Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @shagydigy Ben gecen hafta San fransiscoya uctum. Form falan doldurmadim, kimse de bisey sormadi. Form gene elinde olsun, sorarlarsa verirsin.

• @sigmoidalmammal gerçektem çok teşekkürler içim biraz daha rahatladı

• Yasaklı

Tekrar merhaba. 🙂 Kabin bagajıyla birlikte içeriye sırt çantasını da sokmaya izin veriyorlar mı ? Yoksa ikisinden birini mi seçmemiz gerekiyor ? Teşekkürler.
    Edit: Bunu sorma sebebim, valiz alacağım eğer çantaya beraber kabin boy valize izin vermezlerse büyük valiz alıp bagaja vereceğim.

• ⭐⭐

@Orhan-Cabarov Normalde kabin boy + 1 el çantası şeklindedir. Erkekler için el, sırt çantası, kadınlar için de sırt, omuz çantası vb izin verilir. Yine de bilet alırken ve bagaj hazırlarken havayolu güncel bilgileri kontrol edin.

• Yasaklı

@goblis Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Tekrar merhaba. 🙂 Kabin bagajıyla birlikte içeriye sırt çantasını da sokmaya izin veriyorlar mı ? Yoksa ikisinden birini mi seçmemiz gerekiyor ? Teşekkürler.
    Edit: Bunu sorma sebebim, valiz alacağım eğer çantaya beraber kabin boy valize izin vermezlerse büyük valiz alıp bagaja vereceğim.

Bilet alirken neye izin verildigine de bakin, alacaginiz bilet sinifina gore daha fazla valiz de almak mumkun ama cogunlukla ekonomi sinifi icin sayin @goblis 'in belirttigi gibi kabin boy bir valize + 1 sirt/el/bilgisayar cantasi seklinde...

• Yasaklı

@crazycells Teşekkür ederim hocam.

• @Orhan-Cabarov bu konuyu havayolu ile gorusun oncelikle. soyleki ben LH ile ucuyorum, bir kabin bagaji ve bir laptop ya da ufak sırt cantasi alabiliyorum. Lakin Ock ayinda ucarken carry onu kabin altina aldilar ucak kapisinda, son dakika oldu. Subattta Amerika donusunde ikisi de kabinde geldi. Son dakika alanda degisebiliyor. Buna hazrlikli olur derim.

• Yasaklı

@cnpist Teşekkür ederim.

• amerikaya gıderken en fazla kısı bası kılo ne kadar bavulda

• @ahmetty tşk ederım

• Son zamanalrda Avrupa aktarmalı Abd'ye uçan var mı ? Frankfurt havalimanında herhangi bir problem çıkarıyorlar mı ? https://www.iatatravelcentre.com/world.php Buradan kontrol ettiğimde benim gibiler için bir problem olmadığını gördüm ancak yukarıdaki yorumlarda bir arkadaşın geri çevrildiğini okuyunca emin olmak istedim

• Merhabalar, DV2021 talihlisi mi ? talihsizi mi ? desem bilemedim 😞 her şey yolunda giderse ve vizemizi alırsak ilk önce eşimin gitmesini ve daha sonra vize süremiz içerisinde ( max. 2 ay sonra ) ben ve 8 aylık kızım ile gitmeyi düşünüyoruz. Sorum şu ben ve bebeğim yanımızda babamız olmadan girişte ve uçak yolculuğunda bir sıkıntı yaşa mıyız ? yani bebeğim babası yanımda olmadan ülke değiştirebilir miyim ? ve ola ki oldu yeni ve tecrübesiz anne olarak ben ve bebeğim bu uzun yolculukla baş edebilir miyiz ? bizimle aynı örneği yaşayan var mı ? :)) şimdiden çok teşekkür ederim. @gucarslan @crazycells

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Esra-Peker lottery eşinize çıktıysa o giriş yaptıktan sonra sizler giriş yapabilirsiniz. Ancak lottery size çıktıysa eşiniz önceden gidip giriş yapamaz. Kısacası lottery kime çıktıysa o kişi ilk girişi yapmalıdır. Diğer tüm yolculuklar için @damladav @HockeyUmpire2 olsun diğer anne olanlar zevkle yazacaklardır.

• @ayvalik10 çok teşekkür ederim. Lottery eşime çıktı 🙂

• ⭐⭐⭐

@Esra-Peker sanırım yasal olarak bebekle yolculuğu soruyorsunuz ilk sorunuzda eski bir havacı olarak cevaplıyayım, bebeginize pasaport çıkartırken hem sizden hem eşinizden muvafakkatname yazıso ve imzası alırlar bunun da amacı bebeginizle seyahat edebilmeniz hatta belli bir yaştan sonra tek başına bile seyahat edebilir. Daha iyi açıklamak adına kıbrıs a uçmak istersenşz ve pasaport yerine kimlikle giriş yapmak isterseniz eşiniz olmadan yada muvaffakatname olmadan uçamazsınız.

• @tolgasatir Bilgi için çok teşekkür ederim. Evet yasal olarak yanımda eşim olmadan bebeğimle seyahat edebilir miyim ? idi sorum .. anladığım kadarıyla edebilirim. Çünkü talihli olan eşim ve benden önce giriş yapmasını planlıyoruz. Bebeğimizin pasaportu var ama pasaport çıkartırken herhangi bir muvaffakatname vermedik ikimiz beraber gidip bebeğimizin pasaportunu almıştık.

• ⭐⭐⭐

@Esra-Peker imzaladığınız belgeler içerisinde mutlaka vardır muvafakkatname olmadan 18 yaşından küçük birine pasaport çıkartılmıyor, dikkatinizden kaçmıştır o an. Ama dediğim gibi sorun olmaz pasaportla seyahat edeceğiniz için teknik bilgi içinizi rahatlatmak içindi 🙂

• @tolgasatir, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

portla seyahat edeceğiniz için teknik bilgi içinizi rahatlatmak

bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |