Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @grslarc klavyenizin dilini İngilizce yapıp formu doldurun.

• Ds 260 formunu doldurdum ve gonderdim ama mail gelmedi gelmesi gerekiyor mu yoksa 1 kaç gün gecermi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kürşat DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Ds 260 formunu doldurdum ve gonderdim ama mail gelmedi gelmesi gerekiyor mu yoksa 1 kaç gün gecermi

gelmesi gerekmiyor. Sadece siz son sayfada email gonder diye secerseniz gelir, aksi takdirde gelmez.

• @knnrn ben de formu doldurup gönderdim ama bu ibareyi hatırlamıyorum, varmıydı?

• Eşim Bulgaristan vatandaşı ve BG pasaportu var sadece. Greencard çıktığını öğrendiğimiz sonuç mektubunda aşağıdaki ifadeler var.

Case Number: 2019EU0001xxxx
    Principal Applicant Name: xxxx
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability: BULGARIA

Buradaki Foreign State Chargeability'nin anlamı nedir? Türkiye'den başvurduk ama Bulgaristan kontenjanından mı çıktı? Ya da ne olabilir?

• Merhaba Arkadaşlar. Nihayet DS260 formunu submit ettim. Şimdi randevu günü ve mülakat günü için gergin bekleyiş başladı. 🙂 Zira ABD ye ilk defa girerken turist vizem iptal oldu ve DS260 formunda detayını belirttim. (Cbp Officer, gidiş amacım ile almış olduğum vizenin uygun olmadığı ve ülkeye yerleşmek vs ihtimali olması gerekçesiyle girişimin uygun olmadığını bildirmişti. Ancak öyle bir amacım yoktu. Sadece 2-2,5 aylık bir gezi amacım vardı. süre uzun olduğu için bu kanıya varmış olabilir.) Şimdi de giriş banımın olup olmadığını bilemediğimden gergin bekleyiş halinde mecburen randevu gününü beklemek olacak. Umarım her şey gönlümüzce olur ve isteyen herkes hayırlısıyla vizesini alır ve yeni yaşama merhaba der.

• @Orlandohan görünüşe göre dediğiniz gibi. Bulgaristan kontenjanınından kazanmış görünüyorsunuz. Bunun çok önemi yok zira Case Number' ınız gayet iyi. Bulgaristandan fazla kazanan olmuyor. Eğer Türkiye kontenjanından olsaydınız ve Türkiyedeki talihliler arasında sonlarda olsaydın 3500 olna ilke kotasına takılma ihtimaliniz olurdu. İlk 6 ayda girersiniiz mülakata.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sahin DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@knnrn ben de formu doldurup gönderdim ama bu ibareyi hatırlamıyorum, varmıydı?

Eger formu ben doldurdum diye isaretlediyseniz bu ibareyi gormezsiniz. Baska kisilerin sorularini gorup telas yapmaniza gerek yok. Siz kendi DS260'inizdan sorumlusunuz, size sorulmayan bir soruya cevap vermenize gerek yok 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@orhant DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Merhaba Arkadaşlar. Nihayet DS260 formunu submit ettim. Şimdi randevu günü ve mülakat günü için gergin bekleyiş başladı. 🙂 Zira ABD ye ilk defa girerken turist vizem iptal oldu ve DS260 formunda detayını belirttim. (Cbp Officer, gidiş amacım ile almış olduğum vizenin uygun olmadığı ve ülkeye yerleşmek vs ihtimali olması gerekçesiyle girişimin uygun olmadığını bildirmişti. Ancak öyle bir amacım yoktu. Sadece 2-2,5 aylık bir gezi amacım vardı. süre uzun olduğu için bu kanıya varmış olabilir.) Şimdi de giriş banımın olup olmadığını bilemediğimden gergin bekleyiş halinde mecburen randevu gününü beklemek olacak. Umarım her şey gönlümüzce olur ve isteyen herkes hayırlısıyla vizesini alır ve yeni yaşama merhaba der.

Giris baniniz yok, merak etmeyin. Telas etmenizi gerektiren bir durum da yok. Siz sadece kapidan geri cevrilmissiniz o kadar.

• Yasaklı

@arnblt Cok tesekkurler. Hayatimi kurtardiniz. 15 gundur cebellesiyordum zira.

• Eşim fizyoterapist bu soruya nasıl bır cevap vermek uygun olur? yada ben soruyu yanlıs mı anlıyorum ? yardımcı olurmusunuz

Are you a health care worker seeking to perform such work in the United States but have not yet received certification from the Commission on Graduates of Foreign Nursing Schools or from an equivalent approved independent credentialing organization?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ayktsglm DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Eşim fizyoterapist bu soruya nasıl bır cevap vermek uygun olur? yada ben soruyu yanlıs mı anlıyorum ? yardımcı olurmusunuz

Are you a health care worker seeking to perform such work in the United States but have not yet received certification from the Commission on Graduates of Foreign Nursing Schools or from an equivalent approved independent credentialing organization?

"No" olarak cevaplayin, bu sorularin turkce aciklamalarini imzamdaki pakette bulabilirsiniz.

• @crazycells tesekkurler pekı son bır soru daha sorsam aıle ıcın adres bılgılerını gırıyorum. annenızın adresı babanızla aynı mı seklındekı soru ne bana nede esımın formunda cıkıyor. fakat formu bıtmıs halını yazdır dedıgımızde karsılıgı bos gozukuyor. Farklı tarayıcı ve pc den denedım yıne aynı sorun(eger sorunsa) sızın pakette de boyle bır soru var dıyor?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ayktsglm DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@crazycells tesekkurler pekı son bır soru daha sorsam aıle ıcın adres bılgılerını gırıyorum. annenızın adresı babanızla aynı mı seklındekı soru ne bana nede esımın formunda cıkıyor. fakat formu bıtmıs halını yazdır dedıgımızde karsılıgı bos gozukuyor. Farklı tarayıcı ve pc den denedım yıne aynı sorun(eger sorunsa) sızın pakette de boyle bır soru var dıyor?

sorun degil. Sadece formda cikan sorulardan sorumlusunuz. Eger konsolos bunu ogrenmek isterse size mulakat zamani sorar ve bilgiyi ekler zaten, merak etmeyin.

• @ayktsglm aynı sorun bende de oldu eşimin soruları bana benim sorularım eşime çıkmadı

• @kivooo @crazycells tesekkurler, formu yuz kere kontrol ettım yolladım artık hayırlısı bekleyeceğiz.

• @ayktsglm aynen hepimiz aynı durumdayız dostum

• @crazycells anladım cevabınız için teşekkürler ama şöyle bir durum oldu; çocukların formunu da kendim doldurdum diye işaretledim ama kendim derken dv2019 talihlisini kastediyor sanıyordum. Yani tüm aile bireylerinin formunu talihli kişi dolduruyor diye düşünerek işaretledim. Çocukların formu dolduramayacakları aslında aşikar, umarım sorun değildir bu durum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sahin DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@crazycells anladım cevabınız için teşekkürler ama şöyle bir durum oldu; çocukların formunu da kendim doldurdum diye işaretledim ama kendim derken dv2019 talihlisini kastediyor sanıyordum. Yani tüm aile bireylerinin formunu talihli kişi dolduruyor diye düşünerek işaretledim. Çocukların formu dolduramayacakları aslında aşikar, umarım sorun değildir bu durum.

merak etmeyin sorun olmaz 🙂 konsoloslukta mulakat sirasinda belirtirsiniz durumu.

• Süreçle ilgili birkaç sorum var.
    1)Asıl talihli ile birlikte aile de mülakata giriyor mu yoksa sadece işlemler için mi ailenin de gitmesi gerekiyor?
    2)Vize onayı alındığı takdirde işlemlerin tamamlanması için ailenin de ABD'ye gitmesi mi gerekiyor?
    3)Aile ABD'ye gidip işlemler tamamlandıktan sonra aile TR'ye dönerse asıl talihli tüm ailenin Green Card'larını alabiliyor mu? Veya aileden biri ABD'de kalıp asıl talihli ile birlikte ailenin diğer üyeleri TR'ye dönerse ABD'de kalan kişi tüm ailenin Green Card'larını alabilir mi?

Benzer Başlıklar

• 226
  • 46
  • 153
  • 1360
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |