Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @onur33

    Onur bey, zorlu süreç boyunca gösterdiğiniz sabır icin tebrikler. İnsallah yeni hayatınız size ve eşinize mutlulukları beraberinde getirir. 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onur33 gözünüz aydın 🙂 sorunsuzca giriş yapıp sürecinizi tamamladığınız için tebrik ederim. güzel, sağlıklı, huzurlu bir hayatınız olsun..

    sizlerin azmi bizlere güç veriyor, umarım bizler de sizler gibi vizelerimize kavuşup buraya deneyimlerimizi aktarma şansı buluruz..


  • @MySea çok teşekkür ederim


  • @fetihy çok teşekkür ederim Allah herkese nasip eder insallah


  • @yalta çok teşekkür ederim


  • @redsat2000, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    @Aristoi hayırlı olsun. Bunda sonraki geliş ne zaman ?

    çalıştığım şirketle anlaşmama bağlı biraz, sanırım yaz sonunu bulacak.


  • @Sono inanın çok inancımı kaybettim fakat hep bu forumu insanların yazdıklarını okuyup tekrar savaşmaya devam ettim çok teşekkür ederim


  • @gucarslan çok teşekkür ederim bu forumdaki her üye birbirine o kadar güç ve moral veriyorki insan hiç pes etmiyor.Sizin katkınız çok fazla inanın abd de yazdığınız makale çok ses getirdi. İnşallah bütün kazananlar vizelerini alır ve hayallerine kavuşur


  • @onur33 Gözünüz aydın. Yeni hayatınız; Sağlık, mutluluk, başarı getirsin 🙏🙂


  • @esranboylu inşallah abd ye giriş hikayelerinin daha fazlalarını okuruz. sizin adınıza çok sevindim.yeni yaşamınız sağlıklı ve hayırlı olsun. darısı bizlerin başına 🙏


  • Amerika'ya giriş yapan arkadaşların deneyimlerini okumak meğer ne kadar güzelmiş, özlemişiz vallahi...Okurken sanki olayın içinde ben de varmışım gibi heyecanlanıyorum. Adımını amerika'ya atan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, yeni hayatlarında başarılar diliyorum. İnş. o adımları atmak bize de nasip olur.

  • ⭐⭐⭐

    @onur33, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    @fetihy çok teşekkür ederim Allah herkese nasip eder insallah

    Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏


  • @onur33 tebrikler !!! yeni hayatınızda başarılar dilerim. bu sene dilerim ki bu güzel duruma bizde kavuşuruz 😀


  • Merhabalar , 2. Girişte 2kişi 20-25bin dolar ile nasıl girebiliriz, önerileriniz nedir?


  • @ulaas, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    Merhabalar , 2. Girişte 2kişi 20-25bin dolar ile nasıl girebiliriz, önerileriniz nedir?

    Giriste beyan edeceksiniz. Baska yapmaniz gereken birsey yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Aristoi, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    merhaba arkadaşlar, bizlerde 5 mart itibarıyla Miami' den ilk girişimizi gerçekleştirdik, heyecandan mı yoksa yolculuğun süresinden mi bilinmez giderken çok fazla uyuyamadığımız için yolculuk biraz yorucu geçti, yemek harici sürekli maske takmakta insanı ayrıca bunaltıyor. İlk gidiş için koltuk seçiminizi olabildiğince ön taraflardan yapmaya çalışın, iniş sırasında uçaktan ne kadar hızlı inerseniz işlemlerinizi hızlıca halledip havaalanını o kadar çabuk terk edersiniz. pasaport kontrolünde sadece fotoğraflarımız alındı, ardından 30m2' lik meşhur odaya alındık, burada adres bilgisini teyit ettik ve yanımızda ne kadar para olduğunu sordular, ardından pasaportumuza kaşe basılarak işlemlerimiz tamamlandı.

    telefon hattımızı (Türk Telekom) öncesinde aynı tarife ile yurtdışı kullanımına açtırmıştık, mevcut tarife ücretiniz günlük olarak faturalandırılıyor.

    öncesinde discovercars sitesinden araç rezervasyonumuzu yaptırmıştık, kiralama şirketi havaalanından bizi alarak ofislerine götürüp aracı teslim ettiler. herkes biliyordur ama araç kiralayacaklar trafik kurallarına önceden göz gezdirirlerse faydalı olur. açıkçası ilk etapta sağa sola dönüşler beni biraz zorladı:)

    ek olarak Miami için söylüyorum park ücreti öderken sıkıntı yaşadık, park yerleri ücretli olduğu için bulunduğunuz bölgedeki zone numberler ile ödemeyi yapıyorsunuz, aplikasyonu indirmeyi başarmadık fakat arkadaşların yardımı sayesinde browser ile bu işi de çözdük.

    sadece giriş-çıkış yapabilmek için 2 gece kalıp dönüş yaptık, bu kısa zamanda yaşadığımız küçük tecrübelerimizden bahsetmeye çalıştım. 2 gün bile olsa çok keyif aldık,

    darısı "öncelikle süreci sekteye uğrayan 2020 /2021 ve gönülden Amerika' da yaşamak isteyen herkesin" başına.

    tebrikler, bundan sonraki sureclerde bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onur33, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    Öncelikle bu forumdaki herkese teşekkür ederim. Ben ve eşim 2020 talihlisi olarak Eylül ayında aldığımız vizemizi sonunda kullanabildik. Bunda bu forum üyelerinin ve avukatların çok büyük rolü var. Biz 2 Mart’ta İstanbul’dan 3.25 uçağıyla akşam 8 gibi Miami’ye girişimizi yaptık. Uçuşumuzda maskeler dışında rahatsızlık verecek bir şey olmadı. Biz zorluk çıkartırlar diye korkuyorduk açıkçası. İlk pasaport kontrolünde eşim ve benim fotoğraflarımızı çektiler ve bizi başka bir memur alıp küçük bir odaya aldılar. İçerisi kalabalıktı. Bazılarını resmen sorguya çekiyorlardı ve biraz endişelendik fakat korkulan olmadı. 45 dakika kadar bekledik sonra adresi teyit ettirmek için çağırdılar. Ben adresi confirm ettim sonra oturun tekrar çağıracağız dediler. Fazla değil 5 dakika sonra çağırıp tebrik edip gidebilirsiniz dediler. Biraz fazla beklediğimiz için valizlerimizi köşeye bırakmışlar bizde alıp çıktık havaalanından gümrük kontrolü falan olmadı kimse adresten başka bir soruda sormadı ve ayın 12sinde de ssn ler geldi. Şimdi heyecanla geeen cardlarımızı bekliyoruz. Allah herkesi hayallerine kavuşturması dileğiyle.

    hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.


  • @Ryback ilk girişte sıkıntı olmuyor diye biliyorum fakat 2.giriş olduğu için tedirgin oldum. Açıkcası üzerimde de taşımak istemediğimiz için farklı bir yol arıyoruz. Eğer üzerimizde taşıyarak girdiğimizde Türkiyeden çıkışda sorun oluşr mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ulaas, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

    Merhabalar , 2. Girişte 2kişi 20-25bin dolar ile nasıl girebiliriz, önerileriniz nedir?

    ilk giristeki uygulamalar neyse, ikinci giristeki uygulamalar da ayni.


  • @crazycells teşekkürler


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum