[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
sabırsızlıkla evrak mailini bekliyorum.forumdaki güzel haberleri duyunca herkes adına çok sevindim
-
@FUAT-ARI 15’inden sonra yeni bülten açıklandıktan sonra ekim mülakatlarının dağıtılması gerekiyor. Bu Eylül ayının ilk haftasına kadar sürebilir.
-
@tyalcin bana özel mesajla ulaşın lütfen.
-
@icf Amin,
çok teşşekkür ediyorum.Hepimiz için sancısız bir süreç olması dileğiyle 
-
Sayın @gucarslan @crazycells Bu sene Ağustos visa bulletin deki gibi bilgilerin olduğu ( yeni dönem için ülke kotası seçilen sayısı vs..) Geçmiş dönem/ yılların bülteni var mı acaba? 2020 Ağustos 'a baktım yoktu acaba geçen yıllarda başka aylarda ya da başka sayfalarda mı yayınlanıyordu?
-
@ayla-can ilgili başlığın ilk iletisini dikkatlice okuyun lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022?page=1
ayrıca bu sayfada özet olarak görebilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/bulten/ -
@gucarslan demek istediğim bu ağustos 'ta 2022 kazananlar için "Yaklaşık 119,021" kişi seçildi gibi bilgi olan kısım geçen yılın Ağustos ayı bülteninde verilmemiş. Geçen yıl bu bilgiler nerde yayınlandı aslında merak ettiğim bu. Current olan / olacaklardan bahsetmiyorum
-
evrak talebiyle ilgili maili cevaplamak icin yazilan herhangi bi yazi var midir okumam gereken? sorularim su sekilde:
1- Birth certificate'i e-devletten turkce olarak cikartabiliyoruz galiba? bunun kabul olacagini sanmiyorum.
2- Marriage Certificate okusunda bekarim yine bir sey atmam gerekiyo mu yoksa dogum belgesinde evlilik kismini goster demem yeterli mi?
3- Military Record istiyo tecil belgemi atmam yeterli mi? ki bu da turkce
4- Police Certificate en sorunsuzu direkt ingilizce alabiliyoruz, bir sikinti gozukmuyor.
5- bunlarin hepsini tercuman araciligiyla mi cevirmem gerekiyor? tesekkur ederim. -
@ayla-can, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan demek istediğim bu ağustos 'ta 2022 kazananlar için "Yaklaşık 119,021" kişi seçildi gibi bilgi olan kısım geçen yılın Ağustos ayı bülteninde verilmemiş. Geçen yıl bu bilgiler nerde yayınlandı aslında merak ettiğim bu. Current olan / olacaklardan bahsetmiyorum
aynı ay yayınlanmamış olabilir çünkü.
lütfen eylül bültenine bakın; -
@Shila bu başlığın ilk iletisini okuyun lütfen;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1
-
@gucarslan evet eylül de yayınlanmış. Teşekkürler
-
Merhaba
Ds formumu 2 gun once submit ettim fakat bir hata fark ettim.CN numaram 11binlerde formu bugün geri actirmak icin mail atsam sizce problem olur mu?
Hizlica acilma durumu var midir? Yoksa 2 ay geriden mi gelir?
Tsk.
-
ilk günlerden ds260 gönderenlere evrak maili gelmiş. acaba bize ne zaman gelir number da düşük sayılır.
-
@ertosavage Siz de erken göndermiş sayılırsınız DS260'ı. Kısa süre içerisinde size de gelmiş olur mutlaka.
-
@Sono sanki bir ara yoğunluk yüzünden ds260 formu uzun bir süre yollanmiyordu o tarihleri boş gecer belki
-
Merhaba @gucarslan @Sono @crazycells telegram grubu olduğunu yeni farkettim ve umarım doğru doldurup gönderdim. Birde excell diye bir şey var sanırım ama onun ne olduğunu anlamadım. Biraz teknoloji ve forum okuma özürlüyüm. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim. (Umarım bunu da doğru başlığa yazmışımdır)
-
@icf en kısa sürede destek olup gruba ekleyeceğim.
form doldurduysanız excel için bir işlem yapmanıza gerek yok. -
@gucarslan Çok teşekkür ederim

-
@everything, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba
Ds formumu 2 gun once submit ettim fakat bir hata fark ettim.CN numaram 11binlerde formu bugün geri actirmak icin mail atsam sizce problem olur mu?
Hizlica acilma durumu var midir? Yoksa 2 ay geriden mi gelir?
Tsk.
merhaba. yaptığınız hata nedir tam olarak?
-
Merhaba, bugün evrak talebimi aldım. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde evraklarımı göndermek istiyorum ama şöyle bir problemim var; ds formumu 10 mayısta göndermiştim. Daha sonra haziranda evlendim ve bunun için temmuzun 2 sinde form açtırma talebinde bulundum. Formum henüz açılmadı ancak eşimin ds260 formunu doldurabiliyorum. Evraklarımı kendi formumu güncellemeden göndermem bir sorun olur mu? Ya da kendi formumun açılmasını bekleyip öyle mi göndermeliyim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.