.
    Ayrıca Degree or Diploma kısmında "NO DEGREE" seçebilirsiniz.
    Sonuçta halen okuduğunuz için bu şekilde yazmanız hiç bir şekilde problem yaratmaz.


  • @Sono kafam karisti simdi bu konuyla alakali. Maddi olarak, bankada bulunmasi gereken para abd de is bulana kadarki masraflarin icin degilmiydi?
    Simdi benim icin $15K bankada yeterli degilmi? Miktari artirsam artisi olurmu?
    Illa bir is offer i bulmamiz gerekiyormu?


  • Merhaba formu açtırmak için istekte bulunmuştum o zamanlar hala öğrenciydim şu an e devletten mezun belgesi sorgulatınca mezun olarak gözüküyorum ve bir otelde çalışıyorum o dönemde formu doldururken öğrenci seçip diğer seçeneğinde de çalıştığım yeri de eklemiştim şimdi mezun oldum fakat diplomamı henüz teslim almadım o kısmı güncellemem gerekir mi yoksa öğrenci olarak mı bırakmalıyım ?

  • ⭐⭐⭐

    @ggulduk, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba formu açtırmak için istekte bulunmuştum o zamanlar hala öğrenciydim şu an e devletten mezun belgesi sorgulatınca mezun olarak gözüküyorum ve bir otelde çalışıyorum o dönemde formu doldururken öğrenci seçip diğer seçeneğinde de çalıştığım yeri de eklemiştim şimdi mezun oldum fakat diplomamı henüz teslim almadım o kısmı güncellemem gerekir mi yoksa öğrenci olarak mı bırakmalıyım ?

    Formu gönderdiğiniz gündeki bilgileriniz esastır. Diplomanızı mülakata götürüsünüz.


  • @smartcells Formu ilk gönderdiğimde bilgilerim başkaydı şimdi başka anladığım kadarıyla açıldıktan sonra doldururken güncel bilgiler ile doldurmamı söylüyorsunuz doğru mudur ? Diploma kısmına none yet mi yazayım yoksa diploma mı yazayım mülakata giderken her türlü yanımda olacak almış olacağım zaten mezun oldum 1 - 2 ay önce sadece diplomamı teslim almadım henüz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum