USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
@yboran, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@knnrn, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@yboran Neyi görüşmek istiyorsunuz anlamadım? Sadece 220 dolarlık ücretleri ödemeniz yeterli, kartlar otomatik olarak basılacak ve sistemde kayıtlı adrese gönderilecek. Herhangi bir görüşme yapmanıza gerek yok. USCIS web sitesinde onların görünmesine de gerek yok.
Selam, şu an kendi hesabımdan girdiğimde eşim ve çocuklarım listede görünmüyor USCIS hesabımda, onalrın 220 dolar oaln ücretlerini ödeyeiblmem için listede görmek gerektiğini düşünüyorum. ilk giriş çıkışları üzerinden 1 yılı aşkın süre geçtği için askkıda kalma veya hak kaybı gibi bir durum olmassın diye görüşmek istiyorum. O nedenle sordum. şuan pasaportlarındaki 1 yıllık süre de geçtiği için vizesis durumdalar, greencard olmadan giriş yapamayacğaımız için sorunu çözmeye çalışıyorum. onların için ayrı USCIS hesabu açmama gerek var mı?
ok dir ödemeyi yapabildim. teşekkür ederim.
-
@knnrn, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@yboran Neyi görüşmek istiyorsunuz anlamadım? Sadece 220 dolarlık ücretleri ödemeniz yeterli, kartlar otomatik olarak basılacak ve sistemde kayıtlı adrese gönderilecek. Herhangi bir görüşme yapmanıza gerek yok. USCIS web sitesinde onların görünmesine de gerek yok.
Selam, şu an kendi hesabımdan girdiğimde eşim ve çocuklarım listede görünmüyor USCIS hesabımda, onalrın 220 dolar oaln ücretlerini ödeyeiblmem için listede görmek gerektiğini düşünüyorum. ilk giriş çıkışları üzerinden 1 yılı aşkın süre geçtği için askkıda kalma veya hak kaybı gibi bir durum olmassın diye görüşmek istiyorum. O nedenle sordum. şuan pasaportlarındaki 1 yıllık süre de geçtiği için vizesis durumdalar, greencard olmadan giriş yapamayacğaımız için sorunu çözmeye çalışıyorum. onların için ayrı USCIS hesabu açmama gerek var mı?
ok dir ödemeyi yapabildim. teşekkür ederim.
Bilgi için gncel durumu paylaşmak isterim, konsolusluktan GC onayı aldıktan yaklaşık 2 yıl sonra ancak GC basımlarının onayını verebildik(ben asıl talihli zaten almıştım, bu talep ailenin geri kalan bireyleri içindi) nisan başından USCIS ten yaptığım başvuru ile 10 gün içinde eşimin ve çocukların GC ları USA adresini teslim edildi. destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Asıl hikaye şimdi, yaklaşık 2 yıldır USA ya giriş yapmayan ailemin GC ları ile ilk girişinde nasıl bir durumla karşılaşacaklar merak ediyorum. Her türlü ihtimali hazırlıklıyız, bakalım. En azından COVID 19 positive sonucumuz var artık bu kanaldan yürümeye çalışacağız.
-
hayırlı olsun diyelim, merak ediyorum sürecinizi mutlaka paylaşın lütfen. Bizde öyle durum yok ama olsa ne olur diye merak ediyorum. çünkü eşimin GC vize alamadı henüz. ben ve kızımda var. eşimin sürecini bekledik pandemi vardı o yüzden göç etmeyi hızlandıramadık derimd iye düşündüm ama emin olamıyorum ağustosta 1 yıl olacak.
siz Nereye gideceksiniz? ilk giriş Miami'den yaptık. memurlar sorgulayıcı baya orada.. -
Greencard ucretini odemeden once adres degisikligi yaptim. Kart uretilirken yeni adresin onaylandigi bilgisi geldi. Suan ‘’Card was mailed to me’’ yaziyor fakat usps tracking number bulunmuyor, eksik birsey mi var, uscis aranmam mi gerekiyor?
-
@tiberius, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Greencard ucretini odemeden once adres degisikligi yaptim. Kart uretilirken yeni adresin onaylandigi bilgisi geldi. Suan ‘’Card was mailed to me’’ yaziyor fakat usps tracking number bulunmuyor, eksik birsey mi var, uscis aranmam mi gerekiyor?
Yakinda sayfa guncellenecektir diye dusunuyorum, su an icin baska bir sey yapmaniza gerek yok.
-
Sayfa guncellendi card was picked up usps seklinde, delivery adresini gorulmuyor, privacy den dolayimi, bunu gorebilir miyiz?
-
Sayfa guncellendi card was picked up usps seklinde, delivery adresini gorulmuyor, privacy den dolayimi, bunu gorebilir miyiz?
USPS tracking code verecekler orada size, o tracking code ile USPS sitesinden bilgileri gorebileceksiniz.
-
Merhaba, tracking code ile kontrol ettigimde delivery adresi gozukmuyor
@crazycells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
USPS tracking code verecekler orada size, o tracking code ile USPS sitesinden bilgileri gorebileceksiniz.
-
@tiberius Takip numarası ile durum takibi yapabileceksiniz ama hiçbir zaman teslimat adresini göstermez.
-
@crazycells Merhaba, Greencard eski adresin Usps local post office bölgesine teslim edildigini gosteriyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Tesekkurler
-
@crazycells Merhaba, Greencard eski adresin Usps local post office bölgesine teslim edildigini gosteriyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Tesekkurler
Adrese ulasmasini bekleyin isterseniz. Her asamada kontrol etmenizin nedeni neydi, hatirlatir misiniz?
-
@crazycells Greencard eski adresten foward edildigi gorunuyor (Daha onceden adresi guncelledim) fakat su an orta bati da bir yere yeni adresten farkli teslim edildigi gorunuyor. Usps daha once iletisime gectim, ilgilendiklerini soylediler Uscis aranmali bu durumda?
-
@tiberius tracking number i nerden buldunuz acaba
-
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
-
Ben Litvanya'da yaşıyorum mülakata buradaki ABD elçiliğinde gireceğim yerel dili bilmiyorum ve İngilizcem yetersiz. Mülakata tercüman ile girebiliyor muyum
-
Eski pasaportları da götürmek gerekiyor mu. Yaklaşık 10 yıl önce 6 aylık pasaport çıkartmıştı ama hiç kullanmadım ve süresi bitti şu an bulamıyorum kayboldu sanırım. Bu durumda ne yapabilirim
-
13 yıllık banka sektöründe uzmanlık ve tecrübem var ama son 5 yılda resmi kayıtlı bir çalışmam olmadı. Bu bir sorun oluşturur mu ne yapabilirim
Tşk.
-
-
@hakan-altun Sorularinizi yanlis baslik altinda soruyorsunuz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
-
@crazycells Greencard eski adresten foward edildigi gorunuyor (Daha onceden adresi guncelledim) fakat su an orta bati da bir yere yeni adresten farkli teslim edildigi gorunuyor. Usps daha once iletisime gectim, ilgilendiklerini soylediler Uscis aranmali bu durumda?
USCIS'i arayip kendilerine geri donup donmedigini sorun isterseniz, USPS'in verdigi bilgiler USCIS'e de gidecektir...
-
@aslierdem acaba green card başvurusundan kaç ay sonra green card elinize ulaştı?
-
@emirgenco basvurduktan sonra derken uscis odemesinden sonra mi demek istediniz? Odemeyi Turkiyedeyken yapmistik Amerikaya giristen 2buck ay sonra bize ulasti greencardlar. Ilk adres olarak bir tanidigimin adresini vermistim uscise once oraya gitti kartlarimiz sonra arkadasim bize postaladi.
Obur turlu greencarda basvurduktan ne kadar sonra diye soruyosaniz cidden bu biraz uzun bi surec hele benim ilk basvurumu 2012 yilinda yaptigmi dusunursek bayaa sonra, ama kazandigim yil ogrendikten 15-16 ay sonra amerikadaydim ve kartlar da iste iki ay sonrasinda geldi. -
@emirgenco, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@aslierdem acaba green card başvurusundan kaç ay sonra green card elinize ulaştı?
Resmi olarak bekleme suresi 120 gundu, dolayisiyla pek cok kisiye bu sure icinde ulasiyor.
-
@crazycells peki Üstad başvurduktan sonra sadece ilk etapta 2 senelik green card mı veriliyor k1 ille evlenenlere yoksa mesela bazıları var 5 senedir birlikte flörtleri var herkese ilk etapta 2 sene mi oturum veriliyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum