Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @hulyaek bana da öyle geldi çünkü tam 60 günde mail geldi. 15 MART 2021 - 15 MAYIS 2021.


  • @Esra-Esra Bu bahsedilen mail yasaklar kalkınca gelmeye başladı diye biliyorum yani şubat 2021 itibariyle gönderilmeye başlanmış olması lazım ya da ben yanlış biliyorum.


  • @cnskck Olabilir. Şu sayfadan birimiz dese ki "bana mülakat tarihi verildi" vallahi nasıl rahatlayacağım. 😕


  • @Esra-Esra Evet gerçekten öyle. Mayıs ayı bitine kadar bir haber çıkar diye umut ediyorum.


  • @cnskck belki karamsar düsünüyorum ama benim mayıstanda umudum yok. Hazirana belki... en kötüsü şu belirsizlik. Eylül deseler valla sessizce günümü beklerim en azından sayılı gün. Ama belli olmayınca her güne umut besliyorsun yine hüsran.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @horoz, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Arkadaşlar bende Nvc hesabıma girdiğimde belgesel nitelikli mesajını 29 nisan itibari ile almış bulunuyorum bu saatten sonra bana mail gelmesi gerekiyor mu yoksa Nvc konsolosluğa dosyayı gönderdiğinde mi mail atması lazım

    Mulakat tarihinize dair bilginin verilecegi bir email gelmesi gerekiyor. Ama bildiginiz uzere emailin gelmesi eskiye kiyasla cok gecikebilir.


  • Arkadaslar tarih gelen yok mu ? Beni hanim bosayacak vallahi :):) 14-15 ay biter dedik 27 -28 ay oldu 🙂 sanirim amerikan vatandaslarinin aileleri icin vize isleri olagan gidiyor . Onlar bittikten sonra anca bize sira vericekler gibi.


  • @gigi Nisan ayının vize bülteni çıkar sanırım yakında ordan bir fikir edinebiliriz. Ama haklısınız ben de karamsarlığa düşüyorum çoğu zaman ve evet belirsizlik cidden baya kötü, geç de olsa bir tarih verilse en azından ona göre planımızı yaparız.


  • @nevermore benim babam usa vatandaşı ama bir işe yaramıyor. İşin kötü yanı ab üyesi ülkelerden birinden doktora kabul aldım. İkilemin kralı oluştu benim için.


  • @cnskck beklemenin yanısıra, her görenin “ne zaman gidiyorsun?” “daha gitmedin mi?” “neden bu kadar uzun sürdü?” sorularına maruz kalmak daha da can sıkıyor. Bekleyen arkadaşları bilmiyorum ama benim çevrem böyle malesef 😞


  • @gigi kesinlikle öyle, hepimiz maruz kalıyoruzdur bence böyle sorulara.


  • Bunlari veya daha fazlasini bizlerde yasiyoruz ancak bizler bu sorunlari yetkililere ulastirmamiz lazim uzaktan olur. Cok buyuk onlemler alinarak olur acil bir sekilde bizlerin aile sorunlarimizi cozmelerini istememiz lazim. nasil? bilmiyorum


  • @gigi valla al benden de o kadar alay konusu olmaya başladık kime ne anlatacaksın arkadaşlar sizce kaç kişi dq olarak bekliyor Türkiye de tahmin edebilirmisiniz


  • merhabalar, 20 Eylül 2020de NOA1imizi almıştık, case statustan baktığımızda Nebraska centerda görünüyordu. Nebraska processing times halihazırda Ekim 2020lere geldiği için biz de geçen ay case inquiry açtık, processing timesın dışında kaldık diye. Cevap Nebraska'dan değil California centerdan geldi ve sanki caseimiz Californiadaymış gibi California processing times 2019 ocak ayında olduğu için siz inquiry koşullarınızı sağlamıyorsunuz diyorlar: Your Form I-130 petition, received at the California Service Center on 09/20/2020, is still pending adjudicative review. Only petitions for which a visa is immediately available are being considered in your preference category (those filed on or before 01/31/2019). Please see our Web site at www.uscis.gov for processing times.
    Case'imiz Nebraska'dan California'ya aktarılmış mı demek oluyor bu, böyle bir transfer yapıldığında bize bildirim gelmiyor muydu, ya da case statusta da değişmesi gerekmez miydi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @moonlight, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    merhabalar, 20 Eylül 2020de NOA1imizi almıştık, case statustan baktığımızda Nebraska centerda görünüyordu. Nebraska processing times halihazırda Ekim 2020lere geldiği için biz de geçen ay case inquiry açtık, processing timesın dışında kaldık diye. Cevap Nebraska'dan değil California centerdan geldi ve sanki caseimiz Californiadaymış gibi California processing times 2019 ocak ayında olduğu için siz inquiry koşullarınızı sağlamıyorsunuz diyorlar: Your Form I-130 petition, received at the California Service Center on 09/20/2020, is still pending adjudicative review. Only petitions for which a visa is immediately available are being considered in your preference category (those filed on or before 01/31/2019). Please see our Web site at www.uscis.gov for processing times.
    Case'imiz Nebraska'dan California'ya aktarılmış mı demek oluyor bu, böyle bir transfer yapıldığında bize bildirim gelmiyor muydu, ya da case statusta da değişmesi gerekmez miydi?

    G-1145 doldurdunuz mu? Yoksa bildirimler posta ile mi ulasiyor?

    Dediginiz gibi genelde service center'lar arasi dosya gecislerinde bu durum size bildiriliyor.


  • @crazycells G-1145 doldurmadık, bu cevap case inquiry açmıştık ona cevap olarak mail yoluyla geldi. Dosyamız Nebraska'da mı California'da mı hiç anlayamadık doğrusu. cevap için teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @moonlight, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @crazycells G-1145 doldurmadık, bu cevap case inquiry açmıştık ona cevap olarak mail yoluyla geldi. Dosyamız Nebraska'da mı California'da mı hiç anlayamadık doğrusu. cevap için teşekkürler.

    Posta gonderilmis ama almamis olabilir misiniz?


  • Göçmen olmayan vize randevuları Temmuz-Ağustos iptal edilmis. Belki bize yoğunlaşırlar. (İnşallah)


  • @crazycells yok posta gelmedi, case status sayfasında da hala nebraskada işlem gördüğü yazıyor. inşallah dosyamız bir yerlerde kaybolmamıştır, internet üzerinden file etmiştik ama artık ne düşüneceğimi şaşırdım doğrusu.. neyse beklemeye devam, çok teşekkürler.


  • En son nisan ayı bültenini yayınlamışlar.

    Bir sonuç çıkaramıyorum. Belirsizlikler devam ediyor. Bekleyen kaç kişiyiz acaba. En eski DQ kimde? Bir yerde mart 2020 görmüştüm. Belirsizlikler insanı çok yoruyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum