[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@aydın-t bakın bu bir devrimdir!! :)
DV2021'in bu başlıktaki ilk mülakat deneyimi..
vizeniz hayırlı olsun, çok ama çok sevindim sizin adınıza. yeni hayatınızda mutluluklar ve sağlık dilerim..
deneyimleriniz aktardığınız için de ayrıca teşekkürler.şimdi sırada mülakatını ankara'da yapacak arkadaşlarımız var!
inşallah bu başlığı yüzlerce deneyimle dolduracağız.. -
@aydın-t Aramızdan bir dostumuzun aylardır, belki yıllardır hayalini kurduğu vizesine kavuşması ne kadar da mutluluk verici. :)
Yeni hayatınızın size ve ailenize mutluluk getirmesi dileğiyle.
Darısı diğer bekleyen DV2021 talihlilerinin başına inşallah :folded_hands:
-
Bir 2021zede daha mutlu sona ulaştı. Tebrikler, hayırlı olsun.
-
@aydın-t Adınıza çok sevindim, yeni hayatınızda başarılar :)
-
@gucarslan hocam siz ve muhtaradana gibi değerli arkadaşlar başta olmak üzere tüm grup yöneticileri ve gruptaki diğer tüm arkadaşların bu süreçte çok büyük yardımları oldu inanın sizler olmasaydınız bu süreci belki tamamlsyamayacaktim yılmadan sorularımızı cevapladiniz.. Allah herkesten razı olsun vede umarim gruptaki herkes vizesini alır ve bu sevinci yadar tekrardan iyiki varsınız:)
-
@Sono tesekkurler darısı başınıza tez zamandı :)
-
@ErayG Allah razi olsun darısı başınıza tez zamanda :)
-
@aydın-t Vizeniz hayırlı olsun. Çok sevindim, darısı bizlerin başına. 🙂
-
@aydın-t Sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim hayırlı olsun.
-
Tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim 👏👏👏
-
@aydın-t tebrikler, darısı türüm bekleyenlere
-
@Uğur-Pusat tesekkurler darısı başınıza:)
-
@iremkalın aynı sevinci yaşamanız dileğiyle :)
-
@sakaryalı93 teşekkürler sizinkiler erkenden olur inşallah:)
-
@Orhan-Cabarov darısı başınıza hemşehrim tesekkurler :)
-
@smartcells aynı sevinci yaşamanız dileğiyle tesekkurler :)
-
@aydın-t tebrikler, darısı isteyen herkesin başına. Umarım deneyim paylaşımlarının devamı tez zamanda gelir
-
@aydın-t Hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim sizin adınıza. Bundan sonraki hayatınızda da bol şans diliyorum.
-
Tebrikler,bundan sonrası istediğiniz gibi olsun. Bize de nasip olsun 👏
-
@aydın-t hayirli olsun, tebrikler... Uzun bir sureden sonra AOS disinda, ABD disinda alinan bize DV vize mulakati okuyabilmek oldukca sevindirici :) Bundan sonraki surecte bol sanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum