Türkiye'den ABD'ye İhracat
-
@crazycells açıkçası faydalı olur. Gümrükleme masrafları transfer masrafları açısından nasıl bir külfet ile karşı karşıyayız görmüş oluruz. İşi bir ileri noktaya götürürsek beraber çalışırız da..
-
@money-money-money Turkiye'den Amerika'ya ihracat içinde söyledi:
@crazycells açıkçası faydalı olur. Gümrükleme masrafları transfer masrafları açısından nasıl bir külfet ile karşı karşıyayız görmüş oluruz. İşi bir ileri noktaya götürürsek beraber çalışırız da..
aynını size ben teklif etmiştim. her sey kurulu.tecrübe var.piyasa bilgisi ekip var.bizim sirket uzerinden bizim evraklar ile ihracat yapabilirdiniz.ama siz den ilgi gelmedi.sizin yasadığınız istanbul da beyoğlun da dıs tıcaret ofisimiz var.gidip naklıyeciler ile calışabilirsiniz,.onlar sadece olan malı sevk ederler. onlar;piyasa arastırması yapmazlar,dahilde-hariçte-banka kefilli odeme konularını,agreditif acma-kapama bilmezler,tesvik-kredibilite ,teslimat sekillerini pek bilmezler.
-
Eximbank dan faydalanmaya düşündünüz mü?
-
@başkan Turkiye'den Amerika'ya ihracat içinde söyledi:
aynını size ben teklif etmiştim. her sey kurulu.tecrübe var.piyasa bilgisi ekip var.bizim sirket uzerinden bizim evraklar ile ihracat yapabilirdiniz.ama siz den ilgi gelmedi.sizin yasadığınız istanbul da beyoğlun da dıs tıcaret ofisimiz var.gidip naklıyeciler ile calışabilirsiniz,.onlar sadece olan malı sevk ederler. onlar;piyasa arastırması yapmazlar,dahilde-hariçte-banka kefilli odeme konularını,agreditif acma-kapama bilmezler,tesvik-kredibilite ,teslimat sekillerini pek bilmezler.
Bence sayin @money-money-money su an sistemi ve onundeki olasiliklari anlamaya calisiyor ve isi yapip yapmak istemedigi henuz net degil. Ilk yazida boyle bir dusuncesi oldugunu yazmis.
Durum boyleyken bizimle calisin diye israr etmek, bence insanlara guven vermekten cok suphe uyandiriyor.
-
tamamdir, ben ilk firsatta kendisiyle konusup bilgileri bu konuya aktaracagim.
-
@crazycells Turkiye'den Amerika'ya ihracat içinde söyledi:
Bence sayin @money-money-money su an sistemi ve onundeki olasiliklari anlamaya calisiyor ve isi yapip yapmak istemedigi henuz net degil. Ilk yazida boyle bir dusuncesi oldugunu yazmis.
Durum boyleyken bizimle calisin diye israr etmek, bence insanlara guven vermekten cok suphe uyandiriyor.
İyi niyetli insanlar benim gibi düşünür. Başkaları da kazansın önü açılsın diye ısrarcı olur-çırpınır. Ticaret bilmeyenler de CRAZYCELLS gibi kötü niyet arar; çünkü hayat tecrübesi yetersizdir.Dikkat edilirse benim teklifimde hiçbir menfaat yok "gel bizim şirket üzerinden iş yap "diyorum .izmir de blackspade firmasının yeni çıkan termal çoraplarının halihazırda ticaretini yapıyoruz zaten.piyasaya hakimiz.arkadasa faydamız olur dıye dusunmustum. ne demısler: iyililk yap gotur crazyzells ın kafasına at. hiç aklıma böyle bır sey gelmemişti hay bin kunduz. ne tuhaf insanlar var...
-
@crazycells Turkiye'den Amerika'ya ihracat içinde söyledi:
Bence sayin @maranty su an sistemi ve onundeki olasiliklari anlamaya calisiyor ve isi yapip yapmak istemedigi henuz net degil. Ilk yazida boyle bir dusuncesi oldugunu yazmis.
İyi niyetli insanlar benim gibi düşünür. Başkaları da kazansın önü açılsın diye ısrarcı olur-çırpınır. Ticaret bilmeyenler de CRAZYCELLS gibi kötü niyet arar; çünkü hayat tecrübesi yetersizdir.Dikkat edilirse benim teklifimde hiçbir menfaat yok "gel bizim şirket üzerinden iş yap "diyorum .izmir de blackspade firmasının yeni çıkan termal çoraplarının halihazırda ticaretini yapıyoruz zaten.piyasaya hakimiz.arkadasa faydamız olur dıye dusunmustum. ne demısler: iyililk yap gotur crazyzell s ın kafasına at.
Aynen
icim kotu oldugundan surekli kotu dusunurum... huyum kurusun
Yukarida sayin maranty'nin yazdigi soruyu bir daha okuyun, sonra kendi yazdiginiz cevabi bir daha okuyun. Siz "ortak arayan" birinin sorusuna cevap veriyorsunuz, yukaridaki soruya degil 
-
@crazycells insanların ufkunu açmayı severim.ihracat güzel bir şey çorapla başlarsın kanepe sandalye derken bir bakarsın şampiyon olmuşsun. Bu arkadaşın ne yazdığını anladım, amacım sadece ona biraz daha cesaret vermek,yönlendirmek.daha cok gencsin aile bile kuramamıssın.ileride inşallah girişimci ruhunu geliştirebilirsen beni daha iyi anlarsın.
-
8 Nesildir ticaretle uğraşırız. Boyle bi şekil görmedim kusura bakmayın ama.
4-5 sene önce amerikaya zeytinyağı ve sabun göndermiştim. fiyat ve kalite tutarsa araba bile satabilirsiniz o ülkeye -
Sayın @crazycells e gerçekten çok saygı duyuyorum. Gc sürecinde karşılıksız menfaatsiz hem bilgi hem piskolojik çok destek oldu. O yüzden her zaman benim için güvenilirdir ve referansı kendisi yardımları ve iyi niyetidir.@başkan siz bana mesaj atmışsınız ordan size cevap verdim zaten. Ticarette güven kolay sağlanmıyor öncelikle bilgi aktarımı sağlamak amacındayım ağustosta america da olucam. Sonrasında aktifleştirme durumu gündeme gelir diye düşünüyırum..iyi niyetleriniz için teşekkür ederim sizinle de oraylada görüşmemiz bize katkı sağlar.
-
@mgulcan nasıl bir şekil?
-
Sayın @crazycells e gerçekten çok saygı duyuyorum. Gc sürecinde karşılıksız menfaatsiz hem bilgi hem piskolojik çok destek oldu. O yüzden her zaman benim için güvenilirdir ve referansı kendisi yardımları ve iyi niyetidir.@başkan siz bana mesaj atmışsınız ordan size cevap verdim zaten. Ticarette güven kolay sağlanmıyor öncelikle bilgi aktarımı sağlamak amacındayım ağustosta america da olucam. Sonrasında aktifleştirme durumu gündeme gelir diye düşünüyırum..iyi niyetleriniz için teşekkür ederim sizinle de oraylada görüşmemiz bize katkı sağlar.
dostum!bir tarafta "konteynırcı" diğer tarafta butun dunyaya ihracat yapan bir şirket var.sorun olursa her zaman yardıma hazırız.mail adresim crazcells de var ordan sorabilirsin.çekinmeden her sorunu dile getirebilirsin.
-
@money-money-money
Turkiyedeki şirketinin branch ofisini açabilirsin US de. tabi ordan bir ortak lazım , sen gc ile olabilirmisin bilemiyorum . Branch açtığın zaman burdan ihracatın varsa turkiye devletinin teşvikleri oluyor hatta kiranın yarısına kadar karşılama durumu olabiliyormuş ihracat miktarına gore. bunu bir araştırmanı tavsiye ederim. -
@crazycells affet cok guldum "iyilik yap git crazycell in kafasina at " ahahahahah . Adama bide kotu niyetli demisler ulan sitede ne reklam ne ni cacik var sitenin gc basvurusu bile parali degil loseve bagisla . Kotu niyet olsa burda belese ne isi var .butun sorulari elinden geldigince yardim ediyor cevap veriyor.kotu niyeti crazycells de degil kendinizide arayin.--ekleme: parali bile yapsa hakkidir fazlaca bilgiye ve tecrubeye sahip.amerikada da en cok para yapan sey tecrubedir.hem parali alip hem yalan yanlis bilgiler yonlendirme yapanlara kotu niyetli denir

-
@money-money-money http://ttcenter.com.tr/tr/default.html şunu bir incele dostum faydası olacaktır başarılar dilerim.
-
@başkan Sampiyon sakin ol ya. Bi aile kurmayla olmuyor maalesef. @crazycells in ticaretten cok anlamadigi kesin. Anlasa bu kadar vakit ayirip bize karsiliksiz her konuda yardimci oldugu degerli dakikalarini daha farkli bir ise ayirip sampiyonluga oynardi. Herkesin hayata bakisi farkli olabiliyor demekki. Bizede "saygi" duymak dusuyor oyle degil mi?
-
@alesta Turkiye'den Amerika'ya ihracat içinde söyledi:
@crazycells affet cok guldum "iyilik yap git crazycell in kafasina at " ahahahahah . Adama bide kotu niyetli demisler ulan sitede ne reklam ne ni cacik var sitenin gc basvurusu bile parali degil loseve bagisla . Kotu niyet olsa burda belese ne isi var .butun sorulari elinden geldigince yardim ediyor cevap veriyor.kotu niyeti crazycells de degil kendinizide arayin.--ekleme: parali bile yapsa hakkidir fazlaca bilgiye ve tecrubeye sahip.amerikada da en cok para yapan sey tecrubedir.hem parali alip hem yalan yanlis bilgiler yonlendirme yapanlara kotu niyetli denir

yok sayin @alesta problem degil
sayin baskan diger forum uyelerine satasmadikca bana soyledikleri cok dert degil 
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@aytac59 Turkiye'den Amerika'ya ihracat içinde söyledi:
arkadaşlar bu ithalat ihracat konusu benimde ilgi alanımda açıkçası, şuan çalıştığım firma birçok fabrikanın hem üretim bandındaki hemde sarf kalemlerindeki teknik malzemelerin tedariğini sağlıyor ve bu konuda çok fazla bilgi birikimine sahibiz, belki ilerleyen zamanda buradaki temaslarımı kullanarak Amerika da bir şirket kurabilirim ve Amerika'ya Türk ürünlerinin ithalatını yapabilirim, bildiğim kadarıyla green kard sahiplerinin bu konuyla ilgili bir engeli yok, ancak şirket kurma işleri nasıl ilerliyor, zorlukları ve riskleri nelerdir bu konuda bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim ayrıca en çok merak ettiğim konulardan biri de eyaletler arası ticaret nasıl gerçekleşiyor, yani örneği TX daki bir şirket NY daki müşterisine malzeme sevk etmek için gümrük işlemi yapması gerekiyor mu yada başka bir bürokratik işlem var mı yoksa tamamen sevkiyatı gerçekleştireceğimiz her eyalete göre prosedür farklılık mı gösteriyor?
bu soruların cevapları ben de fazlasıyla var.safca dusunup,burda birine bu konularla ilgili biraz bilgi vereyim dedim;ama hayat tecrübesi-piyasa tecrübesi cok olmayan ve olayı yanlıs anlayan crezycells ve müridleri beni taslamaya baslayınca vazgectim.
Sn. @başkan açıkçası bende dahil olmak üzere burada yada başka bir sanal platformda kimse kimsenin niyetini açık ve net olarak bilemez, kandırılmaya, dolandırılmaya çok müsait bir ortam, bu yüzden insanların size karşı yaklaşımlarını gayet iyi anlıyorum (size tavsiyem sizin bu konuda biraz anlayışlı ve sabırlı olmanız), ben hayatım boyunca hiçbir kimseye nasihatte bulunmadım, genelde iyi niyetli olduğunu düşündüğüm insanlara yardımım dokunur diye tavsiye yada tavsiyelerde bulundum, uygulayıp uygulamama kısmını karşı tarafın tercihine bıraktım. yaşım itibariyle benden ne kadar büyüksünüz yada ne kadar küçüksünüz bilemiyorum bu yüzden size abi tavsiyesi yada kardeş tavsiyesi ile başlayan bir cümle kuramayacağım fakat şuan yaşım 33 ve 9 yaşımda ticaret ile tanıştım, yaptığım her işte bir müşteri ilişkim oldu ve dolayısıyla 24 yıllık bir birikimim var; bu birikimime istinaden size tavsiyem insanlara karşı bu kadar baskı kurmamanız, özellikle Türkiye şartlarında... gerçekten de niyetiniz bilgilerinizle yardımcı olmaksa, ben şahsım adına seve seve dinlemeye razıyım, eğer niyetiniz birileri ile birlikte herhangi bir iş yapıp para kazanmaksa yada danışmanlık yaparak para kazanmak istiyorsanız bunu açıkça belirtin bu ayıp bir şey değil (şartlarınızı açıkça belirtirsiniz, kafasına yatan ve sizinle çalışmak isteyecek olan birileri mutlaka olacaktır) , fakat niyetiniz başkalarını kandırmak, dolandırmak, insanların sırtından para kazanmaksa bu konuda size her hangi bir tavsiye de bulunamam çünkü böyle bir tecrübeye sahip değilim, saygılarımla
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum