Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Sono O zaman 2 haftaya kadar oldukça net bir görüntü ortaya çıkacaktır. Umarım bizim gibi bekleyen DV2021'ler için de yansımaları pozitif olur dediğiniz gibi.


  • @Sono KCC 2021 kazananlarinin dosya islemlerinide durdurdu galiba , benim dosya numaram 8000 lerin sonunda oldugu halde dosya onayi gelmedi , dosyalarimin eksik veya hatali olduguna dair de mail almadim. Durumumu aciklayan maillerime de cevap gelmedi . Curtis Morrison ve Brit Simon da dosya islemlerinin Case Number uzerinden ilerledigine dair izlenim edindiklerini beyan etmislerdi. Umarim sadece dokumanlari onaylanmis kisilere dair bir karar cikmaz.

    Ayrica Mehtanin karari sonrasi 2020 kazanani arkadaslarimizin da kisa sure icerisinde mulakatlarinin baslamasi lazim diye dusunursek , eylul ayi icerisinde kac adet 2021 mulakati verilebilecegi de ayri bir soru

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Rosales v. Biden Davası (Ocak 2021)

    Benim dosya onayım var diye bunu yazmaya çekiniyorum yanlış anlaşılırım diye ama yanlış anlamayın lütfen. Bence bu durumda en mantıklısı dosya onayı olanlara bu sene mülakat vermek, dosya onayı olmayanları rezerv etmek olur. Bu benim beklentim değil ama bu kadar yığılma varken diğer türlü nasıl olur bilmiyorum. Tek temennim hakkımız bitmesin rezerve bile razıyım şahsen.

    Bence yanlis anlasilacak bir durum yok zaten sayin @Orhan-Cabarov , zaten haksiz ilerleyen bir surec idi ama bu haksizliklar icinde sizin de dahil oldugunuz gruba (TC vatandasi olup Turkiye'de dogmamis olanlara) bence ekstra haksizlik yapmayi basardilar...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @T-A, içinde söyledi: DV2021 Rosales v. Biden Davası (Ocak 2021)

    @Sono KCC 2021 kazananlarinin dosya islemlerinide durdurdu galiba , benim dosya numaram 8000 lerin sonunda oldugu halde dosya onayi gelmedi , dosyalarimin eksik veya hatali olduguna dair de mail almadim. Durumumu aciklayan maillerime de cevap gelmedi . Curtis Morrison ve Brit Simon da dosya islemlerinin Case Number uzerinden ilerledigine dair izlenim edindiklerini beyan etmislerdi. Umarim sadece dokumanlari onaylanmis kisilere dair bir karar cikmaz.

    Ayrica Mehtanin karari sonrasi 2020 kazanani arkadaslarimizin da kisa sure icerisinde mulakatlarinin baslamasi lazim diye dusunursek , eylul ayi icerisinde kac adet 2021 mulakati verilebilecegi de ayri bir soru

    "KCC'ye mülakat tarihimi öğrenebilir miyim?" şeklinde bir mail attınız mı sn. @T-A ?
    çünkü bazen KCC talihlilerin dosyasını onaylasa dahi bunu mail ile bildiremeyebiliyor.


  • @gucarslan merhaba , dosya onaylari 9000lerde oldugu halde onay almadim diye 2 defa mail attim ama cevap gelmedi. Ayrica visa status hala "At Nvc" olarak gozukuyor. Dosyalarimda eksik veya yanlis olduguna dair de mail almadim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @T-A maili KCC'ye mi attınız konsolosluğa mu?
    dediğim gibi KCC onaylamış ama haber vermemiş olabilir, bu yüzden diyorum.


  • @gucarslan KCC'ye mail attim. Visa status'un "At NVC" olarak gozukmesi dosyalarin onaylanmadigi anlamina gelmiyor mu?


  • @T-A hayır, mesela benim onayım var ama hala at nvc yazıyor, aynı zamanda şu an kcc maillere biraz geç cevap veriyor, yüksek ihtimal siz onay aldınız çünkü benim numaram sizden çok sonra geliyor, kcc ye attığınız mailin cevabını bekleyin

  • ⭐⭐⭐

    @T-A Evrak onayı ile CEAC'daki statülerin direkt bir bağı yok. Evraklarınız onaylansa da "At NVC" gözükebilir. CEAC statüleri temelde dosyanızın nerede olduğunu belli eden statülerdir.


  • merhaba bu davayla da ilgili sonuç çıkmadi değil mi? class talebi olan tek dava bu muydu? @gucarslan @Sono

  • ⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur Evet class talebi olan tek dava bu. Henüz karar çıkmadı ama artık sona gelindi. Yargıç Mehta’dan her an bir karar gelebilir.


  • Merhaba Class talebi tam olarak ne oluyor? Belki daha önce açıklanmıştır ama kaçırmış olabilirim.

  • ⭐⭐⭐

    @GKC, içinde söyledi: DV2021 Rosales v. Biden Davası (Ocak 2021)

    Merhaba Class talebi tam olarak ne oluyor? Belki daha önce açıklanmıştır ama kaçırmış olabilirim.

    ABD hukuk sisteminde toplu davaya verilen ad. Davayı şahıs olarak açıp kazanırsanız sadece siz faydalanırsınız. Class olarak açılıp kazanılırsa mağduriyet yaşayan herkes faydalanır.


  • @smartcells Teşekkürler açıklama için


  • @Sono eger sonuc olumlu olursa , onay alamamış olsakta (kcc bir türlü evrak onaylamiyorya) bizde faydalanabilecek miyiz ilerleyen süreçte 30 eylül sonrası?

  • ⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur Eğer yargıç “su kadar vize dağıtın” derse ve bu sayı, evrak onayı alanların sayısından daha fazla olursa, elbette evrak onayı olmayanlar da faydalanabilir.


  • @Sono çok teşekkürler 😊

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    enteresan bir cuma oluyor gerçekten 🙂
    artık cuma günleri bizler için bazen çok güzel, bazen de stresli geçiyor. bu da stresli geçenlerden..

    az önce J Mehta, davadaki PI ve Class taleplerini reddeden bir order yayinladi.

    ancak bu, davanın temelini oluşturan davacı kanıtların mahkemeye sunulmaması sonucunda oldu. curtis, bunu en kısa sürede mahkemeye sunacağını belirtti ve gerekli kişilerin deklarasyonlarini topladı.

    bakalım bu neye sebep olacak ve sonucu nasıl değiştirecek.
    bekleyip göreceğiz..

    ilgili dosyaya linkten ulaşabilirsiniz


    curtis morrison'un konuyla ilgili mesaji;

    #RosalesvBiden #DV2021 Update: this morning Judge Mehta denied our motions for class certification and preliminary injunction without prejudice for procedural reasons that can be easily cured by refiling both motions with declarations attached.

    This does not mean I need you to send me your declarations. We have some that were attached to the TRO in January, and to be safe, we have collected a few more this morning. We don't need anymore declarations from DV-2021 selectees.

    Also- please don't message me about this order, as the difficulty will be cured before I get your message. I'll share more information when I have it.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    KARAR AÇIKLANDI

    yine bir cuma günü 🙂
    diyorum ya bu cuma günlerinde bi' şey var..

    J Mehta, RosalesvBiden davasında kararını açıkladı.

    yargıç Mehta davayı,GoodluckvBiden davasıyla birleştirdigini ve hiçbir davacıya onceliklendirme verdiğini belirten kararını aşağıdaki metin ile duyurmuş oldu

    davanın karar metni;

    ocak ayında açılan ve 9 ay süren bu dava da böylece nihai kararına ermiş oldu.

    herkes için hayırlı olması dileğiyle.


  • @gucarslan evrak onayı almasak bile şans devam ediyor mu sizce bizim için dv17xxx case no muz ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

118
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum