DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@fırat-aydoğmuş DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Yeni bir haber var mı ek çekiliş icin arkadaşlar? Ben yazdım cevap attı aynı seyi söylüyor :)
hayir, bu konuda hala resmi bir aciklama yapilmis degil. Beklentileri minimumda tutmakta fayda var.
-
Bayram tebriğini de almadılar iyi mi?
-
@mrpilgrim DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Bayram tebriğini de almadılar iyi mi?
gecmis iyi bayramlar sayin @mrpilgrim , biz up'ladik sizin mesajinizi merak etmeyin :) diger arkadaslar sanirim henuz bayram tatillerini bitirmediler.
-
@fırat-aydoğmuş DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Yeni bir haber var mı ek çekiliş icin arkadaşlar? Ben yazdım cevap attı aynı seyi söylüyor :)
2017 senesinde Eylül ayında yapılmıştı ek çekilişi. Ve bu ek çekilişte kazananlar sanırım email yoluyla bilgilendirilmişti.
-
benim de duyumlarımda oyle bir şey yok .
-
bu mevzunun duyumu mu oluyor yahu? yazdıklarınızı okuyan da sizi içeriden biri zannedecek. mesela 2017 yılındaki ek çekilişte duyumunuz var mıydı? bu duyumları nereden alıyorsunuz ya da alamıyorsunuz bizlere de söyleyin bizler de bilelim.
-
Duyumu olmuyor sanırım. Ek çekilişe ihtiyaç duyulduğu zaman ancak bizler yapıldıktan sonra haber aldık.
-
@loser DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
bu mevzunun duyumu mu oluyor yahu? yazdıklarınızı okuyan da sizi içeriden biri zannedecek. mesela 2017 yılındaki ek çekilişte duyumunuz var mıydı? bu duyumları nereden alıyorsunuz ya da alamıyorsunuz bizlere de söyleyin bizler de bilelim.
aynen, sayin @entelman 'in dedigi gibi sadece yapildiktan sonra haberdar olabiliyoruz boyle bir durumda.
-
@loser sen duyum alma .eksik kal.
-
Bakarsnınz yurt dışı forumlarına yada bu işi artık meslek gibi takip eden blog yazılarına yada usa yaşayan artkadaşlarınız varsa haber kaynaklarını tarar ki benım oyle arkdaşlarım var adam mail atıyor kurumu cevap veriyorlar sorun olup olmadığını yada , bu kdar basit , etrafına bir kaç mail atarsanız yada watsapdan ulaşırınsz bir şekilde olumlu olumsuz cevaplar gelir. Bende sordum oyle bir şey şuan yok dediler çekilişte sorun yok , olursa yazarız bu kadar basit. !!!!
-
Bu ileti silindi! -
@hadi Yani ben diyorumki böyle bir şey olacak olsa zaten bir yerde konuşulmaya başlıyor , kurumdan açıklama beklemeden bir yerlerden çıkıyor adamlar kurumdan once bir yerlerde yazıyorlar sorun var , tekrar olabilir die , seçime mudahale edilebilir neden olmasın , yada sistemde bir hata olabiliri, gecen yıllarda usa-forum sistesinde biz yazıyorduk o ve bu sistemi orada yazan bir muhendis arkdaş vardı yinede bazı şeyleri söyledi bahsetti sorun olabilir diye kendisi usa bil. muhendisi yazılımcı bundan bahsetti, yeni şeçim olmuştu, bende bunun üzerine newyorkda yaşayan bir kaç arkadaşa yazdım , bazıları green c. bazıları çekilişe giren kişiler, onlar baktı taradı olsa haberimiz olur dediler, adamlar tek amacı zaten orada bir yolunu bulup kalmak her yolu deniyorlar böyle şeyleri kaçırmazlar asla, bende bunu demek istedim size. arkdaşlar .
Bu yıl işallah paramı denkleştire bilirsem Ekim gibi gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim. 15 gün kalacağım , okul bakacağım GC çıkacağı yok başka yollar bakmak gerek artık. -
@serkanist DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@loser sen duyum alma .eksik kal.
tansiyonu yukseltmeye gerek yok arkadaslar :)
bence sayin @loser "asilsiz dedikodu"lar ile "aciklamalara dayanan bilgi veya haber"lerin farkini yapmak istedi. Su ana kadar ek bir cekilis konusunda herhangi net veya resmi bir aciklama yok, yapilacagina dair bir bilgi de verilmedi. Dolayisiyla boyle bir beklenti icine girmemek en mantiklisi.
-
Bu ileti silindi! -
bu çekilişe 3 kez katıldım. yani bu ve bunun gibi mecralarda en az 3 yıldır bulunuyorum. neler konuşuldu, neler söylendi tahmin bile edemez duyumcu arkadaşlar. peki her konuşulan/söylenen oldu mu diye soracak olursanız; elbette hayır, olmadı. hatta yüzdeye vuracak olsak konuşulanların gerçekleşme ihtimali çok komik kalır. oysa 2017'deki ek çekilişte bu duyumcu arkadaşların çekiliş olana dek haberleri dahi yoktu. bunu kastetmeye çalıştım ben, anlayana.
-
İyi bayramlar
Hiç konuşulmuyor yeni düzenlemeden haber var mı? Trump Bey unuttu galiba...
-
@hadi Açıkçası bizler geride kalanlar arkdaşlar oturup adam gibi gitme yollarını aramalıyız , benım artı ve eksi yonlerım var insnalar bunları karşılıklı yazmak ve ağır basan tatafa yonelmek gerekiyor ama ( bu ara yazacağım) kafasına koyan kişi yapıyor hiç takmıyor onu bunu işi aileyi kararlıysa gemıden atlıyor yine gidiyor asıl iş ne kadar dayanacak.
Şuan usa görüyoruz kaçak ailelerin çoçuklarıda hiç iyi durumda değil Amerika haklı sonuçta kaçak yollardan giriyorsun usa adamda bir şkilde bu kaçak işini artık istemiyor halkta istemiyor bu kadar basit.
İşte yüzden yasal yolla girmek en mantıklısı oda belli Gc, Evlenme , İş bulmak sponsor. :/
Durum ortada.
@crazycells Haklısın Teşekkkürler.
@ehehehe Şuan bir şey yok ama bana kalırsa gelir sanırım ama bana kalırsa çünkü ülkeye girişleri bir şekilde böyle Gc gibi değilde kanada gibi yapmak isteyeceklerdir sanırım oysa benım istediğim en azından bir başvuru ücreti ile başlanması en azından onene gelen başvurmaz , bir vize ücreti ideal neden olmasın . Yakında duyarın belki takip ediyorum ben , ameirkanın sesi yada newyork türk gazeteri var internetten oralardan.
-
@ehehehe DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
İyi bayramlar
var var sayin @ehehehe onu bu konuda konusuyoruz :)
-
@crazycells DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@ehehehe DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
İyi bayramlar
var var sayin @ehehehe onu bu konuda konusuyoruz :)
Kendileri açısından başkan da haklı bir şey diyemiyor insan. Bari F-35 leri verseler...
Siz nasılsınız Sayın @crazycells Etraf biraz sessiz gibi iyisinizdir umarım.
Ben de 1 aydır fotoğrafa sarılıp ağlıyorum :) Dünyanın yaşayan en güzel canlısı
One day...
-
@ehehehe Şuan bir şey yok ama bana kalırsa gelir sanırım ama bana kalırsa çünkü ülkeye girişleri bir şekilde böyle Gc gibi değilde kanada gibi yapmak isteyeceklerdir sanırım oysa benım istediğim en azından bir başvuru ücreti ile başlanması en azından onene gelen başvurmaz , bir vize ücreti ideal neden olmasın . Yakında duyarın belki takip ediyorum ben , ameirkanın sesi yada newyork türk gazeteri var internetten oralardan.
Daha önce Sayın Crayzcells yasalar gereği ücretli başvurunun mümkün olmadığını söylemişti. Dediğiniz gibi süreç Kanada türünde ilerliyor. Hazırlıkları ona göre yapmak lazım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum