[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba.Eşim 2022 talihlisi Almanya doğumlu ve annesi doğumda doğum belgesi almış. 45 sene önce.O belge geçerli mi? Yoksa yeniden almak gerekli mi?teşkkr
Almanya için şuradaki Birth Certificate başlığını inceleyebilirsiniz:
-
@goblis link açılmıyor.
-
@gucarslan Aynen x bir tarihe kadar geçerli yazmıyor. Çeviri yaptırıp kullanacam. teşekkr.
-
@Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@goblis link açılmıyor.
Bende açılıyor. Google’a “U.S. Visa: Reciprocity and Civil Documents by Country Germany” yazıp aradığınızda bu sayfa çıkıyor başlarda.
-
Merhabalar
- Formda ev adresi kısmını dolduracağım. E devlette göründüğü şekilde mi yazmamız lazım adresi? Ben çekilişe başvururken cadde ismini de yazmıştım adreste ama e devlet ikamet belgesinde cadde yazmıyor. Ayrıca No: xx Daire xx şeklinde yazıyorum her yerde ve çekilişte de böyle yazmıştım. İkamet bilgisinde ise blok no xx iç kapı no xx olarak yazılmış. Bildiğim şekilde adresi forma girsem bu ufak farklılıklar mülakatta bir sorun yaratır mı ?
- Vereceğimiz mail adresini [email protected] (büyük ı harfiyle) mi girmeliyiz? küçük harfle @gmail olarak yazsak sistem otomatik olarak büyük harfe dönüştürür ise büyük İ harfinden dolayı sorun çıkar mı?
Bunlar aşırı ayrıntı olabilir ama ufak bir hata yapmamak için soruyorum
-
-
Telegram grubu kuruldu mu arkadaşlar ? Ben ilgili formları gerekli şekilde doldurdum, ancak gruba ekleme olmadı. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
-
@gucarslan çok teşekkürler ederim dilekçemi verdim kaldırılması için çevirisini de yaptırıp mail geldiğinde göndereceğim sabıka kaydına ek olarak
-
@06adm38 muhtemelen eksik ya da hatalı doldurdunuz. suan dahil olan 300 kisiden bir eksiginiz muhtemelen vardır.
lütfen ilgili iletiyi dikkatlice bir kere daha okuyun ve bana özel mesajla ulaşın
-
@crazycells @gucarslan cevap için teşekkür ederim bir sorum daha var vaccinations sorusunda hangisini seçmeliyim yes mi no mu?
-
Mülakat öncesi covid aşısı gerekiyormu gerekiyorsa hangi marka ve kaç doz yaptırmak lazım bilen varmı
-
@Kenan-Horasan hayır gerekmiyor. muayenede aşı olup almamanız dikkate alınmıyor.
-
Selamlar,
Formun;
Getting Started
Personal
Address and Phonekısımlarını doldurdum henüz. Amerika'da henüz verebileceğim bir adres yok. Mülakatta değiştirebilmeniz mümkün yazılmış, bu adresi o zaman soracaklar değil mi ? Unutulması gibi bir şey söz konusu olmaz sanıyorum.
-
@lilith666 eğer güncel bir aşı kartınız varsa yes, yoksa no seçin.
-
Herkese Selam ;
Benim pasaportumun süresi 2022 Temmuzda bitiyor ve sene bitmeden yenilemeyi düşünüyorum . Ben şuan ki mevcut pasaportumla ds260 doldurdum ve submit ettim . Sorum şu şekilde yeni pasaport aldığımda ds260 formunu açtırıp yeni pasaportumu kaydettirmem gerekir mi ? Kcc evrak talebinde evrak onayı almamız için pasaportumuzun süresi en az kaç ay yada yıl olmalı ? -
@Stiff, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar,
Formun;
Getting Started
Personal
Address and Phonekısımlarını doldurdum henüz. Amerika'da henüz verebileceğim bir adres yok. Mülakatta değiştirebilmeniz mümkün yazılmış, bu adresi o zaman soracaklar değil mi ? Unutulması gibi bir şey söz konusu olmaz sanıyorum.
siz mülakata kadar bir adres bulmak zorundasınız.
sizden beklenen abd'de bir adres göstermeniz. evet, mulakatta ve abd'ye girerken bir adres bildirebilirsiniz ama siz yine de o güne bırakmamaya gayret gösterin. daha önümüzde uzun bir süre var çünkü.. -
@xbens, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese Selam ;
Benim pasaportumun süresi 2022 Temmuzda bitiyor ve sene bitmeden yenilemeyi düşünüyorum . Ben şuan ki mevcut pasaportumla ds260 doldurdum ve submit ettim . Sorum şu şekilde yeni pasaport aldığımda ds260 formunu açtırıp yeni pasaportumu kaydettirmem gerekir mi ? Kcc evrak talebinde evrak onayı almamız için pasaportumuzun süresi en az kaç ay yada yıl olmalı ?kcc evraklarinizi kontrol ederken eger 1 gun bile olsa süresi onaylar evraklarınızı. sadece süresi dolduğunda onaylanmaz evraklariniz. siz yeni pasaport çıkarttığınizda evrak talebiniz gelince eski + yeni pasaportu onlara gönderin ve formunuzu guncelleyin.
-
@gucarslan peki Türkiyeden çıkıştada mı gerek miyormu
-
@gucarslan aşı kartım var ancak bende değil doğduğum şehirdeki hastanededi mülakata gitmeden önce sağlık müayinesinden geçtiğimizde USA standartlarına uygun kart verilecek? yani iki cevapta doğru? kartım olduğu halde no yazsam ve ya olmadığı halde yes yazsam bir sorun olur mu?
-
@Kenan-Horasan ilgili başlığı dikkatlice okuyun lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3407/uçuslara-i̇lişkin-yeni-kurallar-ac-covid19/83
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum