[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@Tolga-Yıldız, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Number of previous spouses 1
Ardından eski eşimin evlenmeden önceki soyadını mı yazmalıyım ?Sorularınızı yanlış konuda soruyorsunuz. Öncelikle şu konuyu en baştan okuyun, video rehberi izleyin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari?page=1
Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyın: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
Bu ileti silindi! -
DS 260 formunda : Branch of Service :
Rank of position :
Military Speciality :Ben jandarma er olarak kısa dönem askerlik yaptım uzmanlık alanım da yoktu askerde iken yardımcı olursanız sevinirim
-
DS 260 formunda : Branch of Service :
Rank of position :
Military Speciality :Ben jandarma er olarak kısa dönem askerlik yaptım uzmanlık alanım da yoktu askerde iken yardımcı olursanız sevinirim
-
@Tolga-Yıldız Merhaba hocam. Ben fazla bilmiyorum, yanlış yönlendirmek istemem. Siz sorunuzu buraya sorun, bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. :)
-
@Tolga-Yıldız, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Branch of Service :
Rank of position :
Military Speciality :land forces
non
soldierşeklinde cevaplayabilirsiniz.
-
@Orhan-Cabarov Ds 260 form doldurup yollamadın mı ben o yüzden sana sormak istedim
-
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
@Tolga-Yıldız Yolladım ama ben de sorarak ve video vardı onu izleyerek doldurdum. Ben askere gitmedim, senin sorunun cevabını bilmiyorum. Buraya sor bilen kişiler yardımcı olurlar. Gucaslan ve Crazycells görürse cevaplar.
-
@Tolga-Yıldız @Orhan-Cabarov burası mülakat deneyimlerinin yazıldığı sayfa yanlış sayfadasınız arkadaşlar sorularınızı burada sormalısınız https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/5798
-
Merhabalar,
Mülakat yeri değişim talebinden dolayı kccye mail atmıştım.DS260 formunu açtıklarına dair mail aldım. Gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra evraklarımı İngilizce olarak yeniden göndermem gerekiyor mu?(Daha önce evraklarımı yollamıştım.mülakat yeri Ankara olarak) -
@akdeniz hangi ülke olarak değişim yaptınız ya da formda degistirebildiniz mi?
çünkü formda o kisim aktif olmaması lazim. -
@akdeniz Merhaba ben de ankarayı, tiflis ile değişmek istiyorum ama henüz %100 karar veremedim. Bunun mümkün olup olmadığını [email protected] adresine mail atarak sordum ama henüz bir cevap gelmedi.
Bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz ? Nereye mail attınız, hangi konsoloslukla değiştiniz ve ne yazdınız vb.
-
@gucarslan evet aktif değildi. Mülakat yeri değişikliği istememin sebebini mail atmamı istediler. Ben de attım ve hemen cevap verdiler ancak mülakat location kısmı aktif değil.
-
@akdeniz anladım. DS260'da o şekilde değişiklik yapamazsınız ne yazık ki. bir de değiştirmek istediğiniz yasal yerde oturumunuz var mı?
-
@gucarslan oturumumuz var.
-
@akdeniz süper! o zaman ilk olarak mülakat yapmak istediğiniz konsolosluğa (hedef konsoslosluk) mail atıp orada mülakat yapmak istediğinizi belirtin. maile oturum evraklarınızı da eklemeyi unutmayın. mailde neden mülakatınızı orada yapmak istediğinizi de belirtin lütfen. onlardan gelecek cevap "KCC ile iletişime geçin" olacaktır muhtemelen. ardından o maili ve yine oturum evraklarınızı KCC'ye tekrar gönderip değişiklik talebinizi iletin. değişikliği onların sistem üzerinden yapması gerek.
-
@gucarslan çok teşekkür ediyorum 🙏🏼
-
@akdeniz, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar,
Mülakat yeri değişim talebinden dolayı kccye mail atmıştım.DS260 formunu açtıklarına dair mail aldım. Gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra evraklarımı İngilizce olarak yeniden göndermem gerekiyor mu?(Daha önce evraklarımı yollamıştım.mülakat yeri Ankara olarak)formda mulakat yeri degismis olarak gorunuyor mu?
-
@crazycells forumda sadece adres kısmı aktif.adresi değiştirdik.mülakat yeri değiştiremedik.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum