Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Her Yıl 80 Bin Kişiye Loto Çekilişiyle Yeşil Kart Verecek

• Haberin linkini buraya bırakıyorum umarım tasarı geçer.

• Güzel haber, tasarı detaylarına bakan oldu mu? bu yılı kapsayacak herhangi bir madde var mı?

• @orhancengizk bu yılı kapsamaz hiç bir şekilde.

• Bana kalırsa bu yılın talihlileri seçildi bile sadece kimse haberdar değil bu işlem Şubat-Mart içerisinde yapılıyor diye düşünüyorum tamamen hissiyat

• @ugurfbtr

bu durumda olay tamamen lottery değil demek eğer dediğiniz gibiyse 🙂 🙂 🙂

Maksimum 7% durumundan dolayı, 250.000 kişinin başvurduğunu varsayarsak; 1/64 olan şans 80.000 olduğunda 1/44 olacak. Buda maksimum vizeyi alabilecek kişi sayısına nazaran olan oran. Aile bireylerine alınan vizeler ve alınamayan, başvurulmayan vizeler orana yukarı aşağı etki edecektir. Ama kendi adıma 1/64 veya 1/44 olması ile pek ilgilenmiyorum. Şansım yaver giderse her halukarda olur veyahut olmaz diye bakıyorum olaya 🙂

Edit:
    Bu arada bu Amerikanınsesi yalan haber sitesi değilmiydi?

• @Fevzi-ÖZYURT-0, içinde söyledi: ABD Her Yıl 80 Bin Kişiye Loto Çekilişiyle Yeşil Kart Verecek

@ugurfbtr

bu durumda olay tamamen lottery değil demek eğer dediğiniz gibiyse 🙂 🙂 🙂

Maksimum 7% durumundan dolayı, 250.000 kişinin başvurduğunu varsayarsak; 1/64 olan şans 80.000 olduğunda 1/44 olacak. Buda maksimum vizeyi alabilecek kişi sayısına nazaran olan oran. Aile bireylerine alınan vizeler ve alınamayan, başvurulmayan vizeler orana yukarı aşağı etki edecektir. Ama kendi adıma 1/64 veya 1/44 olması ile pek ilgilenmiyorum. Şansım yaver giderse her halukarda olur veyahut olmaz diye bakıyorum olaya 🙂

Edit:
    Bu arada bu Amerikanınsesi yalan haber sitesi değilmiydi?

Zaten GC ile 55k kisiye vermiyormus gibi clickbait baslik atmalarindan belli degil mi?

• @yalta

🤣🤣🤣
    Bak telefondan yazdığım için klik klik gülebiliyorum. 😎

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Ilgili konu surada:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021

Bu tasarilar hakkinda ciddi bir gelisme olmadigi surece yeni bir baslik acmak yaniltici olacak, o nedenle su an icin bu basligi kilitliyorum. Tasari tartisilmaya baslanip bir adim atildiginda konuyu alinan kararlara gore ayri basliklara dagitabiliriz.

Benzer Başlıklar

• 9
  • 5
  • 7
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.0k

| | | |