[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells Çok teşekkür ederim size ve gucarslana yardımlarınız için. Malesef çok kararsızım hocam, çünkü ne olacağını kestiremiyorum.

Aklıma takılan son bir şey var hocam rica etsem düşüncenizi söyler misiniz? Diyelim ki ds-260 formunu açıp adresi Azerbaycan’a aldım ama o sırada Türkiye de bulunmam sorun yaratır mı? Mülakat tarihi belli olduktan sonra Azerbaycan’a gitsem olur mu?
Azerbaycan da propiskam var, türkçesi ne bilmiyorum ama kaydım var babamın evine.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Çok teşekkür ederim size ve gucarslana yardımlarınız için. Malesef çok kararsızım hocam, çünkü ne olacağını kestiremiyorum.

Aklıma takılan son bir şey var hocam rica etsem düşüncenizi söyler misiniz? Diyelim ki ds-260 formunu açıp adresi Azerbaycan’a aldım ama o sırada Türkiye de bulunmam sorun yaratır mı? Mülakat tarihi belli olduktan sonra Azerbaycan’a gitsem olur mu?
Azerbaycan da propiskam var, türkçesi ne bilmiyorum ama kaydım var babamın evine.
Maalesef ben de bilemiyorum, Tiflis Konsoloslugu Azerbaycan'da oldugunuzu gormek isteyebilir.
-
Bugün geldiğim nokta şu oldu. Keşke başvuru yapmasaydım. Gerçekten de bitirdi beni iş güç anlamında her şeyde koca 1 senem çöp oldu resmen. Kendimi neden bu saçma şeye endeksledim hiç bilmiyorum resmen kendime kötülük ettim. Kız arkadaşım gideceğim diye ayrıldı, iş konusunda gideceğim diye fırsatı değerlendirmedim gerçekten yazıklar olsun. Çıkın kardeşim vermiyoruz diyin ya bu kadar basit herkes işine baksın.
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam. İşte bu gibi şeyler kafamı kurcalıyor diye karar veremiyorum, korkuyorum.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak Var.

Sorarlarsa Türkiye de ailemin yanında kalıyorum derim ama bu işe yarar mı yaşamadan bilemeyiz sanırım. 2 yıldır Azerbaycan’a gitmiyorum.
-
@ruhimücerret Al ben de o kadar. Gece gündüz aklımda bu var.

-
@Orhan-Cabarov saçma sapan işler ya wat için çıkıp unutun diyorlar bana da diyin kardeşim vermiyorum diyin bitti diyin. neyin olayı bu ya. anlamıyorum yani mayıs ayında haber versen haziranda mülakat veriyorsun zaten 267 vize basmışlar. konsolosluğu açsan ne olacak bu saatten sonra ilk 5 kişiyi mi alacaksınız ülkeye? alın ve süreç bitti diyin bu işkence bitsin. gerçekten inşallah bu covid belasından kafasını kaldıramaz bu amerika. aşısı falanı filanı inşallah bir işe yaramaz ele ayağa muhtaç olurlar.
-
@iglesos, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaslar herkese merhabalar, Bir suredir forumu takip ediyorum ve bir cok sorumun cevabini farkli basliklar altinda uzun okumalar sonucunda bulabildim, burada basta @crazycells ve @gucarslan a tesekkur ederek cevaplarima bulamadigim sorularima baslamak istiyorum.
Subat ayinin ortasindan itibaren B2 statusunde Birlesik Devletler'de bulunmaktayim. CP olarak tercih ettigim surecime malum son zamanki yeni gelismeler uzerine, istemeyerekte olsa AOS secenegi ile devam etme karari aldim, 1 Hafta sonraki Turkiye donus seyahatimi iptal edecegim.
Henuz burada 60. gunum ancak KCC den bir belge istegi gelmedigi icin surecimi USICS ile degerlendirmek istedigimi iletirsem 90 gun kurali altinda 'niyet belli etmek' hususunda ihlal yapmis olur muyum ? ( DS-260 formumda degisiklik talebi )
Gerekli belgelerimi 90 gun sonu olan 20 Mayis tarihinde gondermem de bir sakinca var midir ? ( Haziran ayi icin numaram Current )
Sizlerden ricam bu konuda gercekten bilgisi olan kisinin bu soruyu cevaplamasi olacak. Tesekkur ederim ve hepinize sureclerinizde bol sans diliyorum.
su ileti sizi de ilgilendiriyor:
-
@crazycells Merhaba hocam. NVC'ye de yazmamı tavsiye eder misiniz ? Dosyam NVC de gözüküyor, onların konsolosluk değişme yetkisi var mı ?
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Merhaba hocam. NVC'ye de yazmamı tavsiye eder misiniz ? Dosyam NVC de gözüküyor, onların konsolosluk değişme yetkisi var mı ?
Hayir, onlar DV sureciyle direkt ilgili degiller, o nedenle hic ugrasmazlar.
-
@crazycells Teşekkür ederim, İyi ki sormuşum yoksa yazacaktım.
-
Merhaba arkadaşlar dosyamin nerde olduğunu sorguladigimda hala NVC yaziyor yani henüz konsolosluğa transfer edilmemiş anlamına geliyor galiba.. Ben Paris konsolosluğunda gireceğim mülakata ve bildiğim kadarıyla abd nin avrupa ülkelerine koyduğu yasak (ban) ta kaldırıldı..bu durumda acaba dosyam yakın zamanda transfer edilecek mi bu süreç normal mi , benim herhangi bir mesaj atmama ya da endişelenme me gerek var mı...Kafamı kurcalayan durum benim başvurum Türkiye kontenjanın dan olmasından dolayı Türkiyede ki konsolusluk açıklaması beni etkiler mi ...ilk günden ds260 formumu paris te gireceğim diye yolladım...tesekkurler
-
@aydın-t Paris büyükelçiliğinin sayfasını incelediniz mi? Rutin işlemlere dönüş ve DV prosesle ilgili bir bilgi var mı?
-
@aydın-t Merhaba. Bildiğim kadarıyla fransa'daki paris abd konsolosluk kapalı, dv vizesi vermiyor. O yüzden beklemeniz gerekiyor. Benim dosyam da nvc de bekliyor, çünkü Ankara daki abd konsolosluğu dv vizesi vermiyor.
-
@goblis yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde yasakların kalkmasıyla kısa sürede vize işlemlerinin rutine gireceğine dair mesaj yayınlanmıştı...
-
@Orhan-Cabarov paris konsoluslugu zorunlu vizeler disinda vize vermiyor du ama banin kalmasından sonra tüm kategorilerde verdi yada başlayacağını belirttiğini biliyorum
-
@aydın-t paris / fransa henüz dv vizesi vermeye başlamadi. hazırladığımız siteyi kontrol edin lütfen..
-
@gucarslan yani sonuç olarak dosyamin nvc de olması normal degi mi? Turkiyedeki açıklamayla bir alakası yok yani paris vermeye başladığı zaman dosyamda transfer edilir anlamına geliyor doğrumudur sayın @gucarslan Değerli bilgileriniz içinde çok çok sagolun
-
@aydın-t Paris konsolosluğa son durumu sormayı deneyebilirsiniz. Henüz DV dosyası işlemiş görünmüyorlar.
-
@aydın-t, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan yani sonuç olarak dosyamin nvc de olması normal degi mi? Turkiyedeki açıklamayla bir alakası yok yani paris vermeye başladığı zaman dosyamda transfer edilir anlamına geliyor doğrumudur sayın @gucarslan Değerli bilgileriniz içinde çok çok sagolun
Siz en baştan Paris’i seçtiğiniz işin sürecinizin Türkiye ile bir ilgisi yok, transfer gibi bir durum da olmayacak. Paris konsolosluğunu takip edip, onlara sormalısınız.
-
Merhaba , neden bazı evraklar KCC de bazıları ise NVC de görünüyor. Farkı nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum



Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari


Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.