Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Bu ileti silindi!

• @burcuburcu doğum tarihinden kaynaklı bir hata yanlış yazılma ya da hatalı giriş yapıldıysa bir mağduriyet olmaz değil mi?

• @burcuburcu her ikisinide denedim olmadı dd/mm mm/dd olmadı :(

• Insallah olmaz bir sorun:)
    Belki harf hatasi vardır.

• Merhaba arkadaslar, ds-260 formunu doldurup submit ettim ama daha sonradan kontrol ettigimde bir iki hata oldugunu fark ettim ve kccd ye 10.05.2021 tarihinde mail gonderdim. Formata uygun olarak mail gonderdim ancak henuz formlar acilmadi, acaba formlar kac gunde aciliyor birde mail attigimizda mutlaka aciyorlar mi yardimci oluyorlar mi ?
    Tesekkurler

• Herkese selamlar ds 260 formunun ilk sayfasında yazan enter the invoice id number that the national visa center sent you kısımına ne yazıyoruz bilgisi olan varmı ?

• ⭐⭐⭐

@istavrit, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar DS-260 formuna girişte sorun yaşayan var mı?

DS-260 formuna girişte ilk kutucuk Case Number içindir. Sonra Soyadınız, Doğum Tarihiniz (gün/ay/yıl) , sonra Confirmation Number gireceksiniz. Bir sonrakı açılır menüden Applicant seçeceksiniz. Son olarak güvenlik kodunu giriyorsunuz. Tüm bunlarda sorun yoksa girebilmeniz lazım. Confirmation ve case number'ınız doğruysa sorun olmamalı

• @Programmer hepsi doğru hocam, ama giremiyorum dediğiniz gibi hepsini doğru giriyorum...

• Herkese merhaba, biz ds 260 formlarini gonderdik ancak daha sonra kontrol ettigimizde 1-2 yerde hata yaptigimizi fark ettik, kccd ye e mail gonderdik ama henuz formlar acilmadi sanirim 10 gun oldu e mail gondereli ama henuz acilmadi. Acaba formlar kac gunde aciliyor ? Tesekkurler

• ⭐⭐⭐

@istavrit, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Programmer hepsi doğru hocam, ama giremiyorum dediğiniz gibi hepsini doğru giriyorum...

Bir hata veriyor mu ? Varsa nedir ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bozer340, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, biz ds 260 formlarini gonderdik ancak daha sonra kontrol ettigimizde 1-2 yerde hata yaptigimizi fark ettik, kccd ye e mail gonderdik ama henuz formlar acilmadi sanirim 10 gun oldu e mail gondereli ama henuz acilmadi. Acaba formlar kac gunde aciliyor ? Tesekkurler

normalde max 3 gündü ama şuan dönüş süreleri min 10-15 gün.
    belki daha da uzayabilir.

• Dosya Numarasi : 2022EU25XXX
    DS-260 Gonderimi : gg /aa / yyyy
    KCC Evrak Istegi : gg /aa / yyyy
    KCC Evrak Onayi : gg /aa / yyyy
    Vize Mulakati : gg /aa / yyyy
    Vize Onayi : gg /aa / yyyy

Inşallah herşey normale döner ve bizlerde USA yolculuğuna başlarız

• Amerikada tanıdık bir adres bulamadığım için hala ds-260 formunu doldurmadım.
    Şimdilik boş geçip konsolosluğa gittiğimde adres versem problem olurmu ?
    Konsoloslukta değiştirilebiliyormuş sanırım.

• ⭐⭐

@osman-1 N/A yazarak geçebilirsiniz. Mülakatta ya da hava alanında verme imkanınız olacak.

• Ds 260 formunda resmi evraklar mı baz alınmalı yoksa gerçekte olan durum mu

• @crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Burak-Erdem, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar bu benim ilk sorum olucak☺️ öncelikle bu siteyi hazırlayan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten.
    Bende bu seneki talihlilerden birisiyim. Ds-260 forumu hakkında bir cok şeyi araştırdım ama denk gelmediğim yada gözden kaçırdığım şeyler var bunları sizlere sormak istedim.
    Öncelikle Üniversite mezunu ve resmi olarak işsizim. Ama yıllardır okullarda Halk oyunları eğitmenliği yapiyorum ama bu iş resmi bir iş değil yani sigorta vergi vs. yaptırmadim. Yani kağıt üstünde işsiz olarak gorunuyorum. Formda işsiz olarak belirtmem ve mülakatta bu yaptığım işi soylemem sıkıntı olurmu?

sikinti olmaz, dediginiz sekilde yapabilirsiniz ama genelde bu tur ayrintilari sormuyorlar. Zaten universite mezunu oldugunuz icin cekilis sartini sagliyorsunuz...

Cok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Ayrıca hazırlamış olduğunuz DS-260 video ve kılavuzu kimse oturup hazirlayamaz sizin gibi. Ne kadar teşekkür etsek azdır Allah herşeyi gönlünüze göre versin iyi çalışmalar ☺️

• ⭐⭐

@denttraveller, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ds 260 formunda resmi evraklar mı baz alınmalı yoksa gerçekte olan durum mu

Hangi konuda?

• Öncelikle herkese merhaba bende 2022 talihlileri arasındayım .Ds 260 formuna başlamadan önce merak ettiğim birkaç husus var öncelikle eski ikametgahlar kısmı üniversitede 1 yıl bir evde kaldım ve bu adresi ben diğer adres olarak eklemiştim ve hala diğer adres olarak gözüküyor bunu acaba yazmalımıyım.2. Sorum ise işyeriyle ilgili 4 senedir aynı işyerinde çalışıyorum ama birkere dükkan taşındı ve dükkan ismi aynı kalmasına rağmen dükkan sahibi değişti bunları ne şekilde belirtmeliyim acaba bunları belirlemede formu doldurmaya girişemedim bir türlü

• @Programmer The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance. Böyle Hata Veriyor...

• @goblis İş konusunda üniversiteyi bitirdim daha önce hiç bir resmi işte sigortalı çalışmadım yani belirtebileceiğim bir adres yok 1 sene oldu universite biteli work kısmını komple boş bırakıyorum ama onun sorun olabliceğini düşündüm

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k