[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
ne yazık ki haberler kötü.
ankara büyükelçiliği, az önce resmi siteden yayınladığı güncelleme ile DV vizesi vermeyeceğini duyurdu.
bu ne kadar ve ne zamana kadar sürer bilemiyoruz ama bu durum hepimiz için büyük bir hayal kırıklığı.."We are not providing the following services: employment-based visas, Diversity Visas processing, DNA testing, fingerprint services for USCIS applications, or DS-117 (returning resident) applications."
-
@gucarslan her geçen gün ne kadar daha bu ülkede umudumuz kalmaz adlı çalışma resmen. En yakın zamanda daha güzel haberler almak ümidiyle...
-
@gucarslan Hayda 😰Sebep covid vakalarının artması olabilir mi? Biz ne yapacağız şimdi. 😭
-
@gucarslan DV 2021 talihlileri adına üzüldüm 😞. İnşallah daha güzel haberler alırız yakın zamanda. Dava açanlar ne olacak peki onlar için bir ayrıcalık olacak mı?
-
@gucarslan link atabilirmisiniz..acıklamayla ilgili..sitede böyle bir acıklama göremedim..
-
Dostum herkesten çok sana üzülürüm. Bu kadar emekten sonra umarım kötü gitmez. :'(
-
@godzilla1923, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan link atabilirmisiniz..acıklamayla ilgili..sitede böyle bir acıklama göremedim..
-
Sebep covid sayılarının artması mı yoksa siyasi mi? Bu konuda bilgisi olan var mı ? Brezilya da çalışıyorlar, günde 4k ölü var orada. Of 😪
-
@Orhan-Cabarov lütfen resmi açıklamayı okuyun, bütün detaylar var;
-
@Orhan-Cabarov zaten canımız sıkıldı bir de siz darlıyorsunuz. Forum sayfasının amacı insanları rahatlatmak değil. Zaten bütün bilgiler var. Konsolosluğun bilebileceği şeyleri forumda soruyorsunuz. Konsolosluğu darlayın belki faydası olur.
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Covid sebebiyle diye yazıyor, yanlış anlamadıysam. Brezilya buradan daha kötü ama orada açık diye biliyorum ama yapacak bir şey yok. 😥
-
@Aslıhan Ne darlaması ya, bilgi edinmeye çalışıyorum. Sinirini başkasından çıkar. Konsolosluğu 7/24 tweeterdan daralıyorum zaten, zahmet edip sen de darlasaydın haberin olurdu.
-
sn. @Orhan-Cabarov lütfen ifadelerinize dikkat edin, bu şekilde ifadeler kimsenin faydasına değil.
yaşananlar herkesin sinirini bozuyor ve herkes gergin. bunu bu şekilde dışa vurmak hoş değil kimse için. -
@gucarslan Ben bir şey söylemedim ki, karşı taraf durduk yere bana laf attı. Ben size soru sorup bilgi edinmeye çalışıyordum sadece. Ortamı boş yere gerdi.
Edit: Çok emek harcıyorsunuz bu konuda en az kendim kadar size de üzülüyorum. Umarım vaka sayıları azalınca bu karardan vazgeçerler. -
12 nisan halk bankası davası var. Ondan dolayı şu anda kimse kimseye carlamasın. Covid var siyasi görüş var savaş gemisi geliyor boğazdan geçecek mi geçmeyecek mi yani bizi aşar kimse de bilmişlik taslayıp ukalalık yapmasın. DV 2021 için mülakat ne zaman bitiyor. 31 eylül 2021 bugün kaç tarih 9 nisan 2021 nedir derdiniz. Bu kadar oflayıp pufluyorsunuz ondan dolayı herkes covid öncesi mülakata deneyimlerini okusun orada 3 gün içinde yüzlerce kişiye bir gece de mail geldi.
-
pekı bu son durumda 2022 basvuruları ne olacak 8 mayısı bosuna beklemesekmı sızce?
-
@bitkicel aynı şeyi birden fazla yerde yazıyorsunuz daha önce yazdığınız yerde cevap yazdım
-
Bu ileti silindi! -
@islek kardeșim çok sağolun, teșekkür ediyorum, Allah yardımcınız olsun, ben de bi göndereyim, brezilyadan katılıyoruz biz de, buralar koronadan dolayı sıkıntılı diye mi evrak isteği falan olmuyor diye düșünüyordum. Sürecde bașarılar dilerim sizede.
-
Bu son açıklama bu süreçte kesinlikle dv2021 verilemeyeceğini mi belirtiyor yoksa az da olsa umudumuz var mı?Sonuçta bu hakkı kazandık elimizden almaları çok saçma en azından süreci uzatıp öteleyemezler mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum