F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Ömer-Günay güzünüz aydın umarım vizenizide kolaylıkla alırsınız
-
@horoz hayir avukat vs kullanmiyorum. direkt siram geldi
-
Gunaydin herkese oncelikle vize alanlari tebrik ediyorum.
Bana da randevu verildi. 23 Eylul Darisi bekleyenlerin basina... -
@Ömer-Günay, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Banada randevu verdiler 20 eylul
Hayırlı olsun şimdiden bol şanş dilerim
-
@zytn, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Gunaydin herkese oncelikle vize alanlari tebrik ediyorum.
Bana da randevu verildi. 23 Eylul Darisi bekleyenlerin basina...Gözünüz aydın hayırlı olsun. Bol şanş dilerim
-
@Ömer-Günay Tebrikler. Umarim randevunuz da rahatlikla gecer.
-
@fetihy .tebrik ederim DQ tarihiniz nedir acaba?
-
@Ömer-Günay @fetihy @Doncarleone Günaydın, herkesi tebrik ediyorum. Umarım mülakatlarınız da güzel geçer. Darısı başımıza 🙏
Buradan da anlıyoruz ki Ağustos 2020 ye kadar gelinmiş. 🤗🤗 -
@Esra-Esra, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@fetihy .tebrik ederim DQ tarihiniz nedir acaba?
Ben sayın @Ömer-Günay bey' i tebrik etmek istedim. Yanlış anlaşıldım galiba
-
@Esra-Esra Evet ama Haziranda @nevermore kaldı. Gelmedi mi henüz sizin randevu?
-
@fetihy Pardon 🙁🙈
-
@hulyaek evet ben de farkettim. Umarım randevusu gelmiştir de yazmayı unutmuştur. 😊
-
@Ömer-Günay @fetihy @Doncarleone @zytn tebrik ederim çok güzel haberler geliyor. Görüşmede inşallah çok kolay geçer. Pek çok kişi için hayatlarında önemli bir kırılım olacak işlerden biri. Gönlünüzce olsun…
O halde Ağustos ayına geldi randevular. Bana da sabah bir mail geldi.
The next communication you receive from NVC will be either a notice that your appointment is scheduled, or if an appointment is not scheduled within the next 60 days, we will send a notice confirming that your case is still in line for an interview.
-
@zytn gözünüz aydın kolay bir mülakat diliyorum 🙏
-
@Ali-Veli-Ahmet bu mail dün bana da geldi
-
@Ali-Veli-Ahmet Aynısı bana da geldi :) 2. kez, önce bir heyecan yaptım, ama baktım gene bu mail.
-
@hulyaek benim gelmedi daha :( anlamadim esim Cin vatandasi Tr de yasiyor. Konsolosluga mail attim konuyla ilgili umarim benimde kisa zamanda gelir. Greencard alirkende Ap ye kalan biriyim. biraz bu konuda hep gec olur islerim .
-
Randevu alan arkadaslar iv statusten durumlarina baktiklarin da durumlari degismis mi oluyor hala NVC mi gozukuyor.
-
@nevermore Ben konsolosluğun sitesinde 'göçmen vizelerinde sadece TR vatandaşlarına hizmet verildiğini' okumuştum yakın zamanda. Korkarım bu engele takıldınız. :(
-
@Esra-Esra, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@nevermore Ben konsolosluğun sitesinde 'göçmen vizelerinde sadece TR vatandaşlarına hizmet verildiğini' okumuştum yakın zamanda. Korkarım bu engele takıldınız. :(
onun devaminda oturum izni olanlarda var, oturum iznini onlara mail olarak yolladim ama anlamadim durumu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum