@greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası
Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim
Su basligi inceleyebilirsiniz:
Bu da ABD'deki aylik masraflar icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri
Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.






Ya da attigim fotograftaki yere hesap açıp mı soruyoruz arkadaslar kusura bakmayın bilmedigim için soruyorum.
Ekim 2019 da evlendim Ocak 2020 de eşim USCİS başvurusunu yaptı. 10 gün sonra alındı bilgisi geldi. 2021 Şubat ın ilk haftası dosyanız NVC'ye gönderildi maili geldi Evrakları topla et avukata gönder Ds 260 doldurduk o gitti 13.03.2021 de. Ama evrak gönderiminin hemen ardından DQ gelmesi normal mi bilemedim. Ankara ne durumda acaba bilen var mı? Ne kadar sürede çağırır interview e?
bizim nvc de evrakların onaylanması 5 ay sürdü. Su an birşey yapmanıza gerek yok, hep beraber randevu tarihlerinizi bekliyoruz




