Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
946 130 68.5k 129
  • ⭐⭐⭐

    Davanın ismi guzel zamanların habercisi olur insallah. Başta davacılara sonra da tum DV2021 talihlilerine fayda sağlayan guzel kararların çıkması dileğiyle.

    Hayırlı olsun.


  • Merhaba, biz de davaya katıldık. @gucarslan davanın telegram grubuna ekleyebilir misiniz? Teşekkürler


  • dv2020 zede olarak bence davaya kesin katılın , zamanında açılan dava ile dv2020 den vizesini alıp gidenler olmuştu .tereddüt etmeyin , ben zamanında çözülür diye düşünüp katılmamıştım. 9000 vize ayrıldı ancak hala beklemekteyiz ve iş işten geçti diye düşünüyorum. 500 dolar amerikaya gitmenin yanında para değil


  • @silkydeep, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Merhaba, biz de davaya katıldık. @gucarslan davanın telegram grubuna ekleyebilir misiniz? Teşekkürler

    özel mesajla bilgi verdim size


  • Bu gün itbari ile dava ücretimi ödeyip gerekli evrakları ve davayı destekleyici açıklamaları ekleyerek davacı oldum. Umarım hepimiz hakkımızda hayırlı sonuçlar alırız.

    Herkese Bol Şans.


  • Davaya ödeme yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Kredi kartından mı, yoksa banka kartı üzerinden mi ödeme yaptınız ve dolar olarak nasıl gönderdiniz? Detaylı yazarsanız sevinirim.


  • @ceronimo merhaba kredi kartıyla ödeme yaptım. Günlük kurdan 500 dolar karşılığı tl çekildi.


  • @ceronimo kredi karti ile odeme yaptim. Kartinizda yurt disi harcamalarinda ekstre tipini USD secerseneiz direk odeme yaparken 500USD dolar olarak odersiniz bankaya da.


  • @Ebubekir-Ozdogan teşekkürler


  • @black teşekkürler


  • @Ebubekir-Ozdogan ödeme işlemi bittikten sonra gerekli evrak ve davayı destekleyici belge yazmışsınız, açar mısınız neler yaptınız?


  • @ceronimo Ben de banka kredi kartıyla ödeme yaptım. TL olarak çektiler 500 doları. O günün kuruyla 4.230 tl tuttu. Davaya katılan herkese hayırlı olsun ve bol şans. :hugging_face:

    Edit: Ödeme yaptıktan sonra mail gelecek. Orada ''You may do so by clicking here.'' diye bir link var. Ona tıklayınca birkaç bilgi daha istiyor ve ds-260 formunun confirmation sayfasının resmini istiyor.

    Bahsettiği sayfa.
    https://i.imgur.com/cJrTOHW.png


  • Tekrar merhabalar maalesef büyükelçilik kararı ile bizi şaşırtmadı bende davaya katılıcam kararım netleşti yoksa hayatımın şansını kaçırmış olurum benim sorum davaya katıldıktan sonra benden ne gibi belgeleri isteyecekler benim belge onayım gelmişti davaya bu gün katılmayı planlıyorum umarım herkes vizesini alır.

  • ⭐⭐⭐

    @sakaryalı93 Davacı olduğunuza dair bir sözleşmeye imza atacaksınız, bir de talihli olduğunuzu belirten birkaç dokümanı (DS260 Confirmation) avukatlarla paylaşacaksınız. Farklı bir belge süreci olmayacak.


  • Merhaba, davaya katılıp ilgili tüm aşamaları (form, ödeme, destekleyici açıklamalar) tamamladıktan sonra kendi dosyamızda olacak bilgilerin Curtis ekibi tarafından işlenip işlenmediğini nasıl kontrol edebiliriz ? Email ile iletişime geçeceklerini belirten bir mail aldım fakat web siteleri aracılığı ile kontrolün mümkün olup olmadığını öğrenmek istedim. Süreci daha önce tamamlamış forum üyelerinden bilgisi olan var mıdır ?
    Not: Davaya katılım işlemini tek seferde yaptığım için websitesinde herhangi bir kullanıcı hesabı oluşturmadım (Save&Return kullanmadım).

    Herkese süreçte bol şans dilerim. :)

  • ⭐⭐⭐

    @tugcey Dava dilekçesi sizlerle paylasildiktan sonra bilgilerinizi kontrol edeceksiniz. Eğer dilekçedeki bilgilerde bir hata olursa, avukatları bilgilendireceksiniz mail ya da sistem üzerinden ve onlar da mahkemeye hata duzeltme dilekçesi sunarak hataları giderecekler.


  • @Sono Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.


  • @ceronimo Odemeden sonra zaten sayfa yonlendiriyor sizi. DS260 confirmation sayfasi, sizin , esinizin ve cocuklarinizin. Sonrasinda da bazi sorular soruyor bu surecle ilgili ne tur sorunlar yasadiniz vs.

    Benim sirketim vardi, USA e tasinacagim icin onu sattim. Bu sebeple issiz kaldigimi, piskolojik olarak sorunlar yasadigimi filan bahsettim.

    USA e tasinacagim zaman yapacagim, planladigim islerden ve yatirimlardan bahsettim.


  • Herkese selamlar, müşteki sıfatı ile Goodluck v Biden davasına katıldık (2 kişi eşim ve ben) imkanı olan herkes davaya bence katılmalı çünkü DV2021'in kaderini bu dava belirleyecek gibi görünüyor.

    Dava için şu anda 95 kişi Curtis Morrisson'dan e-mail aldı ancak eş, çocuk vs toplam sayıyı belirlemek için bir excel dosyası var mi? Oraya ekleyelim toplam sayıyı bilelim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mio hayırlı olsun, tebrikler.
    şuan için oluşturulmuş ayri bir excel yok. DV2021 excelinde ayrı bir sütun açıp oraya işleyeceğiz dava tam olarak açıldığında.


Benzer Başlıklar

  • DV2022 UAO v Biden Davası (Nisan 2022)

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    72
    6 Oy
    72 İleti
    5k Bakış
    G
    @Mehmet-Yılmaz-1 Merhaba, oturum istemedi.
  • DV2022 Mandamus Davası (Kasım 2021) - İPTAL EDİLDİ -

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    36
    4 Oy
    36 İleti
    2k Bakış
    Eski Kullanıcı 081E
    Bilindigi uzere onceki yillara gore aylik mulakat performanslarinin bu yilki DV 2022 ler icin ortalamanin baya altinda . Turkiye dahil mulakatlar asiri yavas . Yeni karar aslinda hizlandirmiyor ve sadece olsa olsa eski gunlerdeki gibi benzer performanslari yakalatir. KCC ya personelini artiracak ya da Konsolosluklardaki personel sayisi artirilmali veya mulakat gunleri artirilmali . Aksi halde yeni bir DAVA acilmali kanimca . Bireysel basvurular temelli degil de Class Action yani Toplu Dava acilmalidir. Onceki yildaki kararin Toplu Dava olarak ele alinmasi ve hak edenlerin davaya katilan olsun olmasin kabaca 1 yla yayilan 9 bin kusur rezerv acilmasindaki yaklasim ve bakis acisiyla hareket edilmelidir. Turkiye'ye has siyasi veya baska bir etmenden oturu de aksiliklerin olmadigini varsayiyorum . Mandamus Davasinda da 1 gunluk omru olmasi da enteresan :) ... Davalar Case Number i current olmasi beklenen aylarda olamayanlar acmali . Yani ortada CN ve current olma durumuna gore bir dava acma stratejisi Amerika da baslatilir umarim . Iyi ama kotu niyetli olmayan avukatlara muhtaciz. Unutulmamali, kaybedilen net bir ay var ... Hak aranmali ...
  • DV2021 Goh v. Blinken Davası (Mart 2021)

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    157
    10 Oy
    157 İleti
    10k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum