Coronavirus (COVID-19)
-
@MySea Öyle ama diğer vizeleri veriyorlarsa bizim vizeleride verebilirler. Gelmeden önce unganlardan test isteseler ne bileyim bir çözüm bulunabilir. Vize vermemek çözüm değil, bizim vaktimiz bitiyor. Bitmese hiç dert etmezdim.
-
@esra-k, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Amerika’ya adım atalı daha iki ay oldu, tr de mağazaya 250-500 kişi girerken corona olmadım burda görüştüğüm 3-5 kişi icinden virus kaptım.koku tad kaybı yasıyorum öyle az kayıp falan değil bildiginiz 0 delirmek üzereyim 🥺
Cok gecmis olsun, kendinize dikkat edin lutfen.
-
https://www.bloomberght.com/rusya-turkiye-ye-ucuslari-1-5-ay-sinirlama-karari-aldi-2278318 Rusya beklemeye gecmiş.
-
-
@MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
yakinda amerikada koyarsa sen o zaman gor basimiza geleni. biletlerde alindi. zaten cdc turkiyeye gitmeyin tavsiyesi verdi. amerikaya goc ettik hala kurtulamadik su akp politikalarinin yanlislarindan.
-
@gkhanfeez Isin asli her an hersey olabilir. Esim ve oglum da bu yaz icin Turkiye yapmayi dusunuyorlar ama tam emin olamadigimiz icin henuz biletleri almadik. Beklemedeyiz.
-
Bu vaka sayıları varken mülakata zor çağırırlar. Bir bu eksikti.
-
@BelmaSarvan çok incesiniz çok teşekkür ederim burada bulabildiklerimi alıp mutlaka kullanacağım sevgiler 🌸
-
@crazycells çok teşekkür ederim 🙏
-
@Ali-Ege-Can-0 çok teşekkür ederim 🙏
-
@BelmaSarvan malesef
Gelmemişti evraklarımız Ankara’ya ulaştıktan sonra sık sık takip ettik forumdan bir arkadaş görüşmelerin açıldığını söylemişti öylelikle girip randevu aldık ama çok kısıtlı randevu veriliyordu suan nasıl bilemiyorum tabi bol sans ve sabırlar diliyorum -
@esra-k sizi sık boğaz etmek istemiyorum ama merak ettiğim için detaylı soruyorum. Benim de case numaram 1300 ler de.
Ben sorduğumda sadece randevu için onlardan mail beklemem gerektiğini söylemişlerdi diye biliyorum.Randevu gelecek diye bekliyorum o yüzden sürekli. Yani randevuyu onlardan beklemiyormuyuz ? Açık olunca biz mi arayıp randevu alıyoruz ? @crazycells @esra-k -
-
ABD, J&J asilarinin uygulanmasini durdurdu. Nedeni ise kanda pihtilasmaya neden olmasi.
https://www.cnn.com/2021/04/13/health/johnson-vaccine-pause-cdc-fda/index.html
-
@BelmaSarvan merhaba estagfurullah sık bogaz ne demek bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım elbette biz onlardan randevu icin bilgi gelmesini beklemedik dosyamız Ankara’ya ulasiktan bi 5-6 ay sonra randevular açılır açılmaz sistemden kontrol edip randevuyu aldık ve sorun yaşanmadı
-
@esra-k teşekkür ederim,siz o zaman 2020 kazananlardansiniz değil mi ben yanlış anladım
-
haberdeki bu yıl içinde takılacak dediğine bakmayın aşı ile sıvı olarak verildi zaten daha sonra katılaşarak bu hale gelecek :)
https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/elon-muskin-cip-projesi-icin-tarih-verdiler-41788178
-
@ayvalik10 "Biz zaten asi ile chipleri yerlestirdik" diyemeceklerine gore, inkar edecekler tabii ki. Zamani gelince hepsini aktive edecekler ve gelsin artik "zombie time" :D
-
@MySea walking dead dizisinden başrol kaparsınız artık
-
@ayvalik10 Asi olmayi dusunmedigim icin ben daha cok zombie avcisi olurum herhalde :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum