USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
merhabalar aklıma takılan bır soru var .... Simdi abd ye grıs yaptıktan sonra 1 2 hafta ıcınde SSN ve 90 gun ıcınde de [uscıs odemesını yaptıktan sonra case status yapınca orda 90 gun yazıyor) greencard gelıyor.. Daha once wat yaptıgımdan elımde ssn kartım var suan ama ustunde - Valid for work only with DHS authorization - diye bir yazı var ( amacı ne bılmıyorum) bu SSN ıle sıkıntısız calısabılırıyım yeni SSN kartı istemişim gelene kadar.
Teşekkürler -
@aydın-t en yakın SSN ofisine gidip numaran aktif mi değil mi onu öğren zaten aktif ise hemen başlarsın. Değilse ikinci numarayı beklersin
-
Bu ileti silindi! -
- numara olacagını sanmam cunku oyle bır durum olsaydı ds260 formunda SSN ız var mı varsa yenısını (yenı kart numara degıl) ıstermısınız dıye sormazdı benle aynı donemde wat yapan arkadas yıllar sonra tekrar gıdıp aynı SSN ile calısıyor hala ... tabı bu benım yurumum genede verdıgınız bılgı ıcın tesekkurler
-
@aydın-t ssn başvurusu başlıkta araştırdım şöyle bir ibare geçmiş. "numaralar degismeden kullanilabiliyor." ondan dolayı direk işe başlarsın
-
@ayvalik10, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@aydın-t ssn başvurusu başlıkta araştırdım şöyle bir ibare geçmiş. "numaralar degismeden kullanilabiliyor." ondan dolayı direk işe başlarsın
Amladim çok sagolun 👍
-
@aydın-t, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
merhabalar aklıma takılan bır soru var .... Simdi abd ye grıs yaptıktan sonra 1 2 hafta ıcınde SSN ve 90 gun ıcınde de [uscıs odemesını yaptıktan sonra case status yapınca orda 90 gun yazıyor) greencard gelıyor.. Daha once wat yaptıgımdan elımde ssn kartım var suan ama ustunde - Valid for work only with DHS authorization - diye bir yazı var ( amacı ne bılmıyorum) bu SSN ıle sıkıntısız calısabılırıyım yeni SSN kartı istemişim gelene kadar.
TeşekkürlerBir SSA ofisine gidip üzerindeki kısıtlamayı (Valid for work only with DHS authorization) hemen kaldırıp normal bir green card'lı SSN'i gibi kullanabilirsin diye biliyorum.
-
TeşekkürlerHayir, bu SSN kartini guncellemeniz lazim. Numara degismeyecek ama kartiniz guncellenecek ve ustundeki kisitlama kalkacak.
Calisip calismama durumu bulacaginiz ise bagli, bu SSN numarasiyla calismaniz yasal, ama elinizdeki eski kart bu yeni statunuzu yansitmayacagi icin size inanmayabilirler ve ise almayabilirler.
-
@crazycells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
TeşekkürlerHayir, bu SSN kartini guncellemeniz lazim. Numara degismeyecek ama kartiniz guncellenecek ve ustundeki kisitlama kalkacak.
Calisip calismama durumu bulacaginiz ise bagli, bu SSN numarasiyla calismaniz yasal, ama elinizdeki eski kart bu yeni statunuzu yansitmayacagi icin size inanmayabilirler ve ise almayabilirler.
Anladim hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
-
@smartcells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
TeşekkürlerBir SSA ofisine gidip üzerindeki kısıtlamayı (Valid for work only with DHS authorization) hemen kaldırıp normal bir green card'lı SSN'i gibi kullanabilirsin diye biliyorum.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 👍
-
@crazycells Uscis aradim, bekledim fakat ulasamadim, daha once uscis arayanlar yakladik olarak ne kadar bekledi? ikinci e request 30 gun sonra yapilabilir yaziyor fakat 30 gun gecmesine ragmen gonderemedim, haftasonu dahil degil mi? Kart yok edilcegi soyleniyor bir kac hafta sonra, daha once uscis geri donen kartlarda Boyle ifade varmiydi? Tesekkurler
-
@leopard, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@crazycells Uscis aradim, bekledim fakat ulasamadim, daha once uscis arayanlar yakladik olarak ne kadar bekledi? ikinci e request 30 gun sonra yapilabilir yaziyor fakat 30 gun gecmesine ragmen gonderemedim, haftasonu dahil degil mi? Kart yok edilcegi soyleniyor bir kac hafta sonra, daha once uscis geri donen kartlarda Boyle ifade varmiydi? Tesekkurler
USCIS call center'in acilis zamanini kontrol edin, sanirim california saatine gore isbasi yapiyorlardi. Hemen o anda aramaya baslayin, yoksa saatlerce beklersiniz maalesef...
Dediginiz durumda ikinci e-request yapabilirsiniz sanirim, eger kart USCIS'e geri donmusse zaten ucretsiz olarak yenisini gonderirler. Bahsettiginiz ifade oldukca standart bir ifade, her zaman vardi bu aciklamalarda...
-
@crazycells Anladim, bir sorum daha var. Us disindayim, elimde olmayan sebeplerden 1 senedir giris yapamadim. Yani Uscis karti gondermeme ihtimali var mi?
-
@leopard, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@crazycells Anladim, bir sorum daha var. Us disindayim, elimde olmayan sebeplerden 1 senedir giris yapamadim. Yani Uscis karti gondermeme ihtimali var mi?
Bunun kartin basimini etkilememesi lazim.
-
Merhaba arkadaşlar amerikaya 4 ay sonra giriş yapmayı düşünüyorum şimdiden uscis ödemesini yapmamda bir sakınca var mı ?
-
@İlay-Polat, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Merhaba arkadaşlar amerikaya 4 ay sonra giriş yapmayı düşünüyorum şimdiden uscis ödemesini yapmamda bir sakınca var mı ?
Biz vize elimize geçer geçmez ödemeyi yapmıştık. Bir sakınca yok.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar Abd ye ilk girişi yapıp 10 gün kaldiktan.sonra geri döneceğiz.green card biz geldikten sonra abd de verdiğimiz adrese gelirse sorun olur mu?
-
@mia Sorun olmaz aynı şekilde aldım kartlar geldikten sonra ups kargoyla ile ekspress kargolattırdım 3 günde elime ulaştı 100 dolar civarı bi para ödedim.
-
@mia, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Arkadaşlar Abd ye ilk girişi yapıp 10 gün kaldiktan.sonra geri döneceğiz.green card biz geldikten sonra abd de verdiğimiz adrese gelirse sorun olur mu?
sorun olmaz. postanin geri gitmemesi icin verdiginiz adreste yasayan kisinin ismini de adrese eklediginize emin olun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum