[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ahmetdacic, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar,
Aslında banka hesabında mülakat sırasında yetebilecek kadar birikim var. Fakat bir de Amerika’da bir tanıdığım var. Zaten ilk etapta tanıdığımın yanına gitmeyi düşünüyorum. Mülakatta da bunu söyleyeceğim. Bu tanıdığımın aynı zamanda sponsor olarak da gözükmesini istiyorum. Sponsor olabilmesi için doldurması gereken bir form ya da yazılacak bir mektup şablonu var mıdır? Nir de tam olarak hangi aşamada benim sponsorum bar demem gerekir? Sponsor mektubu ya da formu gibi birşeyi kcc ye göndermem gerekir mi yoksa yalnızca mülakat sırasında iletmem yeterli olur mu? Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sorularınızın cevabı için:
-
@Sono Başlığı görmemiştim. Oldukça açıklayıcı gönderiler var. Teşekkür ederim.
-
Şu anda şahsıma açılmış bir tazminat davası var. Fakat ben ds260 formunda belirtmedim. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Formu açtırıp davamın olduğunu belirtmeli miyim? Davam sonuçlanmadığı halde mülakat tarihi alabilirsem davamla ilgili belgeleri konsolosluğa götürmem gerekir mi?
-
@Alegria, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Şu anda şahsıma açılmış bir tazminat davası var. Fakat ben ds260 formunda belirtmedim. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Formu açtırıp davamın olduğunu belirtmeli miyim? Davam sonuçlanmadığı halde mülakat tarihi alabilirsem davamla ilgili belgeleri konsolosluğa götürmem gerekir mi?
Sonuçlanmamış davalar sicil kaydında görünmediğinden yazmanıza ve belge götürmenize gerek yok.
-
İyi akşamlar,
Telegram grubuna üye olmak istiyorum ancak kayıt formunda kazandığınız sayfanın ekran resmini yüklememizi istemişsiniz ben o ekran görüntüsünü almamışım başka türlü katılma şansımız yok mu? -
@goblis teşekkür ederim.
-
@crazycells Merhaba. Bende sizin 2018 yılında aynı belgeyi doğduğunuz ülkeden almanız gerektiğini yazdığınızı okumuştum.Ancak ABD konsolosluk sayfasında 12 ay bir ülkede yaşadıysanız ve yaşadığınız sırada 16 yaş ve büyükmüydünüz?Eskiden yaşadığınız ülkeden pc almanız gerekir diyor. İnanın bunu telegramda sorduk.Herkes gerek yok dedi.Ve ben sizin böyle dediğinizi yazdım.O zaman öyle ilerleyelim dediler ama.Şu yukarıdaki yazıdan bir daha size sormak istedim.O listeyi de buraya ekleyemedim.Lütfen o listeyi yorumladıktan sonra bir daha yazarsanI ben de Almanya dan alacam..şimdiden teşekkürler.
-
@salih25, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
İyi akşamlar,
Telegram grubuna üye olmak istiyorum ancak kayıt formunda kazandığınız sayfanın ekran resmini yüklememizi istemişsiniz ben o ekran görüntüsünü almamışım başka türlü katılma şansımız yok mu?bana özelden ulaşın lütfen.
-
@gucarslan peki bu soruya istinaden ben de şunu sormak isterim. Biz adres olarak arkadaslarımızın adresini verdik. 4 yıl önce öğrenci olarak gitmislerdi okul bitince geçen sene abd ye sığınma talebinde bulundular. Mayıs ayında oturma ve çalışma izinleri onaylandı ama tabi ki mahkeme süreçleri devam ediyor. Avukatları ilgileniyor bu konuyla. Bizim onların adresini vermiş olmamız bir sıkıntı yaratır mı?
-
@icf hayır olmaz, bu konu tamamen farklı bir süreç.
-
@gucarslan size ne kadar teşekkür etsem az hemen cevap veriyorsunuz. Umarım en kısa sürede güzel haberler veririz hepimiz için çok güzel olsun 🙏🏻💐
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar. Ds260 formumuzu Haziran aynının ortasında gönderdik. Hala kcc den beklediğimiz mail gelmedi. Ne kadar sürede geliyor. Bir sorun mu acaba. Varsa nasıl öğrenebiliriz. Şimdiden teşekkür ederim.
-
@Güler-Özçelik 2022 için henüz evrak talebi gelmedi. Beklemeye devam.
-
-
İyi günler. DV2022 talihlerinden evrak talebi maili alan oldu mu henüz?
-
-
Merhaba. Mülakatta banka dökümü gösterirken iki kardeşimle ortak hesabımızı göstersem sorun olur mu? Sorun olacaksa kendi adıma geçirebilirim ama altı aydan kısa sürede benim adıma para olduğundan sorun çıkar mı?
-
selamlar.bankada göstereceğim para babamın hesabından havale ile benim hesaba geçmiş olsa sorun olur mu?30.000 dolar gönderecek benim hesabıma.yoksa parayı elden alıp ben kendim mi yatırayım hesaba?hangisi daha doğru olur?
-
@Sevde-KILIÇ Kardeşleriniz sizinle vize alamayacağı için sorun olur. Bu yüzden eğer bekarsanız yalnızca sizin hak sahibi olduğunuz hesabı mali kaynak olarak gösterin.
Süre açısından da bir problem olmaz. Deneyimlerden biliyoruz ki tüm para birkaç hafta önce girse de sorun olmuyor. Yine de siz para yatırmaları zamana yayabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum