[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Fıratsky, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Mustafa-Hakkı-Karahan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@goblis KCC ye nasil talepte bulunabilirim ? Ankara' da girmek bana mantikli geliyor kendi islerimi halletmek acisindan.
formu gonderdiniz mi?
Sayın @crazycells siz burada formu gönderdiniz mi diye sormuşsunuz ? Ben henüz formu doldurup göndermedim ama ilk green card başvurusunda Moskova olarak seçmiştim mülakat yerini .Kazandığım sayfanın başında benın ısım soyısmım altında babamın ismi soyismi ve altında adres olarak türkiyede babamın evi yazılı .Foreing state chargeability:Turkey post: Moscow yazıyor .ama burada suan vize işlemleri durduğu için Ankara seçmek istiyorum ds 260 formunda .Dün bir arkadaşa defalarca sordum ama ds 260da Ankara dahi seçsen formu doldurduktan sonra tekrar KCCye başvurup Ankara olarak değiştirmen lazım dedi .Çünkü ilk başvurumda post olarak Moscow yazdığı için dedi .Ama siz anladığım kadarıyla ds260 formunda Ankara sectıkten sonra başka bir işlem yapmamıza gerek yok mu diyorsunuz ?Evet, DS-260 formunda secim yaparsaniz otomatik olarak degismesi lazim.
Anladım çok teşekkürler ds 260 formunda Ankara olarak sectıkten sonra KCCye bir başvuru yapmam gerekmiyor o zaman mülakat yerini değiştirmek için .Dün arkadaş yanlış bilgi verdi o zaman
formu gonderdiginizi sandi bence, zaten verilen bilgi yanlis degildi sadece sizin o kadar ugrasmaniza gerek yoktu. vize surecinizi imzaniza tasimadiginiz surece bu sekilde farkli cevaplar alabilirsiniz. Herkesin hangi asamada oldugunuzu anlamasi icin vize surecinizi imzaniza tasimalisiniz.
-
@Mustafa-Hakkı-Karahan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@goblis KCC ye nasil talepte bulunabilirim ? Ankara' da girmek bana mantikli geliyor kendi islerimi halletmek acisindan.
formu gonderdiniz mi?
Sayın @crazycells siz burada formu gönderdiniz mi diye sormuşsunuz ? Ben henüz formu doldurup göndermedim ama ilk green card başvurusunda Moskova olarak seçmiştim mülakat yerini .Kazandığım sayfanın başında benın ısım soyısmım altında babamın ismi soyismi ve altında adres olarak türkiyede babamın evi yazılı .Foreing state chargeability:Turkey post: Moscow yazıyor .ama burada suan vize işlemleri durduğu için Ankara seçmek istiyorum ds 260 formunda .Dün bir arkadaşa defalarca sordum ama ds 260da Ankara dahi seçsen formu doldurduktan sonra tekrar KCCye başvurup Ankara olarak değiştirmen lazım dedi .Çünkü ilk başvurumda post olarak Moscow yazdığı için dedi .Ama siz anladığım kadarıyla ds260 formunda Ankara sectıkten sonra başka bir işlem yapmamıza gerek yok mu diyorsunuz ?Evet, DS-260 formunda secim yaparsaniz otomatik olarak degismesi lazim.
Anladım çok teşekkürler ds 260 formunda Ankara olarak sectıkten sonra KCCye bir başvuru yapmam gerekmiyor o zaman mülakat yerini değiştirmek için .Dün arkadaş yanlış bilgi verdi o zaman
formu gonderdiginizi sandi bence, vize surecinizi imzaniza tasimadiginiz surece bu sekilde farkli cevaplar alabilirsiniz. Herkesin hangi asamada oldugunuzu anlamasi icin vize surecinizi imzaniza tasimalisiniz.
Teşekkürler imzamı nasıl değiştireceğimi bilmiyorum )
-
formu gonderdiniz mi?
formu gonderdiginizi sandi bence, vize surecinizi imzaniza tasimadiginiz surece bu sekilde farkli cevaplar alabilirsiniz. Herkesin hangi asamada oldugunuzu anlamasi icin vize surecinizi imzaniza tasimalisiniz.
su sayfadan:
-
formu gonderdiniz mi?
su sayfadan:
Hallettim teşekkür ederim
-
Talihli arkadaslari tebrik ederim. Ben yillardir Californiada yasiyorum. Sorulari olan arkadaslar varsa yardimci olabilirim.
[email protected] -
2 sene öncesinde tadilat dolayısıyla 1 aylığına farklı bir adrese geçtim ve aynı adrese geri döndüm.ds260 formunda kronolijik sırada aynı adresi iki kez yazmam bir sorun teşkil eder mi
-
Merhaba.Biz 4 kişilik bir aileyiz.2022 eşime çıktı.Ben eşim ve küçük kızım Ankara da mülakata katılacağız.Ama büyük kızım Amerika da ünv.okuyor 4.sınıf.Eylül-Aralık arası Amerika da. 15 Aralık-15 ocak arası Türkiye de.Ocak_Mayıs arası Amerika da.Mayıs-Ağustos Türkiye de.Büyük kızım için mülakatı Amerika yazmayı düşünüyorum.Mantıklı mı?Ve orada mülakata girerse ne gibi belgeleri yanında hazır bulundurmalı?Teşekkrler.
-
1-İşyerinin telefon numaraları yazarken başına birşey getiriyormuyuz?
2-Üniversite bölümümün ismini türkçe mi ingilizce mi yazıyım?
3-İkamet ettiğim yere 2009da taşındım adres ismim 2010 da değişti güncel adres ismini yazıp tarihi 2009 yazsam sakıncası olurmu? 2 ayrı adres gibi gözüktüğü için yanlış beyan yazmaktan korkuyorum. -
@crazycells Daha önce belirttiğim gibi abi. İkinci ismimdeki NADİ yi NADI yazdığım için panik oldum gönderdim. Bir de tabi province/city kısımlarını ters yazmıştım. KCC ye emaili göndermiş bulundum. Yanlış mı yaptım? Bana bir olumsuzluk yaratır mı?
-
@crazycells 6 ay kadar süreyle Hollanda'da kalmıştım Erasmus için bunu yazmam gerekecek galiba ve sonrasında Hollanda polis belgesi (sicil kaydı) almam mı gerekecek?
Bir de 3 aylık İngiltere IELTS kursunu yazmak gerekir mi? 6 aydan az olanlar da bu kapsama giriyor mu?
-
@ertosavage, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
2 sene öncesinde tadilat dolayısıyla 1 aylığına farklı bir adrese geçtim ve aynı adrese geri döndüm.ds260 formunda kronolijik sırada aynı adresi iki kez yazmam bir sorun teşkil eder mi
hayır sorun olmaz. uzun süreli ikametlerinizi yazmanız gerek.
-
@Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba.Biz 4 kişilik bir aileyiz.2022 eşime çıktı.Ben eşim ve küçük kızım Ankara da mülakata katılacağız.Ama büyük kızım Amerika da ünv.okuyor 4.sınıf.Eylül-Aralık arası Amerika da. 15 Aralık-15 ocak arası Türkiye de.Ocak_Mayıs arası Amerika da.Mayıs-Ağustos Türkiye de.Büyük kızım için mülakatı Amerika yazmayı düşünüyorum.Mantıklı mı?Ve orada mülakata girerse ne gibi belgeleri yanında hazır bulundurmalı?Teşekkrler.
merhaba. abd'de okuyan kızınız 21 yaşından büyük mü acaba?
(4.sınıf dediğiniz için sordum) -
@Burooo07, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
1-İşyerinin telefon numaraları yazarken başına birşey getiriyormuyuz?
2-Üniversite bölümümün ismini türkçe mi ingilizce mi yazıyım?
3-İkamet ettiğim yere 2009da taşındım adres ismim 2010 da değişti güncel adres ismini yazıp tarihi 2009 yazsam sakıncası olurmu? 2 ayrı adres gibi gözüktüğü için yanlış beyan yazmaktan korkuyorum.1- 0090 ya da +90 yazabilirsiniz.
2- ingilizce yazabilirsiniz.
3- sorun olmaz, son halini yazabilirsiniz. -
@gucarslan başvutduğumuzda 20 idi şimdi 21
-
Çok teşekkürler. Peki bir sorum daha olacak 🙈
2022 için benim case numberıma sıra gelmez veya ben DV sürecini herhangi bir aşamadan sonra ilerletmezsem, bu durumlarda turist vizesini kullanmam bana sıkıntı yaratır mı? Size çok soru sordum çok teşekkür ederim .
-
Formu gönderdim Arkadaşlar bugün; herkese başarılar, yukarıda fees bölümü var herhangi bir ödeme yapamayacağız değil mi henüz ?
-
@Fıratsky Aynı sorun bende de GERMANY yazıyor doğum yerim olduğu için mi bilmiyorum, konsolosluk seçemiyorum ben sadece normal devam ediyor.
-
@crazycells vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim.
netleştirebilmek adına soruyorum, gereksiz ise kusura bakmayın lütfen.
1 hafta 10 günlük turistik avrupa seyahatlerini oraya yazmamıza gerek yok o zaman öyle mi? ya da yazacağız ancak polis belgesi mi almamıza gerek yok? bu arada polis belgesi nedir adli sicil kaydı mı? ve her ülkenin kendi konsolosluğunda mı alına bir belge?
-
Selam arkadaşlar, benim sorum sosyal medya platformları bilgisi istenen bölümle ilgili. Biliyorum biraz garip bir soru ama yine de emin olmak istedim. Örneğin, Twitter'da adım soyadım Xxxxx xxxx ve kullanıcı adım yyyyyyy username ve handle ile tam olarak istedikleri kullanıcı adım değil mi? Ayrıca Youtube'da kullanıcı adı yok, youtube için sadece adımı soyadımı mı yazmalıyım? Teşekkürler...
-
@isoceylan99 evet, kullanıcı adınızı yazın yeterli. YouTube icin de kullanıcı adınızı ne ise (isim, soyisim) onu yazabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum