DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@Masda Grup kurduk global sayılır her ülkeden kişi var. 38 kişi olduk. Pasaport derken sadece Türkiye pasaportu mu ? Sitelerinde oturma izni belgesi diye yazıyor ama. Doğum ve pasaport şartı yazmıyor. Doğum şartı varsa hepten geçmiş olsun.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@Masda Grup kurduk global sayılır her ülkeden kişi var. 38 kişi olduk. Pasaport derken sadece Türkiye pasaportu mu ? Sitelerinde oturma izni belgesi diye yazıyor ama. Doğum ve pasaport şartı yazmıyor. Doğum şartı varsa hepten geçmiş olsun.
Global gruba ve sayın @gucarslan verdiği istatistiklere bakarsak doğum şartı olması ihtimali de var. Kasıtlı mı yoksa sistem zaafiyeti mi tartışılır. Doğum şartı resmi olarak gözükmese de sistemde (TCN) 3-cü ülke vatandaşlarını elemek için kullanışlı bir data. Kurunun oduna yaş ta yanmış ola bilir. Daha detaylı @gucarslan yaza bilir bu konu ile ilgili.
-
@Masda şuana kadar yakaladığımız istatistik tamamen doğum ülkesi üzerinden. mülakat alamayan herkesin ortak noktası oturumu / türk vatandaşlığı olması.
peki mülakat alanlardan ayıran ne?
turkiye'de doğmuş olmamalari..*bu arada bu konu dava başlığını ne yazık ki farklı bir şekilde işgal ediyor. ilgili iletileri Mülakat Deneyimleri başlığına taşınmasını sağlayacağım, bilginize.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@Masda şuana kadar yakaladığımız istatistik tamamen doğum ülkesi üzerinden. mülakat alamayan herkesin ortak noktası oturumu / türk vatandaşlığı olması.
peki mülakat alanlardan ayıran ne?
turkiye'de doğmuş olmamalari..*bu arada bu konu dava başlığını ne yazık ki farklı bir şekilde işgal ediyor. ilgili iletileri Mülakat Deneyimleri başlığına taşınmasını sağlayacağım, bilginize.
Çok teşekkürler👍
-
@gucarslan, @ceronimo, @Orhan-Cabarov, ve Davaci Arkadaslar,
Rica ederim. Sayin Morrison'la gorusmem sonucu, sizlere dava ile ilgili ilk bilgileri ozet olarak onden vereyim. Strateji demek icin yeterince uzun sure olmadigindan, davanin taktigi kafanizda sekillenir.
*Mail icin tesekkur eder ve hakli buldugunu, bunun adil olmadigini konusunda hemfikir oldugunu belirtir.
*Bu durumu mahkemenin dikkatine sunacaklarini ilave eder.
*Bununla birlikte sunu anlamamiz gerektigini belirtir: ''Bir uygulamanin vicdansiz, haksiz (unfair) olmasi onu kanunsuz hale getirmez, bu sebeple benim onlara sundugum arguman oncelikli tartisma konusu olmayacak. Uzerinde daha fazla durmamiz gereken nokta cok daha acik bir sekilde 'kanuna aykiri' olan sey olacak.''Bunun da Tiered Approach, vizelere katmanli yaklasim sergilenmesi ya da oncelik siralamasinda DV'lerin ayrima maruz kaldigi seklinde dusunup yorumlamak bizim icin cok zor olmasa gerek. ;)
(Tiered Approach kalkarsa ve 2021'de emek veren bizler hakkimizi alamazsak, gelecek nesillere armaganimiz olur deyip eglenelim derim, yoksa yipratici olabilir.) :face_with_tears_of_joy:
Neyse bu kadar eglence yeter :) Ozetle negatif ayrima maruz kalmamiz davanin esas argumani olacak. Benim dikkatlerine sundugum konu destekleyici arguman olacak. Yukarida forumda ve gundelik hayatta konustugumuz bir takim arkadaslarimizin sundugu sebepler ucuncul, dorduncul vb. noktalar olacak.
Mutlu olmaya calisin, sevgi ile kalin.
-
@fortuneormisfortune Teşekkür ederim hocam 🙏
-
evet, o büyük gün geldi çattı!!
dünyada bu kadar çok davacının katıldığı tek ve ilk DV davası için son sözü söylemek yine J.Mehta'ya nasip oluyor.
umarım bu Goodluck davacilari için son hearing olur ve herkese faydası olan bir karar çıkar.
bahtınız da davanizin adi gibi güzel olsun
good luck 🤞 -
@gucarslan Emekleriniz için teşekkür ederim hocam. İnşallah tüm davalar iyi sonuçlanır ve hepimiz amerika’ya gidip buluşuruz. 🙏
-
Bu avukatlarla bu iş yürümez. İlk kez bir hearing'i dinliyorum. Yargıç en başta konuşan avukata "current injury" i anlat diyor. Kem küm ediyor. Onun yerine yargıç söylüyor. Ardından saçma sapan bir örnek veriyor. 80K Case Number... Hayretler içinde dinliyorum...
-
Dava bitti mi sonuç nedir ??
-
@Kitapsever Hayır devam ediyor. Buradan takip edebilirsiniz. https://mobile.twitter.com/LilySAxelrod
-
@Orhan-Cabarov teşekkür ederim 🙏
-
dava sonuçlandı mı?
-
Arkadaslar, davada bir gelisme var mi? Biraz dinledim ama pek anlamadim
-
@med4816, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
Bu avukatlarla bu iş yürümez. İlk kez bir hearing'i dinliyorum. Yargıç en başta konuşan avukata "current injury" i anlat diyor. Kem küm ediyor. Onun yerine yargıç söylüyor. Ardından saçma sapan bir örnek veriyor. 80K Case Number... Hayretler içinde dinliyorum...
buna tek bir hearing dinleyerek karar vermiş olmanızdan dolayı gerçekten tebrik ederim sizi.
DV2020'de binlerce insana vize aldırmış, yetmemiş tarihte görülmemiş bir karara imza atıp Gomez davasında mali yıl bitmiş olmasına rağmen rezerv kararı çıkartmış ve halen DV kazananları için savaşan avukatları bu kadar kısa sürede çözmüş olmanız gerçekten takdire şayan.
çünkü biz her iki yılda da onlarca hearing dinlemiş ve savundukları argümanları biliyor olmamiza ragmen bunu cozememistik, hata bizde demek ki.
tek temennim süreciniz sorunsuz gider de, hayatlarının şansını yakalamış insanlarin temsil ettiği avukatlar hakkinda biri çıkıp bu şekilde yorum yapma şansı olmaz. çünkü bu gerçekten moral bozan bir durum, bu dava benim davam olmasa bile. bizler tecrübe ettik ki, bir sorun olunca sarılacağınız yilan yine bunlar. ve yine biliyoruz surec başlarken bunu dile getirenlerin hepsi suan bu yılanlara sarılmış durumda..
bu mukabeleye ben yine eskilerin bir lafı ile son vereyim;
bekara eş boşamak kolay.. -
@gucarslan Haklısınız hocam yanlış bir ifade kullanmış oldum. Cahilliğime geldi. Özür dilerim. Açıkladığınız için teşekkür ederim.
-
Sonuç ne oldu bilen var mı? Yine erteleme mi oldu
-
@mozturk228, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
Sonuç ne oldu bilen var mı? Yine erteleme mi oldu
Kısaca, bizim dava ve genel olarak olumlu bir hearing oldu. Mehtanın Gomez üzerinde ısrarla dayanması taktire şayan. Gomezin karara bağlanması tüm davalar açısından çok önemli. Ama puzzlelar yerine ne kadar zamanda oturur orası mechul. Ağustostan önce bir az zor gibi. Aşırı pozitif yaklaşırsak en fazla bir hearing daha olur ve karar çıkar diye umuyoruz.
-
Dünkü duruşma ile ilgili bir haber, Curtis eklemiş :
https://www.law360.com/articles/1403866/dc-judge-mulls-reserving-thousands-more-diversity-visas
-
Merhaba ben de 2021 de adimi görmüştüm hala bekliyorum. Mahkeme icin veren oldu mu? Lutfen bana da bilgi verir misiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum