Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
-
@redsat2000 hala gelmedi mi sizin randevu
-
@verdal Hayir ses yok hala Bir sey olursa buradan bildireceğim
-
Bugün Re entry permit biometric photo ve finger print randevu yazım geldi. 05 Mayıs 2021 saat 0100 pm de randevu tarihim . 9 ay sonra bana sıra geldi .
-
@redsat2000, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Bugün Re entry permit biometric photo ve finger print randevu yazım geldi. 05 Mayıs 2021 saat 0100 pm de randevu tarihim . 9 ay sonra bana sıra geldi .
gozunuz aydin.
-
@redsat2000 şükür sonunda geldi hayırlı olsun
-
@verdal teşekkürler Umarım en kısa zamanda belge elime ulaşır.
-
@redsat2000 inşallah öyle olur.
-
Herkese merhaba son zamanlarda re entry yapanlarin İlk notice lerinde düzelme var mı ne kadar surede geliyor bilgisi olan yazabilir mı.
-
@crazycells merhaba,
1- I131 formunu Amerika'da doldurduktan sonra hemen ülkeden ayrılmak mümkün mü? Biyometrik randevu için ikinci bir seyahat yapmayı düşünüyoruz.
2- Biyometrik randevu bizim formda belirttiğimiz adrese yakın bir lokasyona mı veriliyor?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
-
@tolgaa, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
@crazycells merhaba,
1- I131 formunu Amerika'da doldurduktan sonra hemen ülkeden ayrılmak mümkün mü? Biyometrik randevu için ikinci bir seyahat yapmayı düşünüyoruz.
2- Biyometrik randevu bizim formda belirttiğimiz adrese yakın bir lokasyona mı veriliyor?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
-
Hayir, USCIS basvuruyu alana kadar ABD'de kalmalisiniz. Eger USCIS basvuruyu degerlendirmeye aldiginda ABD'yi terk etmis olursaniz direkt basvuruyu sonlandiriyorlar. Fakat sonrasinda ABD'den cikip, biyometrik randevu icin geri donebilirsiniz.
-
Evet, size en yakin USCIS ofisine.
-
-
Bugün Biometric photo ve finger print işlemini tamamladım. Sıra değerlendirme sonrası traveller document evrakımın teslimine geldi. Randevu Bekleyen herkese iyi sabırlar ve kolaylıklar diliyorum.
-
@crazycells I-131 formunu(seyahat için) I-130 ve I-130A formları ile birlikte mi gönderiyoruz
Bir de seyahat izin formu ne kadar sürede onaylanıp bize geliyor tahmini süre olarak.. O form İçin ayrıca ücret ödenmiyor sanırım -
@mümine, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
@crazycells I-131 formunu(seyahat için) I-130 ve I-130A formları ile birlikte mi gönderiyoruz
Bir de seyahat izin formu ne kadar sürede onaylanıp bize geliyor tahmini süre olarak.. O form İçin ayrıca ücret ödenmiyor sanırımHangi surecteydiniz? Konsoloslukta IR-1 surecinde degil miydiniz? Bilgilerinizi imzaniza tasirsaniz cevap verebilirim.
Eger ABD'de I-485 gonderiyorsaniz, I-131 icin ucret odemenize gerek yok, beraber gonderebilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Bir de seyahat izin formu ne kadar sürede onaylanıp bize geliyor tahmini süre olarak.. O form İçin ayrıca ücret ödenmiyor sanırımHangi surecteydiniz? Konsoloslukta IR-1 surecinde degil miydiniz? Bilgilerinizi imzaniza tasirsaniz cevap verebilirim.
Eger ABD'de I-485 gonderiyorsaniz, I-131 icin ucret odemenize gerek yok, beraber gonderebilirsiniz.
Teşekkür ederim yanıtınız İçin. Bir yakınım İçin sormuştum. Kendisi Amerika’daydı. Orada erkek arkadaşı ile evlendi. Evraklarını hazırlıyorlardı.
-
@crazycells ilk notice gelmesinden bahsediyorsunuz değil mi. Evrakların ulaştığına dair bir mesaj geliyor diye biliyorum ondan sonra da notice i postaya veriyorlar doğru mu biliyorum bilmiyorum. Evrakların ulaştığı mesajı gelince çıkabiliyor muyuz. Biz 30 haziran 21 temmuz arası gideceğiz hemen 1 temmuzda başvuruyu yapacağız umarım 21 temmuza kadar hallolur. 21 temmuzda dönmek zorundayız belki bu pandemi nedeniyle kolaylık sağlarlar direkt iptal etmezler diye ümit ediyorum. Randevu eskiden 4-6 hafta arsında geliyordu şimdi 6 ay bile iyi süre oluyor.
-
@redsat2000 hayırlı uğurlu olsun
-
Teşekkür ederim yanıtınız İçin. Bir yakınım İçin sormuştum. Kendisi Amerika’daydı. Orada erkek arkadaşı ile evlendi. Evraklarını hazırlıyorlardı.
O halde su basligi incelemenizi tavsiye ederim, ilk iletideki tum belgeleri beraber gondersinler:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandasi-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@verdal, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
@crazycells ilk notice gelmesinden bahsediyorsunuz değil mi. Evrakların ulaştığına dair bir mesaj geliyor diye biliyorum ondan sonra da notice i postaya veriyorlar doğru mu biliyorum bilmiyorum. Evrakların ulaştığı mesajı gelince çıkabiliyor muyuz. Biz 30 haziran 21 temmuz arası gideceğiz hemen 1 temmuzda başvuruyu yapacağız umarım 21 temmuza kadar hallolur. 21 temmuzda dönmek zorundayız belki bu pandemi nedeniyle kolaylık sağlarlar direkt iptal etmezler diye ümit ediyorum. Randevu eskiden 4-6 hafta arsında geliyordu şimdi 6 ay bile iyi süre oluyor.
Evet, USCIS basvuruyu aldiktan sonra ABD'den cikabiliyorsunuz.
-
@verdal Teşekkürler Başvurunun ne zaman alındığını ve işleme konduğunu Uscis status online check web sayfasındanda takip edebilirsiniz. Email ile gelen mesajda receipt numarası olacaktır Bu numara ile ilgili web sayfasına giriş yapacaksiniz.
-
O halde su basligi incelemenizi tavsiye ederim, ilk iletideki tum belgeleri beraber gondersinler:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandasi-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum