Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yekta DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    @irfan-çetin bizimde 2017 Mayıs da kazandığımızı öğrendik. 2 hafta sonra düğünü yaptık 17 Mayıs da idi . Hazirandada ds260 ı yolladık . Sizce bizde ap kalır mıyız ? Düğünde çekilmiş halay fotolarını bile götürebilirim faydası olacaksa 🙂

    halay fotografi varsa sorun olmaz. Evlilik gercek demektir 🙂

    Konsolosluk cok nadir olarak ek belge istiyor ya da evliligin gercekligini arastirmak istiyor. Biraz sansiniza kalmis, o ciftlere neye gore karar veriyorlar ya da dosyada neyi supheli buluyorlar ben de bilmiyorum.


  • @crazycells ama riske girmemek icin fotoları a4 e renkli çıktı yapayım diyorum . Girişte güvenlik görürse fotolara kahkaha atmaz umarım :))


  • @yekta sizin mülakat tarihi ne zaman? mülakattan 1 hafta önce asıl kazanana mail gönderip belge isterlerse o zaman götürürsünüz, bizi sanırım belediyeden aldığımız nikah başvuru tarihi kurtardı


  • @irfan-çetin bu hafta açıklanırsa agustos da olacak inş . Nasıl yani belediyeden alınan belge hangisi acaba . Günü gelince bende alayım


  • @yekta başvurumuzu gösteren bir belge, belgenin adını hatırlamıyorum üstünde her türlü bilgi var fotoğraflar da var , tarih de yazıyor, o işimize yaradı


  • @irfan-çetin teşekkürler . Tüm belgeleri götüreyim ne olur ne olmaz


  • @derya-gungor Sizin stres yapmanıza gerek yok. 2 ayda olsa 10 ayda olsa AP olumlu olduğu an süreç bitecek. Tabi beklemek biraz can sıkıcı oluyor. Eşinizin sicili temiz olduğu sürece korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Greencard lotosunda zaman sınırlaması var ve AP işleminin belirli tarihe kadar bitmesi gerekiyor. O yüzden ekstra strese neden oluyor. Rahat olun ve sabırla bekleyin.

    @irfan-çetin Greencard talihlisi olunca sahte evlilikler yapanlar olduğundan dolayı konsolosluk bazı durumlarda süphelenebiliyor. Evlilik sürecinizi belge fotograflar ile kanıtladıktan sonra bir sıkıntı oluşturmuyor. Vizeniz hayırlı olsun sizin adınıza sevindim. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

    @yekta Biraz sans bu gecen senede aynı sekilde yapanlardan sadece 1 2 kişinin buna benzer sorunu oldu ama fotograf ve belge ile kanıtladıktan sonra hepsi aldı vizesini. Bu sebeple AP kalırsanız sürec daha hızlı ilerliyor.


  • Selamlar. Bu sabahki randevumun ardindan esim ve benim pasaportlarimiz iade edilerek malum surece dahil edilmis olduk 🙂 Numaranin bir turlu gelmemesi bizden sonra numara alan kisilerin islemlerini bitirip ayrilmalari neticesinde yavastan bir seylerin ters gittigini anlamaya baslamistik. Simdi ek formlari doldurup gonderecegim. Hakkimizda hayirlisi.

    Suraya da kendimce surece sebebiyet vermis olabilecek sebepleri birakayim;

    1- Fazla sayida yurtdisi seyahati (turistik ve is amacli) Ozellikle son 3 yildir rutin bir sekilde yilda 3-4 kez Nijerya ‘ya giris cikis.

    2- Esimin kardesinin bir donem tutukluluk durumunun bulunmasi. O konuda bir hayli soru geldi.

    3- Hic mevzusu gecmese de bir ihtimal Fransada iken almis oldugum alkollu arac kullanmaktan para cezasi. (Fransada mahkemelik bir suc sayiliyor)

    Gelisme olmasi durumunda burayi guncelleyecegim. Surecteki tum arkadaslara sabir diliyorum. Bol sanslar.


  • @filth_grinder geçmiş olsun. eşinizin kardeşi hangi suçtan tutuklu kaldı ki okadar çok soru sordular .


  • Esinizin kardesinin tutuklu oldugunu nerden biliyorlarki


  • @yekta 10-12 yil once universite donemindeki siyasi gorusleri ile alakali durumlar diyelim. Sucsuz oldugu ispatlaninca tutukluluk durumu da sona ermisti.


  • @metert gectigimz yil ailesi ile turist vizesine basvurmu ve red almisti. O surecte verdigi bilgiler diye tahmin ediyorum.

  • ⭐⭐

    @filth_grinder geçmiş olsun.Sizin sürecin sonunda da olsa vizeyi alacağınıza inanıyorum. Fakat anlamadığım ve şaşırdığım bir konu var. Eşinizin kardeşi olduğunu nereden biliyorlar. O vize başvurunuza eşinizde mi katılmıştı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @filth_grinder gecmis olsun, bol sabirlar dilerim!

  • Yasaklı

    @filth_grinder DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    Selamlar. Bu sabahki randevumun ardindan esim ve benim pasaportlarimiz iade edilerek malum surece dahil edilmis olduk 🙂 Numaranin bir turlu gelmemesi bizden sonra numara alan kisilerin islemlerini bitirip ayrilmalari neticesinde yavastan bir seylerin ters gittigini anlamaya baslamistik. Simdi ek formlari doldurup gonderecegim. Hakkimizda hayirlisi.

    Suraya da kendimce surece sebebiyet vermis olabilecek sebepleri birakayim;

    1- Fazla sayida yurtdisi seyahati (turistik ve is amacli) Ozellikle son 3 yildir rutin bir sekilde yilda 3-4 kez Nijerya ‘ya giris cikis.

    2- Esimin kardesinin bir donem tutukluluk durumunun bulunmasi. O konuda bir hayli soru geldi.

    3- Hic mevzusu gecmese de bir ihtimal Fransada iken almis oldugum alkollu arac kullanmaktan para cezasi. (Fransada mahkemelik bir suc sayiliyor)

    Gelisme olmasi durumunda burayi guncelleyecegim. Surecteki tum arkadaslara sabir diliyorum. Bol sanslar.

    gecmiş olsun. nijerya da bokom haram örgütünun güçlü olduğu bölgeler var, o bölgelere sık seyahat ettiyseniz süphe çekmiştir. alkollu arac kullanmak hukuk devletlerinde büyük suctur buna devam edip etmediğiniz arastırılacaktır.esinizin kardesinin durumu bence etkilemez.suc sahsidir.


  • @arnblt hocam o konu bizde de muallak 🙂 dediginiz gibi birlikte katilma vs. olmamisti daha once.


  • @filth_grinder geçmiş olsun. Bol sabır diliyorum

  • ⭐⭐

    @filth_grinder siz nüfus kayıt örneği alırken aile olanı mı aldınız. Orada anne baba kardeşler falan detaylı çıkıyor. Belki oradan kontrol etmişlerdir. Ama dediğim gibi sizin süreç mutlaka olumlu sonuçlanır. DS5535 istedilerse doldurup gönderince netleşir. Sık seyahat ve yurtdışı çalışma belki onlara araştırmayı düşündürtmüş olabilir. Fransadan sicil kaydı istemişmiydiniz .1 sene den az kalışlar için gerekmiyordu.


  • @arnblt tesekkurler. Nufus kayit ornekleri sadece beni ve esimi iceriyordu. Bir tarz oncu guvenlik arastirmasi yapmislar belliki. Baglantiyi baska turlu kurmak mumkun degil.

    Fransada para cezasi da olsa mahkeme sureci islediginden ben bunu DS260ta belirtmis ve mulakata da mahkeme belgeleriyle gitmistim.

    Dediginiz gibi cok seyahat etmis olmamiz surecte etken olmus olabilir. Diger durumlar da benim kendi kendime yaptigim tahminler sadece. Biliyorsunuz ki herhangi bir aciklama ve neden belirtilmiyor. Ne mulakat sirasinda ne de sonradan yapilan yazismalarda.

    DS-5535 leri doldurup gonderdim artik beklemekten baska yapacak birsey yok. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.


  • @crazycells 21 mayıstan 11 hazirana kadar süren idari işlemden sonra vizem elime ulaştı.değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.diğer arkadaşlara da sabır dilerm 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum