Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@denttraveller, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ds 260 formunda resmi evraklar mı baz alınmalı yoksa gerçekte olan durum mu

Hangi konuda?

• Öncelikle herkese merhaba bende 2022 talihlileri arasındayım .Ds 260 formuna başlamadan önce merak ettiğim birkaç husus var öncelikle eski ikametgahlar kısmı üniversitede 1 yıl bir evde kaldım ve bu adresi ben diğer adres olarak eklemiştim ve hala diğer adres olarak gözüküyor bunu acaba yazmalımıyım.2. Sorum ise işyeriyle ilgili 4 senedir aynı işyerinde çalışıyorum ama birkere dükkan taşındı ve dükkan ismi aynı kalmasına rağmen dükkan sahibi değişti bunları ne şekilde belirtmeliyim acaba bunları belirlemede formu doldurmaya girişemedim bir türlü

• @Programmer The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance. Böyle Hata Veriyor...

• @goblis İş konusunda üniversiteyi bitirdim daha önce hiç bir resmi işte sigortalı çalışmadım yani belirtebileceiğim bir adres yok 1 sene oldu universite biteli work kısmını komple boş bırakıyorum ama onun sorun olabliceğini düşündüm

• merhaba
    DS 260 formunu doldurup submit ettim ve comfirm, form çıktılarını adım. Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek. Yapmamız gerekn birşey var mıdır. Teşekkür ederim.

• @gucarslan tesekkurler

• ⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐

@istavrit Giriş bilgilerinizin bir ya da birkaçında hata var. Çekiliş sonucunu öğrenirken girdiğiniz bilgilerle kıyaslayarak hangisinde hata olduğunu anlayabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@UXEYN, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Öncelikle herkese merhaba bende 2022 talihlileri arasındayım .Ds 260 formuna başlamadan önce merak ettiğim birkaç husus var öncelikle eski ikametgahlar kısmı üniversitede 1 yıl bir evde kaldım ve bu adresi ben diğer adres olarak eklemiştim ve hala diğer adres olarak gözüküyor bunu acaba yazmalımıyım.2. Sorum ise işyeriyle ilgili 4 senedir aynı işyerinde çalışıyorum ama birkere dükkan taşındı ve dükkan ismi aynı kalmasına rağmen dükkan sahibi değişti bunları ne şekilde belirtmeliyim acaba bunları belirlemede formu doldurmaya girişemedim bir türlü

1. İşyerinin güncel ismi ve adresiyle ilerleyebilirsiniz.

• @Sono hocam hepsi doğru tek zaten sistemde kayıtlı tek problem doğum günü ayı sanırım? Geçmiş yıllarda benzer problem yaşayanlar olmuş mail attım bakalım ne diyecekler beklemedeyim...

• ⭐⭐⭐

@istavrit Bilgileriniz uyuşmuyorsa size detaylı bir cevap vermez KCC. Siz çekilişe katılırken girdiğiniz doğum gününü hatırlamaya çalışın ve olası senaryolara göre tekrar deneyin. Zaten çekilişte doğum tarihi hatası yapmış olsanız da DS260'da doğrusunu yaparak ilerleyebilirsiniz.

• Merhabalar ds 260 formunu doldurduktan sonra hata yaptığımı fark ettim.Formu yeniden nasıl actirabilirim.Örnek olarak nasıl bir mail yazmalıyım gösterebilir misiniz lütfen ?

• @Sono gelen cevabı bekleyeceğim olmaz ise doğu günü ve ayını tüm ay günleri deneyeceğim...

• ⭐⭐

@denttraveller, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@goblis İş konusunda üniversiteyi bitirdim daha önce hiç bir resmi işte sigortalı çalışmadım yani belirtebileceiğim bir adres yok 1 sene oldu universite biteli work kısmını komple boş bırakıyorum ama onun sorun olabliceğini düşündüm

Ücret karşılığı çalıştıysanız yazın. Vize almanızı kolaylaştıracağı için değil, gerçek olduğu için. Resmî kayıtlar değil gerçekte yaptıklarınız (iş deneyimi, yaşadığınız yerler) önemli.

• @gucarslan Merhabalar talihli kayıt formunu göndermiştim ancak henüz telegram grubuna dahil olamadım. Mümkünse beni ekleyebilir misiniz?

• Telefon numaramızı 0544 XXX diye direk yazalım mı yoksa önüne tr kodu yazmamız gerekir mi ?

• @leylaaltun Teşekkür ederim :) Dün gönderdim.

• Merhaba açıköğretimde bu dönem kaydım yenilenmemiş durumda pasif öğrenci olarak gözüküyorum bunu meslek kısmında öğrenci olarak göstersem sorun olur mu ? teşekkürler

• @denttraveller, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba açıköğretimde bu dönem kaydım yenilenmemiş durumda pasif öğrenci olarak gözüküyorum bunu meslek kısmında öğrenci olarak göstersem sorun olur mu ? teşekkürler

pasif duruma geçtiği için şuan öğrenci değilsin. Tabii ki sorun olur. Öğrenci yazmamalısın.

• ⭐⭐⭐

@istavrit, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

The case information you entered does not match our records.

Burada diyorki "Girdiğiniz bilgiler kayıtlarımızdaki bilgilerle eşleşmiyor". Bu konuda net bir teşhiste bulunmak zor. Numaraların doğruysa ad-soyad kısmında hatalı karakter -Türkçe karakter gibi- girmiş olabilirsin. Bir de tavsiyem bilgisayarda masaüstüne önce bir mesela numaralarim.txt diye txt uzantılı bir dosya aç (klasör değil, dosya-belge) sonra Case Number ve Confirmation Number'ları bu dosyaya Caps Lock açık şekilde büyük harflerle , i - ü - ö - ç - ğ - ş karakterleri kullanmadan yaz ve dosyayı kaydet. Sonra giriş yaparken numaraları buradan kopyala yapıştır şeklinde kullan. Bir de böyle deneyelim. Bu karakterlerin noktasız olanlarını kullan. Yani büyük yerine büyük I (L değil) ü yerine U gibi.

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    514k Bakış
    C
    @Emre-Kurtulmuş doğrudur tanımıyorum kendisini youtube da önüme çıktı.
  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k