[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Sono, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
DV2022'nin ilk evrak talebi dosya numarası 4xx @Yekta-Olgun arkadaşımıza geldi. DV2022 süreci yavaştan hızlanmaya başlıyor diyebiliriz.
Tüm talihlilere süreçte bol şans dilerim.
Bugün kara kara düşünüyordum.Eğer Ağustosun 15 ine kadar evrak talep mailleri gelmezse işler baya bir sıkıntıya girecek diyordum ki
Senin üstteki yorumunu okudum.😊 -
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
surecekse KCC'ye bundan hic bahsetmeden
Teşekkür ederim.
-
Merhabalar bana kccden evrak talep maili geldi. Lakin hangi evrakları yollayacağım hakkında bilgi sahibi değilim. Örneğin Doğum belgesi isteniyor ama Trde doğum belgesi diye bi belge yok. Bu belge yollama aşamasının detaylı anlatımı var mı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@mcuks Merhaba, hayırlı olsun. Excel'i ve imzanızı da güncellerseniz harika olur :)
İlk mesajda belgelerle ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1
-
@mcuks ds260 formunu hangi tarihte göndermiştiniz?
-
hangi evraklar ingilizce hangisi türkçe yollanacak bunun bilgisi var mıdır ?
-
@sezcek hayırlı olsun.tebrikler.
-
@mcuks Ankara'da mülakata girecekseniz İngilizce ya da Türkçe olması farketmez.
-
@crazycells Ben Turk vatandaşı olmam icin 3 sene evli kalmam gerekiyor. Direk yeni soyadıma gore evraklari degistiremiyorum. Kendi ulkemin kotasindan kazandığım icin pasaport ve diger evraklarimin hepsinde kendi kızlık soyadim yazili. Sadece evlilik cuzdaninda esimin soyadi ekli. Hatta Türkiye vatandaşı olmadigim icin Ankara beni cagirmayabilir diye dusunuyorum. Duruma göre mulakat yerimi kendi ulkeme aldırmayi düşünüyorum.
-
@AYSY33 Teşekkür ederim :) Hep beraber sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde hallederiz umarım şu işleri :)
-
@crazycells vatandaş olduğum ülkede tescillenmedi.
-
@mcuks hayırlı olsun. ds260 formunu ne zaman göndermiştiniz imzanızda göremedim.
-
@mcuks sıranız 17 bin mi 1700 mü? Tüm dengeler şaştı, talep maili olduğuna emin misiniz? :)
-
@sfklkn34 açıkcası benim kafamda karıştı. Ben almadım mesela talep maili. 🙄
-
imza nereden dolduruluyor bi doldurayım
-
Vay be surec basliyor demek...herkese hayirli olsun.
-
Beni telegram grubunada alsanız çok iyi olacak :D
-
Merhabalar, Evraklarin ingilizceye cevrilmesi icin ozel bir tercuman/tercumanlik burosu isteniyor mu? Kabul goren herhangi bir tercume ofisi listesi var mi?
bir diger sorum da DS-260 formunu submit yaptiktan sonra fotograf yukleyecek miyiz yoksa konsolosluk gorusmesine mi goturecegiz fotograflari? -
case numberim 17 bin lerde :)
-
@selinsenturk evraklarla ilgili aşağıdaki konunun ilk mesajını dikkatlice inceleyin. Evraklarınızı İngilizceye çevirmeniz gerekmeyebilir:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1
Fotoğrafa mülakatta ihtiyacınız olacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum