Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar, önemli bir sorum olacak. Kcc evrak isteği mailini aldık fakat tek eksiğimiz eşimin pasaportu. Maalesef bulunduğumuz yerde çok yoğunluk olduğu için nüfustan randevu alamıyoruz. Eşimin pasaportunun mülakata kadar hazır olacağını belirten bir yazıyla kalan evrakları yollamam uygun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

    merhaba. eşinizin pasaportu yok muydu, süresi mi bitti?
    DS260 formunda ne belirttiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @invisibleman, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba
    2021 greencard talihlilerindenim.

    Ds 260 formunu doldurup submit ettim yaklasik 3 aydir bekliyorum mail adresime herhangi bir mail gelmedi.

    Sizde sürec nasil isledi case number im 19 xxx kusurlerde

    merhaba. ilk olarak sürecinizi imzaniza taşıyın lütfen.
    evrak talebi almamanız cok normal. şuan süreçte bir kaç arkadaşımız hariç kimseye evrak talebi gelmedi.
    sürecin normal düzenine gitmesini beklemelisiniz.
    siraniz geldiğinde evrak talebi alacaksınız.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @capon, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Sono merhabalar ds 260 formunda doldurduğum sosyal medya nickname mi şuankiyle farklı sıkıntı olur mu acaba? teşekkürler

    olmaz merak etmeyin. bu şekilde kalabilir..

  • ⭐⭐⭐

    @clutchshot o aralikta olup evrak onayı kim aldıysa, ve konsoloslugun kapasitesine göre o kişilere mulakat verilebilecekse evet.

    Mulakat alabilmek için öncü şartlar evrak onayı almış olmak ve konsolosluk kapasitesinin uygun olması.


  • @gucarslan merhabalar, eşimin pasaportu hiç yoktu ve bu hafta randevu bulamadık bir türlü. Ds260'da other travel document yazmıştık. Zaten sitenizdeki videoya bakarak doldurmuştuk ve mülakat tarihine kadar elbet alırız diye düşünmüştük. Ne yapmalıyız sizce?


  • Herkese merhaba ismim Ali dv 2022 kazananıyım. Evrakları bu sitedeki arkadaşlar sayesinde yollayabildim. Teşekkür ederim herkese.


  • @electronics-ege benim case numaram daha düşük ama henüz evrak maili gelmedi sıraya göre olmuyor mu acaba?


  • Merhabalar KCC mail gelmediği sürece case number'ımın aktif olma gibi bir durumu yok değil mi ? Konunun başındaki aşamaları okudum fakat sadeleştirmek gerekirse KCC mail gönderip evrak isteyecek sonrasında case number aktif olacak olduktan sonra bizim bir işlem yapmamıza gerek var mı ? Mülakat tarihlerini zaten kendileri veriyor case number'ın aktif olup olmadığını kontrol etmek ne işime yarayacak acaba ? Sonrasında mülakata götürmem gereken evraklar istenecek daha sonra mülakat ve sonuç doğru mudur? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @Aliklc Süper, hayırlı olsun.

    O halde sıra sürecinizi imzanıza taşımakta 🙂

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan merhabalar, eşimin pasaportu hiç yoktu ve bu hafta randevu bulamadık bir türlü. Ds260'da other travel document yazmıştık. Zaten sitenizdeki videoya bakarak doldurmuştuk ve mülakat tarihine kadar elbet alırız diye düşünmüştük. Ne yapmalıyız sizce?

    tavsiyem eşinizin pasaport almasını bekleyin. hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama farklı ilçelerin nüfus dairelerinde boş slot bulabilirsiniz, çoğu arkadaşımız öyle yaptı. diver türlü iki kere evrak göndermek zorunda kalacaksınız.


  • @gucarslan çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. O zaman bi hafta kadar geç yollacagiz, umarım sorun olmaz.🙏🏻

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Levent-Akay olmaz merak etmeyin 🙂
    bol şans..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ggulduk, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar KCC mail gelmediği sürece case number'ımın aktif olma gibi bir durumu yok değil mi ? Konunun başındaki aşamaları okudum fakat sadeleştirmek gerekirse KCC mail gönderip evrak isteyecek sonrasında case number aktif olacak olduktan sonra bizim bir işlem yapmamıza gerek var mı ? Mülakat tarihlerini zaten kendileri veriyor case number'ın aktif olup olmadığını kontrol etmek ne işime yarayacak acaba ? Sonrasında mülakata götürmem gereken evraklar istenecek daha sonra mülakat ve sonuç doğru mudur? Teşekkürler.

    bu başlığın ilk iletisinde bütün süreç cok güzel ozetlenmis durumda.

    numaranız, kcc sizden evrak istemese / evraklariniz onaylanmasa bile aktif olabilir. misal DV2021süreci..sureci tekrar gözden geçirin lütfen, sonrasinda sorunuz varsa seve seve cevaplariz. bir de eger DV talihlisi iseniz sürecinizi imzaniza taşıyın!


  • @gucarslan Merhaba imzamı güncelledim teşekkür ederim. Evrak istenmeden / onaylanmadan case number aktif olursa benim yapmam gereken bir şey oluyor mu acaba? DV2021 süreci ile ilgili hiçbir bilgim yoktu okumam gereken başlık tam olarak nedir ? Ben KCC benden evrak istemeden case number'ın aktif olmayacağını olsa da bir işlem yapmamın gerekmeyeceğini düşünüyordum yapmak gerekenler var cevap verirseniz çok sevinirim

  • ⭐⭐⭐

    @Levent-Akay, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. O zaman bi hafta kadar geç yollacagiz, umarım sorun olmaz.🙏🏻

    İmzanızdaki case numarası 2020 ile başlıyor. Eğer 2022 kazananı iseniz orayı düzeltin lütfen.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ggulduk okumanız gereken ileti bu başlığın ilk iletisidir.
    suan icin yapmanız gereken hiçbir sey yok beklemekten baska. kcc sizinle irtibata gececek ve sureciniz böyle başlayacak. talep almadan bültende aktif olmanız da şuan zaten mümkün görünmüyor, süreciniz henüz yeni başladı. bunu sürecin bitmesine 3-4 kala belki konuşuyor oluruz.


  • Merhabalar eşim askeri personel olduğu için e devlette askerlik durum belgesi çıkmıyor. iş yerinden belge mi almalı yoksa askeri kimlik fotosunu atmamız yeterli midir talep maili gelirse?


  • @goldenhill merhaba bu konuyla ilgili biz unganları aradık ve 2022 talihlisi olduğumuzu ve aşı sırasının bize geldiğini aşı olma konusunda ne yapmamız gerektiğini sorduk. Aldığımız cevap covid19 aşısı olmanızda hiç bir sakınca yok bizim burada yapacağımız aşılar farklı dediler. Biz 1.doz aşıyı Temmuz ayında olduk hatta yarın 2.doz aşımızı olacağız. Aşı olarak "biontech" tercih ettik. Içiniz rahat etsin isterseniz unganları arayıp sorabilirsiniz. Mesai saatleri dışında sorulara yanıt verdikleri bir saat var çok kibar ve detaylı yanıt veriyorlar. Aramaktan çekinmeyin.


  • @sezcek tebrikler hayırlı haberler olsun hepimiz için 🙏🏻💐


  • @mehmet48 şu an için evrak talebi çok az kişiye gitmiş bulunmakta. Bu kişilerin ortak özelliği ds260 ı hemen aynı gün ya da bir sonraki gün doldurup göndermeleri. Ne olduğu konusunda kimsenin bir fikri yok. Zaten benim case number ım açıklanan cut off içinde olmazsa mülakata benden daha düşük case numberlı arkadaşlar mülakata girecek. Önemli olan sürecin başlaması. Başladı ya artık gerisi gelir size de mail gelecektir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

116
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum