Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Meraba ds 260 form doldurdum imzaladım gönderdim ancak henüz mülakat tarihi verilmedi. Acaba ne zaman mülakat tarihi veriliyor bilgisi olan var mı


  • Sn. @crazycells ,Temennileriniz için çok teşekkür ederim.Pazar gecesi nasıl geçti anlatamam.Kapıdan geri dönme senaryoları psikolojim yerlerdeydi.Ve kızım havalimanında kapıdayım değince herşey bitti..şimdi asıl talihli eşim olduğu ve almanya doğumlu olduğu için 2021 deki gibi Ankara mülakat verme işini düzeltirse ben de ocak ta göçmen vize ile gireceğimi tahmin ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun..Çok teşekkürler


  • @İsmail-Karakaya teşekkürler 🙏


  • @smartcells İngilizce karakter kullandık zaten. Son sorumda sormak istediğim bazı yerlerde kelimeler Türkçe olarak, örneğin MAHALLESI gibi yada MARMARA UNIVERSITESI gibi yazdım. Burunların İngilizce karşılığıyla yazmaya gerek var mıydı? Tekrar teşekkürler 🙏

  • ⭐⭐⭐

    @ali-yılmaz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells İngilizce karakter kullandık zaten. Son sorumda sormak istediğim bazı yerlerde kelimeler Türkçe olarak, örneğin MAHALLESI gibi yada MARMARA UNIVERSITESI gibi yazdım. Burunların İngilizce karşılığıyla yazmaya gerek var mıydı? Tekrar teşekkürler 🙏

    Okulun adını orijinalde nasılsa öyle yazın ama bölüm ismini ingilzce yazabilirsiniz.

    Adresleri de Türk posta sistemi size nasıl ulaştıracaksa o şekilde yazın. yani orijinal adres yazımı.

  • ⭐⭐⭐

    @isa-seyhan Açıklanan ilk bülten CN 2300'e kadar olan numaralar içindi. Ayrıca imzanızda vize sürecinizle ilgili bilgi olmadığından yorum yapmamız zor. Lütfen Vize sürecinizi aşağıdaki linke bakarak imzanıza taşıyın. Bilgilerinize göre daha net cevaplar alırsınız.

    Link >> https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1629831444899


  • @Fouray


    Dün biontech tam onay aldı sadece bilgi olarak ekleyeyim dedim.


  • @smartcells teşekkürler


  • Herkese merhaba,
    Galiba CDC sağlık muayenesi için covid-19 açılarını zorunlu tutmuş. Ben de buna göre aşı olmam lazım ama hangisini olmam gerek. Sitede sinovac veya biontech kabul ediliyor yazıyor ama Amerika sinavac’ı “fully vaccinated” olarak kabul etmiyor galiba. Sinovac olsam sorun olur mu yoksa diğerini mi önerirsiniz?

  • ⭐⭐⭐

    @TheSesar, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhaba,
    Galiba CDC sağlık muayenesi için covid-19 açılarını zorunlu tutmuş. Ben de buna göre aşı olmam lazım ama hangisini olmam gerek. Sitede sinovac veya biontech kabul ediliyor yazıyor ama Amerika sinavac’ı “fully vaccinated” olarak kabul etmiyor galiba. Sinovac olsam sorun olur mu yoksa diğerini mi önerirsiniz?

    Sağlık muayenesi için Sinovac'ı kabul ediyorlar.
    ABD'ye giriş ayrı bir konu.

    image_2021-08-25_003927.png

  • ⭐⭐⭐

    @TheSesar Ilk iki doz'dan sonra da asilanmaya devam edecegiz gibi duruyor. Amerika'da sinovac bulunmuyor ve bu saatten sonra gelmez diye dusunuyorum. Yanlis hatirlamiyorsam dozlari farkli markalardan yaptirmamamiz tavsiye ediliyordu. Ben olsam biontech asisi olup Amerika'ya gelirdim.


  • @keysnambır Evet öyle gözüküyor, ben de büyük ihtimalle biontech olucam. Teşekkürler bilgilendirme için


  • Merhabalar, forumda biraz gezindim ama benzer bir soruya denk gelmedim. Yirmi binlerdeyim ben ama kcc dan bugun mail aldim belgeleri toplayip gondermemi istiyorlar. Bilmiyorum belki de makedonyada oldugum icin bu kadar hizli surmustur ya da genel prosedur de boyle olabilir. Mailde evraklarin gonderimi ile ilgili bir deadline goremedim ama birazcik gec gondermem durumunda mulakatim daha gec mi olur? Bu haziranda universiteden mezun oluyorum mezun olmadan amerikaya gitmek durumunda kalmak istemiyoruma acikcasi. ama bir yandan da treni kacirmak istemiyorum tabi.

    Bir diger mesele de polis sertifikasi ile ilgili kccnin sitesinden baktim ama kuzey makedonya kisminda polis sertifikasi ile ilgili hicbir sey goremiyorum. Bu bir problem olabilir mi acaba? Tesekkurler simdiden

  • ⭐⭐⭐

    @avatar Şu anda işleyen prosedüre göre size evrak talep maili gelmesi olağan. Eğer normal süreç işleseydi, sizden evrak talep etmeleri ayları bulabilirdi.

    Evrak talep etmiş olmaları size yakın zamanda mülakat geleceği anlamına gelmiyor. Mülakat alabilmeniz için öncü kriter numaranızın bültende current olması. Son açıklanan eylül bülteninde ekim 2021 içerisinde en fazla 2300'e kadar olan numaralara mülakat vereceklerini açıkladılar.

    Özetle,

    1- Evrakları göndermeniz için belli bir son tarih yok ama ne kadar hızlı cevap verirseniz, onay almanız da hızlı olabilir. Onay aldıktan sonra da numaranızın current olmasını bekleyeceksiniz.
    2- Merak etmeyin mülakatınız gecikmez çünkü mülakatınıza daha çok var.
    3- Police Records artık verilmiyormuş Makedonya'da ama bunun yerine alacağınız Penal Record içerisinde Police Records'da belirtilen bilgiler yer alıyormuş. Bu belgeyi alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için:


  • @TheSesar Turcovac aşısı belki yakında çıkar,o da geleneksel türlerden olacak diyorlar.


  • @Sono Ayrintili cevabiniz icin cok tesekkur ederim.


  • Sn. @gucarslan merhaba.7 temmuz da oberhausen belediyesi sicil bölümü ile iletişim kurduktan sonra ücretini yatırıp dekontuda mail atarak başladığımız doğum belgesi talebimiz sonucu 14 temmuz da Almanya dan normal posta yoluyla gönderdikleri mektup(hatta arayıp postaya verdiklerinde bir takip numarası varmıdır diye sordum.Normal postayla göndeedikleri için takip no yok dedi)bugün 25 ağustos ta tam 40 gün sonra postada kaybolduğunu bile düşünürken adresime geldi..Süreç hakkında bilgi vermek istedim..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel hayırlı olsun acaba daha detaylı olarak aşağıkida ki kısımda anlatabilir misiniz. Doğum yeri almanya olup evrak nasıl alabiliriz diye bilgi arayanlar var. Bu arada ilave para vererek takip numarası alabiliyorsunuz demişlerdi geçmiş yıllarda evrakları alan kişiler acaba bu durum ortadan kalkmış mı
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1625/doğum-yerim-almanya?_=1629889887498

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel gözünüz aydın, çok güzel haber.
    deneyiminiz aktardığınız ve bilgi verdiğiniz için de tekrar teşekkür ederiz.


  • Merhaba arkadaşlar, 29.07.2021 tarihinde KKTC Ankara Büyükelçiliği'ne Karakter Belgesi başvurusu yapmıştım. 24.08.2021 tarihinde Büyükelçilikten, belgemin kendilerine ulaştığına dair telefon aldım. İşine yarayabilecek arkadaşlar için, bilgi amaçlı yazıyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum