Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

• Nihayet gün geldi ve mülakatımızı yaptık, burada paylaşabiliyoruz.

Long story short: Aldık arkadaşlar.

Detayları çok falza yazmayacağım çünkü merdiven sayısına kadar yeterince yazıldı. Pasaport kontrolü ile elçiliğe giriş yaptık. Normalde 10:45 randevusu bizimdi ancak erken gittiğimiz ve çocuklu olduğumuz için hemen yardımcı olup 10:00'da bizi içeri aldılar. İçeri geçince çağrıldığımız ilk bankoda evrak teslim ettik. Askerlik belgesi, AIS kaydı, DS260 Confimation Page hariç her şeyi aldılar eski (KCC gönderilenler) ve yenisiyle beraber. Sonra 990 USD ödeme yaptık. En son da mülakat için çağırıldık.

Parmak izlerimiz, Nil için eşimin tekrar parmak izi alındı. Siyahi beyefendi merhaba dedi ve gülümseyerek Türkçe konuşmaya başladı. Mülakatınız Türkçe mi olsun İngilizce mi diye sordu. Eşim de Türkçe lütfen dedi. Kızım da "babacım Türkçe yok muymuş?" deyince konsolos güldü ve tercümanı çağırdı.

Sordukları sorular;
    Nerede yaşıyorsunuz?
    Ne iş yapıyorsunuz? Gidince ne iş yapacaksınız?
    Hemşiresiniz lisans mı ? Hangi bölümde uzmanlığınız dedi.
    Nereye gideceksiniz? Neden Houston?
    Biriyle mi kalacaksınız kendi evinizde mi ?
    Geçerli turist vizeniz var mı?
    Onları iptal edebilir miyiz?

Tebrikler görüşmemiz olumlu geçti vizeniz onaylandı. Pasaportunuz 5 gün içinde söylediğiniz adrese gelecek. Diploma aslını ve evlilik cüzdanı aslını iade etti.
    Bir buçuk yıllık yorucu bir sürecin sonunda vizelerimizi almanın mutluluğuyla bu satırları sizlerle paylaşıyoruz. İnşallah herkes vizesine ve hayallerine kavuşur.

• ⭐⭐⭐

@thementor Kısa ve güzel bir özet olmuş. Hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun.

• ⭐⭐⭐

@TT-TT Vizeleriniz hayırlı olsun :) Yeni hayatınızda siz, eşiniz ve çocuklarınıza mutluluklar dilerim.

• @TT-TT @thementor Vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar ve bol şans dilerim. Darısı bizlerin başına olsun.

• ⭐⭐⭐

@thementor Tebrikler, vizeleriniz hayırlı olsun inşallah. Umarım yeni hayatınız mutluluk, sağlık ve huzur dolu olur. :)

• @Programmer @Orhan-Cabarov @Sono İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Darısı isteyen tüm herkesin başına inşallah.

• ⭐⭐⭐

@thementor İnşallah. Şu aralar beklemedeyiz. (2022) Sanırım Houston'a gideceksiniz. Gidince deneyimlerinizi bekliyoruz. (Ev, araba, iş , çocuk , okul vb. konularda)

• @Programmer Oraya gidince mutlaka deneyimlerimizi burada paylaşacağız.

• @thementor vizeniz hayırlı olsun.
    abd'deki hayatınızda mutluluk ve sağlık diliyorum.

bol şans 🤞

• @gucarslan İyi dilekleriniz için Teşekkür ederim. Hepimiz bol kısmetli oluruz bütün süreçlerimizde inşallah.

• @TT-TT tebrikler :)
    vizeniz ve mutluluğunuzu sevincle izliyorum.

abd'deki yeni hayatınızda mutluluklar ve sağlık diliyorum
    şansınız da bahtınız da guzel olsun.

bol şans.

• ⭐⭐⭐

@TT-TT tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluk dilerim

• ⭐⭐⭐

@thementor tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluk dilerim

• iyi dilekleri için herkese teşekkürler, darısı bekleyenlerin başına. Umarım herkesin herkesin hayalleri gerçekleşir. @gucarslan ve @crazycells sizlere de yardımlarınız için ayrıca teşekkür ederim, allah gönlünüze göre versin.

• nüfus kayıt örneğini kcc’ye gönderirken “kişi” olarak almıştık, öyle onay aldık. ama şimdi mülakat için “nüfus aile” olarak aldık, acaba yine “kişi olarak mı alsak? nüfus aile olanda anne ve baba da gözüküyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@gokayK, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

nüfus kayıt örneğini kcc’ye gönderirken “kişi” olarak almıştık, öyle onay aldık. ama şimdi mülakat için “nüfus aile” olarak aldık, acaba yine “kişi olarak mı alsak? nüfus aile olanda anne ve baba da gözüküyor.

Nüfus kayıt örneği ABD konsolosluğunun "Doğum Belgesi" yerine kabul ettiği bir belgedir. Kimin doğum belgesi olarak kullanılacaksa onun bilgilerinin olması yeterlidir, diğer aile üyeleri görünmese de olur. Ama aile olarak da alırsanız bunun bir zararı yok.

Küçük çocuklar ve bebeklerin e-devlet hesabı olmadığından onlar için ebeveynlerinin alacağı "nüfus aile" kaydı kullanılıyor. Çünkü çocuklar sadece aile belgesinde görünüyorlar. Yetişkinler için böyle bir şeye ihtiyaç yok. Herkes e-devlet'ten kendi kişisel belgesini alıp bunu doğum belgesi olarak kullanabilir.

• @gokayK biz de mülakata daha detaylı olan nufüs aile yi götürdük hiçbir sıkıntı olmadı merak etmeyin. Kcc ye gönderdiğimizi de götürmüştük yeni aldığımızın daha detaylı olduğunu belirttik, ki zaten eski belgeyi almadılar.

• @Rekticus Hayırlı olsun benim sormak istediğim bir nokta var size cevap vererek soruyorum ama mülakata girmiş ve vize almış tüm arkadaşlara hitap ediyorum banka hesabınızda gösterdiğiniz parayı ne kadar önceden oraya koydunuz detaylı bir şekilde inceliyorlar mı bankadaki miktara bakmaları için sizden ne gibi belgeler isteniyor ?

• @Ali-Ceren merhaba ali o gün kapıya doğru giderken senide görür müyüz aramızda konuşuyorduk:) Eşimde bende vizeni almana çok sevindik. Allah yolunu açık etsin.

• ⭐⭐⭐

@Ali-Ceren bey tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda bol mutluluklar dilerim. :)

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k