Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Her Yıl 80 Bin Kişiye Loto Çekilişiyle Yeşil Kart Verecek

• Haberin linkini buraya bırakıyorum umarım tasarı geçer.

• Güzel haber, tasarı detaylarına bakan oldu mu? bu yılı kapsayacak herhangi bir madde var mı?

• @orhancengizk bu yılı kapsamaz hiç bir şekilde.

• Bana kalırsa bu yılın talihlileri seçildi bile sadece kimse haberdar değil bu işlem Şubat-Mart içerisinde yapılıyor diye düşünüyorum tamamen hissiyat

• @ugurfbtr

bu durumda olay tamamen lottery değil demek eğer dediğiniz gibiyse 🙂 🙂 🙂

Maksimum 7% durumundan dolayı, 250.000 kişinin başvurduğunu varsayarsak; 1/64 olan şans 80.000 olduğunda 1/44 olacak. Buda maksimum vizeyi alabilecek kişi sayısına nazaran olan oran. Aile bireylerine alınan vizeler ve alınamayan, başvurulmayan vizeler orana yukarı aşağı etki edecektir. Ama kendi adıma 1/64 veya 1/44 olması ile pek ilgilenmiyorum. Şansım yaver giderse her halukarda olur veyahut olmaz diye bakıyorum olaya 🙂

Edit:
    Bu arada bu Amerikanınsesi yalan haber sitesi değilmiydi?

• @Fevzi-ÖZYURT-0, içinde söyledi: ABD Her Yıl 80 Bin Kişiye Loto Çekilişiyle Yeşil Kart Verecek

@ugurfbtr

bu durumda olay tamamen lottery değil demek eğer dediğiniz gibiyse 🙂 🙂 🙂

Maksimum 7% durumundan dolayı, 250.000 kişinin başvurduğunu varsayarsak; 1/64 olan şans 80.000 olduğunda 1/44 olacak. Buda maksimum vizeyi alabilecek kişi sayısına nazaran olan oran. Aile bireylerine alınan vizeler ve alınamayan, başvurulmayan vizeler orana yukarı aşağı etki edecektir. Ama kendi adıma 1/64 veya 1/44 olması ile pek ilgilenmiyorum. Şansım yaver giderse her halukarda olur veyahut olmaz diye bakıyorum olaya 🙂

Edit:
    Bu arada bu Amerikanınsesi yalan haber sitesi değilmiydi?

Zaten GC ile 55k kisiye vermiyormus gibi clickbait baslik atmalarindan belli degil mi?

• @yalta

🤣🤣🤣
    Bak telefondan yazdığım için klik klik gülebiliyorum. 😎

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Ilgili konu surada:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021

Bu tasarilar hakkinda ciddi bir gelisme olmadigi surece yeni bir baslik acmak yaniltici olacak, o nedenle su an icin bu basligi kilitliyorum. Tasari tartisilmaya baslanip bir adim atildiginda konuyu alinan kararlara gore ayri basliklara dagitabiliriz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.2k

| | | |