[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Teşekkür ederim hocam. İzninizle bu konu da son bir sorum var.
''Gercek durumunuzda degisiklik olmadigi surece israr etmenize gerek yok'' Bundan kastınız nedir hocam ? Eğer KCC adres değişikliği talebimi kabul etseydi Eylüle kadar Azerbaycan da kalacaktım. :)Eger Azerbaycan'a giderseniz ve Turkiye'ye donmeyecekseniz ve ayni zamanda Ankara'da size hala bir mulakat tarihi verilmemis olursa, bence o durumda KCC'yi arayip konusup israr etmeye devam edin.
-
@crazycells Anladım hocam, çok teşekkür ederim. KCC’ye iki mail daha göndermiştim bu konu hakkında, yine aynı cevabı verirlerse artık pes edip bu konuyu kapatacağım. 🤐
-
@crazycells Bu sene birkaç gün önceden aynısını yapmadınız? Yoksa zamanınız mı yok :)
-
Sonunda evrak onayım geldi. Numaram ufak olmasına rağmen rastgele yapsalar daha önce gelirdi gibi :)
-
@isik gözünüz aydın tebrikler. darısı mülakata inşallah.. :)
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Bu sene birkaç gün önceden aynısını yapmadınız? Yoksa zamanınız mı yok :)
soruyu tam anlayamadim maalesef :)
-
@sarslan Merhaba. Nasıl bir mail attınız acaba biraz değiştirerek ben de atıp şansımı denemek isterim. Teşekkürler.
Ya da genel olarak , aşağıdaki gibi bir mail yeterli olur mu?
"Dear Sir/Madam,
I am one of the DV2021 winners. I submitted my DS-260 form on xx/xx/xxxx and still have not received an e-mail about submitting my documents. When can I submit my documents in order for them to be processed?
Thank you.
Case Number: 2021EU22***
Complete Name:
Date of Birth: " -
evrak onayı 8000'lerde sanırım. bu hızla ne zaman 11k olur
-
@Abdullah-Yaz 12 ayda 8000lere geldiyse kalan sürede kaça gelir siz düşünün :)
kcc çalışmıyor. son bir kaç gündür verdikleri 3-5 onaya bakmayın siz. düpedüz çalışmıyorlar.. -
@gucarslan iyi de sadece dvliler söz konusu değil neden hala işlerini yapmıyorlar ben de anlamadım amerikada hayat normale döneli 1 aydan fazla oluyor. yaptıkları düpedüz suç kanıtlanırsa yargı yolunda anca öyle alırsın gc'yi. nasıl bir ülkeyse artık hukuk sistemi böyle işliyor demek ağlamayana meme yok. trump gitti diye seviniyorduk biden el atmazmı bu konuya ya
-
@Abdullah-Yaz diğer göçmen vizelerine oldukça güzel çalışıyorlar. sadece dv, onların öncelik sırasında son sırada. bu yüzden de dv için insan gücünü kullanmıyorlar. ve bu suç değil.. çünkü dv bir hak değil, sadece kazanılmış bir ayrıcalık. bunun da belirli kuralları var..
davalar devam ediyor. belli ki DV2021'in kaderini davalar belirleyecek.
-
@gucarslan Merhaba hocam. KCC neden çalışmıyor biliyor musunuz? Meraktan soruyorum.
-
@gucarslan dv2020 lilere ek 9000 case numberlık mülakat yapılsın kararı çıktığı doğru mu davanın ismi neydi ?
-
@Abdullah-Yaz gomez davası'nda karar temmuz ayından önce açıklanmayacak.
şuan kimlere nasıl verileceği belli değil.. duyumunuz hatalı. -
@Orhan-Cabarov "çalışmıyor" ifadesi tam anlamıyla alışmıyor imasındaydı.
çoğu çalışanı evden devam ediyor ve covid yüzünden tam verimle çalışamadıklarını belirtiyorlar. -
@borai hangi adrese gönderiyoruz bu e mail i?
-
@keysnambır Merhaba, Mayıs için 18.000, Haziran için Current yazıyor. Bu; Mayıs'ta 18.000 ile 2021 yılını biritdikleri anlamına mı geliyor? yoksa Haziran'da devam edecek mi?
-
@MehmetArikan current, tum numaralarin surece devam edebilecegini belirtiyor. Surecte ay bazinda yavas yavas isledikleri numaralari artiriyorlar. Bir yerden sonra geri kalan tum numaralarin islenebilecegi ongorusuyle hepsini aktif ediyorlar.
-
@Muharrem42, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@borai hangi adrese gönderiyoruz bu e mail i?
[email protected] adesine.
-
@borai soyle yazmistim:
Dear Sir / Madam,
I hope you're well and safe! I'd like to ask when I should expect to submit my documents as I have not received any e-mail from KCC in this regard. According to the last visa bulletin, the cut-off number for May is 18,000 and my case number is 2021EU23***.
I appreciate it if you can let me know when I can submit my documents.
Thanks and best regards,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum