@Esra-Peker, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhabalar, DV2021 talihlisi mi ? talihsizi mi ? desem bilemedim
her şey yolunda giderse ve vizemizi alırsak ilk önce eşimin gitmesini ve daha sonra vize süremiz içerisinde ( max. 2 ay sonra ) ben ve 8 aylık kızım ile gitmeyi düşünüyoruz. Sorum şu ben ve bebeğim yanımızda babamız olmadan girişte ve uçak yolculuğunda bir sıkıntı yaşa mıyız ? yani bebeğim babası yanımda olmadan ülke değiştirebilir miyim ? ve ola ki oldu yeni ve tecrübesiz anne olarak ben ve bebeğim bu uzun yolculukla baş edebilir miyiz ? bizimle aynı örneği yaşayan var mı ? :)) şimdiden çok teşekkür ederim. @gucarslan @crazycells
Bebeginizin passportunu hem anne hemde baba imzalarsa (biz oyle yaptik), anne veya baba ile seyahat ederken sorun cikmamasi lazim.
Ucus icin ucagin on tarafindan bilet alin, yani business class'in hemen arkasindaki ilk koltuk sirasindan. 2 yas alti icin orasi en uygun. Yaniniza bebeginiz icin yiyecek ve sut almayi, yedek kiyafetler diger ihtiyaclari almayi unutmayin!
Biz ilk bebekle ucusu henuz 1 yasindayken yapmistik. JFK-Istanbul ucusunun buyuk bolumunu uyuyarak gecirmisti. Sonra Istanbul-Adana ucusunda biraz sikinti cikartmisti ama sadece 1.5 saat surmustu o ucus. 2 ay sonra geri donerken esimle beraber donduler ve hic sorun cikartmamis, yine ucusun buyuk bolumunu uyuyarak gecirmis.