Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ilkin001 ben kisisel olarak takip etmiyorum, ama mahkeme devam ediyorsa henuz etkisi olmamis olabilir, eger mahkeme karari ya da ara karar varsa o durumda sureclere etki edebilir.


  • Uscis’e dosyamla ilgili bir mail atmam lazim. Fakat dosyayla ilgili sorularin sorulacağı mail adresini bulamadim. Bilen bir arkadasimiz söyleyebilir mi? 🙂 Ya da attigim fotograftaki yere hesap açıp mı soruyoruz arkadaslar kusura bakmayın bilmedigim için soruyorum.alt metni

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @historian, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Uscis’e dosyamla ilgili bir mail atmam lazim. Fakat dosyayla ilgili sorularin sorulacağı mail adresini bulamadim. Bilen bir arkadasimiz söyleyebilir mi? 🙂 Ya da attigim fotograftaki yere hesap açıp mı soruyoruz arkadaslar kusura bakmayın bilmedigim için soruyorum.alt metni

    Sizin dediginiz gibi tum sorulara cevap alabileceginiz bir email adresleri oldugunu sanmiyorum. Call center'dan kendilerine ulasmanizi tavsiye ederim, bilgilerinizi telefonda gireceginiz icin durumunuza ozel bilgi alip, soru sorabilirsiniz.

    Diger iletisim yollari ise surada:


  • Merhaba,
    Ben 13.03.2021 tarihinde DS260 formunu gönderdim. Hem NVC'den mail geldi dün akşam "Ankara ile görüşme tarihi belirlenecek" diye hem de ceac'a mesaj düştü "all required applicant documents have been received and approved - Documentarily Qualified". Bu kadar çabuk dönüş beklemiyordum. Mülakat mı bekleyeceğim şimdi. Evraklarım incelenmeyecek mi? Ankara ne kadar sürede çağırır sizce?


  • @Esra-Esra hangi vize sürecündesiniz? İmzanıza taşırsanız birbirimize daha çok faydamız olur. Evet, işlemleriniz bitmiş, randevu bekler durumdasınız.


  • @hulyaek elbette paylaşırım ama çok hatırlamıyorum tarihleri 😕 Ekim 2019 da evlendim Ocak 2020 de eşim USCİS başvurusunu yaptı. 10 gün sonra alındı bilgisi geldi. 2021 Şubat ın ilk haftası dosyanız NVC'ye gönderildi maili geldi Evrakları topla et avukata gönder Ds 260 doldurduk o gitti 13.03.2021 de. Ama evrak gönderiminin hemen ardından DQ gelmesi normal mi bilemedim. Ankara ne durumda acaba bilen var mı? Ne kadar sürede çağırır interview e?

    Applied for F2A: 24.01.2020
    Document Submitted: 13.03.2020
    Additional Document Requested: -
    DQ:15.03.2021
    Medicial: ?
    Visa Interview: ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Esra-Esra, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @hulyaek elbette paylaşırım ama çok hatırlamıyorum tarihleri 😕 Ekim 2019 da evlendim Ocak 2020 de eşim USCİS başvurusunu yaptı. 10 gün sonra alındı bilgisi geldi. 2021 Şubat ın ilk haftası dosyanız NVC'ye gönderildi maili geldi Evrakları topla et avukata gönder Ds 260 doldurduk o gitti 13.03.2021 de. Ama evrak gönderiminin hemen ardından DQ gelmesi normal mi bilemedim. Ankara ne durumda acaba bilen var mı? Ne kadar sürede çağırır interview e?

    Applied for F2A: 24.01.2020
    Document Submitted: 13.03.2020
    Additional Document Requested: -
    DQ:15.03.2021
    Medicial: ?
    Visa Interview: ?

    Evraklar incelenmis. Sadece mulakar tarihi bekleyeceksiniz. Genelde birkac ay icinde mulakat tarihi verilmis oluyor, ama bu donemde biraz daha uzun surebilir.


  • @Esra-Esra süper sanslıymışsınız, umarım randevu da böyle hızlıca gelir 🙂 🙏 bizim nvc de evrakların onaylanması 5 ay sürdü. Su an birşey yapmanıza gerek yok, hep beraber randevu tarihlerinizi bekliyoruz


  • @hulyaek Umarım öyle olur, umarım en kısa sürede hepimizin bekleyişleri güzel son bulur. 🙂


  • 3 yıl 2 aylık sürecimin sonunda bugün vizem onaylanmış şekilde pasaportum gönderildi. Daha önce Abd'de 2 kere work and travel yaptım. 2. seferde change of status basvurusu yaptım , bu sırada 1-2 ay çalıştım ve yaklaşık 7-8 aylık süre sonunda başvuruma halen cevap alamayınca ülkeden çıkış yaptım. Ülkeden çıkış yapmadan önce Trump vize ihlal durumları ile ilgili yeni bir genelde yayınladı ve onun genelgesi yürürlüğe girmeden ülkeden çıkış yaptım ancak 2020 Mart ayında F2A vizesi için mülakata gittiğimde konsolosluk yetkilisi vize statümü ihlal ettiğim için 3 yıllık banımın olduğunu belirtti ve waiver yapmam gerektiğini belirtti. Aslında herhangi bir ban durumum yoktu çünkü zaten yasal süreci takip ederek Trump'ın çıkarttığı genelge yürürlüğe girmeden çıkış yapmıştım ülkeden. Mülakattan sonra Waiver ile ilgili birden fazla avukat ile görüştüm ancak çoğunluğu çok yüksek paralar istiyorlardı ve banımın gerçekten olup olmadığını hiç sorgulamıyorlardı bile. Taaki bu alanda gerçekten deneyimli bir avukat bulana kadar , kendisi benim banımın olmadığını söyledi ve bu yönde dilekçe yazdı konsolosluğa gönderdi ancak koronavirüsten dolayı konsolosluk kapalı olduğu için cevap alamadık . Defalarca gönderdik ancak cevap vermediler. Bende Eşimin olduğu eyaletteki Senatör ofisi ile iletişime geçtim ve kendileri gerçekten çok yardımcı oldular benim adıma dilekçeyi gönderdiler ve 1 ay içerisinde konsolosluk dosyamdan ban statüsünü kaldırdı. Başkan Biden'de yasakları kaldırınca konsolosluk ile iletişime geçtim ve benden pasaport sağlık raporu ve ds260 formunu güncellememi istediler. Geçen hafta göndermiş olduğum pasaportum şuanda onaylı bir şekilde gelmektedir. Umarım vizesi için bekleyen herkes en kısa süre içerisinde vizesini alabilir


  • konsolosluktan gelen en kucuk bir harekete bile sevinir olduk. umitleniyoruz insaallah yakin zamanda tam hizmet vermeye baslarlar.


  • @redur47 gelmiş geçmiş olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @redur47 tebrik ederim, gözünüz aydın. azmetmenin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha gördük sayenizde. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim..

    darısı vize mülakatı bekleyen bizlerin başına 🙂


  • @redur47 🎉🎉🎉tebrik ederim, hayırlı olsun çok uzun bir bekleyiş olmuş ama sonu güzel bitmiş, Amerika'da mutluluklar


  • @gucarslan @Muhtaradana Çok teşekkür ederim , umarım en kısa süre içerisinde sizden de güzel haberler gelir benim kadar beklemezsiniz

  • ⭐⭐⭐

    @redur47 hayırlı olsun tebrik ederim

    Yeni hayatınızda ailenizle birlikte mutluluklar dilerim


  • @fetihy çok teşekkür ederim

  • ⭐⭐⭐

    @redur47 Tebrikler, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 🙂

    Darısı tüm vize hayali kuran ve hayallerinin peşinden koşan forum ahalisinin başına inşallah. 🙂


  • @Sono Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşAllah

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @redur47, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    3 yıl 2 aylık sürecimin sonunda bugün vizem onaylanmış şekilde pasaportum gönderildi. Daha önce Abd'de 2 kere work and travel yaptım. 2. seferde change of status basvurusu yaptım , bu sırada 1-2 ay çalıştım ve yaklaşık 7-8 aylık süre sonunda başvuruma halen cevap alamayınca ülkeden çıkış yaptım. Ülkeden çıkış yapmadan önce Trump vize ihlal durumları ile ilgili yeni bir genelde yayınladı ve onun genelgesi yürürlüğe girmeden ülkeden çıkış yaptım ancak 2020 Mart ayında F2A vizesi için mülakata gittiğimde konsolosluk yetkilisi vize statümü ihlal ettiğim için 3 yıllık banımın olduğunu belirtti ve waiver yapmam gerektiğini belirtti. Aslında herhangi bir ban durumum yoktu çünkü zaten yasal süreci takip ederek Trump'ın çıkarttığı genelge yürürlüğe girmeden çıkış yapmıştım ülkeden. Mülakattan sonra Waiver ile ilgili birden fazla avukat ile görüştüm ancak çoğunluğu çok yüksek paralar istiyorlardı ve banımın gerçekten olup olmadığını hiç sorgulamıyorlardı bile. Taaki bu alanda gerçekten deneyimli bir avukat bulana kadar , kendisi benim banımın olmadığını söyledi ve bu yönde dilekçe yazdı konsolosluğa gönderdi ancak koronavirüsten dolayı konsolosluk kapalı olduğu için cevap alamadık . Defalarca gönderdik ancak cevap vermediler. Bende Eşimin olduğu eyaletteki Senatör ofisi ile iletişime geçtim ve kendileri gerçekten çok yardımcı oldular benim adıma dilekçeyi gönderdiler ve 1 ay içerisinde konsolosluk dosyamdan ban statüsünü kaldırdı. Başkan Biden'de yasakları kaldırınca konsolosluk ile iletişime geçtim ve benden pasaport sağlık raporu ve ds260 formunu güncellememi istediler. Geçen hafta göndermiş olduğum pasaportum şuanda onaylı bir şekilde gelmektedir. Umarım vizesi için bekleyen herkes en kısa süre içerisinde vizesini alabilir

    Gozunuz aydin 🙂 bundan sonraki sureclerde bol sanslar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum