@Esra-Esra çok teşekkür ederim
İnanır mısınız o kadar kabarık klasör götürdüm ki hiçbirine bakmadılar. Numaranız 2 defa yanıyor. İlk yandığında istenilen evrakları teslim ediyorsunuz. (Benden istedikleri; adli sicil-nüfus kayıt örn-pasaport-evlilik cüzdanı- 1 adet vesikalık) daha sonra oturup numaranın 2. Sefer yanmasını bekliyorsunuz. Numaram yandı ve mülakat sırası geldi🥲 Sağ elimi kaldırıp anlattıklarımın hepsinin doğru olduğuna dair yemin ettirdi. Daha sonra sormaya başladı. Nerede tanıştınız? Ne zaman sevgili oldunuz? Ne zaman evlendiniz? Çalışıyor musun? Nerede oturuyorsun? Eşin nerede yaşıyor? Ne iş yapıyor? Fotoğraflarınız var mı? (250 foto, otel faturaları, hesap dekontları) götürmüştüm. Sadece 6-7 fotoğrafa baktı. Baktığı nişan ve düğün fotolarıydı aileler ile birlikte. Daha fotoğraf vermek istedim. Yeterli oldugunu söyledi. Sağlık muayenesi ne zaman olmuştunuz sistemde gözükmüyor dedi. 1 hafta önce oldugunu söyledim. 2-3 gün içerisinde yansır. 5 iş günü içerisinde pasaportunuz gelir dedi. Aile içi şiddet olan kağıdı uzattı ve okumanızı tavsiye ederim dedi. Teşekkür ettim çıktım. Sonra kendime bu muymuş diye sordum, ben çok stres yapmıştım ama evliliğiniz gerçekse kesinlikle korkmayın. Evraklarınız tam olsun, sorulara net cevap verin. O iş bitmiştir((: